Προς το περιεχόμενο

Ανέβασμα του Ε5440 απο 2 σε 2.8 GHz

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα απο aliexpress αυτον το CPU μονταρισμενο και τον έβαλα πάνω σε μια p5n-mx.Η μητρική άμα δείτε υποστηρίζει κανονικά τον αντίστοιχο 775 CPU και εχω κάνει βάλει το τελευταίο bios update.Παρόλα αυτα οταν ξεκινάνε τα bios μου βγάζει unkonwn cpu detected.Γενικά δεν με πειράζει και πολύ αυτό γιατί τρέχει κανονικά το PC απλά το αναφέρω.Το θέμα είναι ότι η CPU δουλεύει στα 2 GHz αντί για 2.8 GHz.Μπορείτε να βοηθήσετε να τον ανεβάσω γιατί είμαι αρχάριος στο overclocking?Δείτε και τη σχετική φωτο απο το CPU-Z
Ευχαριστώ

post-162674-0-96866900-1510918404_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που είδες οτι η μητρική που έχεις υποστηρίζει τον XEON που έχεις;

δεν είναι pentium η Core 2 Duo/ Quad.

ΟΙ Ε5XXX που βλέπεις ειναι PENTIUM.

Δεν υποστηρίζεται ο XEON σου.

πιθανότατα επειδή ειναι μόντα απο 771 σε 775 χρειάζεται και το αντίστοιχο custom bios για να παίξει.

• Like 1

Πήρα απο aliexpress αυτον το CPU μονταρισμενο και τον έβαλα πάνω σε μια p5n-mx.Η μητρική άμα δείτε υποστηρίζει κανονικά τον αντίστοιχο 775 CPU και εχω κάνει βάλει το τελευταίο bios update.Παρόλα αυτα οταν ξεκινάνε τα bios μου βγάζει unkonwn cpu detected.Γενικά δεν με πειράζει και πολύ αυτό γιατί τρέχει κανονικά το PC απλά το αναφέρω.Το θέμα είναι ότι η CPU δουλεύει στα 2 GHz αντί για 2.8 GHz.Μπορείτε να βοηθήσετε να τον ανεβάσω γιατί είμαι αρχάριος στο overclocking?Δείτε και τη σχετική φωτο απο το CPU-Z

Ευχαριστώ

Το πιθανότερο είναι να μην έχεις περάσει το σχετικό microcode, σωστά?

Για ρίξε μια ματιά εδώ για αρχή..

που είδες οτι η μητρική που έχεις υποστηρίζει τον XEON που έχεις;

δεν είναι pentium η Core 2 Duo/ Quad.

ΟΙ Ε5XXX που βλέπεις ειναι PENTIUM.

Δεν υποστηρίζεται ο XEON σου.

πιθανότατα επειδή ειναι μόντα απο 771 σε 775 χρειάζεται και το αντίστοιχο custom bios για να παίξει.

Η μητρική του ts δέχεται τον Q9550 συνεπώς και τον Ε5440..σωστά ομως,θέλει το τελευταίο bios και τα microcodes

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...