ModleyS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα του Insomnia. Πρόσφατα έγινα μέλος σε private tracker και ξαφνικά η upload ταχύτητα μου έχει γίνει βασικό θέμα. Το router που χρησιμοποιώ είναι το ZXHN H108L, το οποίο το είχα πάρει με την ενεργοποίηση της σύνδεσης. Σχετικά με port-forwarding και ρυθμίσεις του client για βέλτιση απόδοση είναι όλα ρυθμισμένα και ελεγμένα από μέλη της σελίδας που είναι το private tracker. Η βασική μου απορία είναι η εξής, αλλάζοντας το router θα ήταν δυνατόν να αξιοποιηθεί καλύτερα η παροχή της γραμμής μου ή δεν θα δω καν διαφορά; Ευχαριστώ
basilis5 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 ποια ειναι η ονομαστικη ταχυτητα της συνδεσης σου, και ποια η πραγματικη που εχεις μετρησει;
ModleyS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 24mbps download υποτίθεται. upload δεν έλεγε στην προσφορά όταν έγινε η σύνδεση. Speedtest results : PING 33ms DOWNLOAD 10.40 Mbps UPLOAD 0.8Mbps
rfc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρα εισαι. Ποιος σου ειπε οτι εχεις προβλημα δλδ? και για πιο λογο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα