Προς το περιεχόμενο

Αλκοολ και προστιμο.

toyo73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(...)Όσο για το "με το αν δεν γίνεται τίποτα" να κλείσουν μέσα τον "συγγενή σου" και εσένα μαζί για έλλειψη σεβασμού μέχρι να βάλετε μυαλά...

Να σκίσουμε όλους τους νόμους για χάρη σας μέχρι να περάσουμε το μεγάλο ΑΝ... σε σημείο που δεν θα σώζει τα θύματα και τις οικογένειες τους με τις βλακείες τις δικές σας :)

Quoted for emphasis...

Μιλάμε οτι το άτομο πιθανότατα τον πέταξε εξω και τους κατούρησε! Για τόσο λιώμα λέμε...

...και να 'χεις και τον άλλο(ts) να εκφράζεται ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ λεξιλόγιο... Έλεος! :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eνταξει δεν σκοτωσε κανενα, ουτε επεσε πανω του.Με το αν, δεν γινεται τιποτε.Οι δικαστες δεν δικαζουν με το αν, αλλα με τα γεγονοτα.Θα μπορουσε, θα μπορουσε κ.α, οπως και ενας νηφαλιος θα μπορουσε να προκαλεσει ατυχημα.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν  πιασανε τιμονι, εστω και μετα απο μια μπυρα.

μαλιστα ... φοβερη λογικη !!!

αρα ουτε προστιμο πρεπει να πεφτει αμα περνας κοκκινο ή στοπ αμα δεν σκοτωσεις κανεναν 

ουτε προστιμο αμα πηγαινεις με 200;

ουτε αμα οδηγας αναποδα, διπλο - τριπλο παρκαρεις ; ουτε ουτε ....

αντι να λετε και light θα την καθαρίσετε γιατι απλα ζουμε στην μπανανια, γιατι σε αρκετες χωρες δεν θα ξεμπλεκες ευκολα

μεχρι σε κλινικες και ομαδες ανωνύμων αλκοολικών θα τρεχατε 

δεν συζηταμε για προστιμα - αδειες - διπλωματα αυτα θα τα ειχατε ξεχασει το πρωτο δευτερολεπτο 

στην αγγλια θα ψηφιστει η αφαιρεση δια παντος διπλωματος για το κινητο 

οποτε φαντασου τι ωραια θα μπλεξεις αν σε πιασουν μεθυσμενο ...

καλα μυαλα αγαπητε 

δυστηχως ειναι 2017 και ο γαμαουα ο ελληναρας-οδηγαρας ακομα δεν εχει καταλαβει οτι η κυκλοφοριακη αγωγη - συμπεριφορα ειναι πρωτα απο ολα κοινωνικη ευθυνη και υπευθυνοτητα και μετα η παρτη του που προφανος δεν την σεβεται και πολυ.

σου ευχομαι μακαρι ποτε να μην χρειαστει να μαθεις το μεγεθος της ανευθυνοτητας σας με τον hard way, δηλαδη με το να εμπλακείς ο ιδιος ή συγγενικα - φιλικα σας πρόσωπα σε θανατηφόρο ατύχημα ή ατύχημα που θα αφήσει αναπήρους

επειδή κάποιος απο τους εμπλεκομενους ειχε πιει αλλα το ειχε ακομα το τιμονι στα χερια του...

• Like 3

Ts Πες στον συγγενη σου οτι την επομενη φορα μπορει να καταναλωσει και δυο μπουκαλια ουισκι και οτι δεν πειραζει αν προκληθει ατυχημα αφου και ενας χωρις να πιει μπορει να προκαλεσει ατυχημα.

Ενδιαφερουσα λογικη παντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δηλαδη οντως πιστεψατε οτι το τοπικ ανοιχτηκε για "φιλο του" , "συγγενη του" κλπ; :lol:

Μαλιστα προφητη.Ο αδελφος μου  ηταν και ηταν μ@λ@κας.Εγω ουτε καν το μυριζω.Απεχθανομαι το αλκοολ.Στον καφε ειμαι εθισμενος

τι λογική 5χρονου είναι αυτή?

Να κυρά δασκάλα και ο Κωστάκης μίλαγε στο μάθημα, όχι μόνο εγώ...

Όσο για το "με το αν δεν γίνεται τίποτα" να κλείσουν μέσα τον "συγγενή σου" και εσένα μαζί για έλλειψη σεβασμού μέχρι να βάλετε μυαλά...

Να σκίσουμε όλους τους νόμους για χάρη σας μέχρι να περάσουμε το μεγάλο ΑΝ...  σε σημείο που δεν θα σώζει τα θύματα και τις οικογένειες τους με τις βλακείες τις δικές σας :)

Να θυμηθω να σε φωναξω στην δικη για δικαστη.Κανεις δεν περιμενει οτι δεν θα εχει κυρωσεις.Αλλα ευτυχως ο δικαστης δικαζει με στοιχεια(ποσοστο αλκοολ, αναφορα τροχαιας) και οχι με  αιμοδιψη στοιχεια και ΑΝ. Το ξανα τονιζω.Γιατι τοτε, δεν θα πρεπει να παει για κυνυγι κανενας γιατι μπορει να σκοτωσει καποιον  κυνηγο, η περιηγητη κτλ.Γιατι εαν γινει αυτο, θα γινει το αλλο και εγω εαν πιασω το τζοκερ θα γινω μεγιστανας και οταν βγω απο την πορτα θα με χτυπηση κεραυνος.

Αλλα ευτυχως ο δικαστης δικαζει με στοιχεια(ποσοστο αλκοολ, αναφορα τροχαιας) και οχι με αιμοδιψη στοιχεια και ΑΝ. Το ξανα τονιζω.Γιατι τοτε, δεν θα πρεπει να παει για κυνυγι κανενας γιατι μπορει να σκοτωσει καποιον κυνηγο, η περιηγητη κτλ.

Ελα πες στην αλήθεια δεν έρχεσαι στο δάσος για κυνήγι

Έλεος ρε τόξο μου, τι αλλο θα διαβάσουμε εδω μεσα.

Ο μεθυσμένος δικαιούται να οδηγήσει γιστι δεν σκοπεύει να πατήσει καποιον/σκοτωσει αλλο οδηγό

Όπως ο κυνηγός κυνηγάει οχι για να πετυχει άνθρωπο

Πατα άνθρωπε μου μια αποσύνδεση

Τα θέλουμε τα εναπομειναντα εγκεφαλικά μας κύτταρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...