johniem Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 υπάρχουν και οι νόμιμες υπηρεσίες αδέρφια Το ξέρουμε αδερφέ αλλά οι υπηρεσίες αυτές δεν έχουν ούτε τα μισά και λόγο δικαιωμάτων στην Ελλάδα ούτε πρόκειται να έχουν. Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώνω 30€ το μήνα ή και παραπάνω αλλά να έχω τα πάντα από ταινίες ή σειρές όποτε θέλω. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Στο YIFY subs βλέπω για την ταινία που μ ενδιαφέρει, αν έχει ελληνικούς υπότιτλους (για όσους χρειάζονται subs) και στο YIFY movies κατεβάζω την ταινία σε 720p ή 1080p. Μέχρι να ετοιμάσω τα σχετικά για την προβολή (σαντουιτς, ποτά κλπ) περίπου 20 λεπτά, η ταινία είναι έτοιμη.Η εμπειρία μου από το KODI ήταν οδυνηρή. Σπασίματα, ασύγχρονοι υπότιτλοι, διακοπές κλπ. Παραδοσιακά και απλά. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 μαμαει και δερνει το ιερο ξυλο! κυριολεκτικα Πάνω που φλασάραμε το TV Box σε LibreElec....φτου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 υπάρχουν και οι νόμιμες υπηρεσίες αδέρφια Είχα Nova 2 χρονια και ote tv άλλα 3 μέχρι και σήμερα. Βαρέθηκα να βλέπω τα ίδια και τα ίδια με ένα σωρό χαζές ταινίες που δεν τις ξέρει ούτε η μανα τους. Αν δεν είχε το replay tv και το cosmote go ο ote θα είχα φύγει από καιρό. 20 ευρώ το μήνα για τα ίδια και τα ίδια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kakao83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Netflix μονο!!!το κανεις share και με 1-2 φιλους και εισαι GGΑν υπηρχε και καποια υπηρεσια για ταινιες streaming 4K HDR θα την πληρωνα. εχω βαρεθει να κατεβαζω 30gb ταινιες υποτιτλους και να αγοραζω δισκους. Εχει και το νετφλιξ 4k hdr movies αλλα δεν ειναι το ατου του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Netflix μονο!!!το κανεις share και με 1-2 φιλους και εισαι GG Αν υπηρχε και καποια υπηρεσια για ταινιες streaming 4K HDR θα την πληρωνα. εχω βαρεθει να κατεβαζω 30gb ταινιες υποτιτλους και να αγοραζω δισκους. Εχει και το νετφλιξ 4k hdr movies αλλα δεν ειναι το ατου του. Βρε μαζί σου και για χάρη της νομιμότητας είπα να το δοκιμάσω και γω αλλά απογοητεύτηκα καθώς το περιεχόμενό του ήταν απογοητευτικό και με πολλές ελλείψεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 netflix, hbo go, ετοιμαζει και η disney δικο της app και μετα σου λέει νόμιμες υπηρεσίες.... ρε high seas μονο μέχρι να βάλουν μυαλό. (κανα fork του covenant έχουμε; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Netflix μονο!!!το κανεις share και με 1-2 φιλους και εισαι GG Αν υπηρχε και καποια υπηρεσια για ταινιες streaming 4K HDR θα την πληρωνα. εχω βαρεθει να κατεβαζω 30gb ταινιες υποτιτλους και να αγοραζω δισκους. Εχει και το νετφλιξ 4k hdr movies αλλα δεν ειναι το ατου του. Για πιο λόγο 30gb αρχεία? Με ένα 1080 8 9gb έχεις παραπλήσια ποιότητα εκτός αν βλέπεις σε 80+ ίντσες από πολύ κοντά εκεί κάνει μπαμ το μεγαλύτερο bitrate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kakao83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Για πιο λόγο 30gb αρχεία? Με ένα 1080 8 9gb έχεις παραπλήσια ποιότητα εκτός αν βλέπεις σε 80+ ίντσες από πολύ κοντά εκεί κάνει μπαμ το μεγαλύτερο bitrate. βλεπω σε 65αρα oled 4κ HDR οποτε αφου την πληρωσα ας βλεπω καλη ποιοτητα. βεβαια δεν κραταω αρχειο την καθε μαλακια. μονο τις καλες που θα ξανα εβλεπα. Επισης επειδη μελλοντικα παντα υπαρχει μια υπονοια-ονειρο για Projectora καταλαβαινεις, η συλλογη πρεπει να ειναι σε τεντα ποιοητα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Και όταν χαιρέτησε το exodus, ο ίδιος πανικός είχε δημιουργηθεί. Τα add-ons, είναι σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kakao83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Βρε μαζί σου και για χάρη της νομιμότητας είπα να το δοκιμάσω και γω αλλά απογοητεύτηκα καθώς το περιεχόμενό του ήταν απογοητευτικό και με πολλές ελλείψεις. Πλεον να ξερεις εχουν ολα υποτιτλους το 90% τουλαχτιστον. εχει και παρα πολλα ντοκιμαντερ. ταινιες οκ οχι τις τελευταιες αλλα απο σειρες εχει άπειρη ποικιλία. Κοιτα εχει σιγουρα ελειψεις απο καποιες μεγαλες εταιριες δεν το συζητω αλλα δεν μποιρεις να τα εχεις ολα με κανενα steamer. σκεψω πληρωνω και δεν εχω σε stream game of thrones , american , walking dead , αλλα θα ανακαλυψεις πολλες καλες σειρες. αν το μοιραζεσαι κιολας τα λεφτα ειναι ενας καφες ουσιαστηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Συν τοις άλλοις, μέχρι να πάψει οριστικά να λειτουργεί, θα περάσει αρκετός καιρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μαζί σου πολύ καλά κάνεις. Εγώ έχω 20tb ταινίες σειρές σε καλά 720p και 1080 τις καλές ταινίες και είμαι κομπλέ με 55αρα full HD στα 3μετρα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2017 από Heybro 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Για πιο λόγο 30gb αρχεία? Με ένα 1080 8 9gb έχεις παραπλήσια ποιότητα εκτός αν βλέπεις σε 80+ ίντσες από πολύ κοντά εκεί κάνει μπαμ το μεγαλύτερο bitrate. Γιατι δεν βλεπουμε ολοι στη 24αρα οθονη του pc μας οταν εχεις τηλεοραση 2κ ευρω και αλλα τοσα ηχοσυστημα δεν μπορεις να τα ταιζεις με 9gb υλικο! Δεν χρειαζεσαι 80ιντσες για να δεις διαφορα! Επισης ο ηχος πιανει και αυτος αρκετο ογκο στο αρχειο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Και τι βλέπεις με το Mag? Εγώ τίποτα δεν βλέπω. Δεν έχω καν mag αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα