pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα..Προσπαθώ να συνδέσω το pc με την τηλεόραση απο dvi-i σε hdmi. Το πρόβλημα είναι οτι μόλις το συνδέσω και πατήσω να ανοίξει το pc τότε πέφτει η ασφάλεια της ηλεκτροπληξίας. Αν ανοίξω το pc και συνδέσω το hdmi τότε τις 2 απο τις 5 φορές θα πέσει η ασφάλεια. Το ίδιο γίνετε και μόλις κλείσει το pc και έχω συνδεμένο το hdmi. Αυτά που έχω δοκιμάσει: 1.Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών με εξόδους hdmi 2.Αλλαξα καλώδιο hdmi 3.Δοκίμασα να συνδέσω σε άλλη πρίζα το pc και την τηλεόραση. 4.Δοκίμασα και στις δύο θύρες της τηλεόρασης. 5.Δοκίμασα άλλη τηλεόραση. Η γείωση του σπιτιού είναι μια χαρά.. Η ασφάλειες είναι καινούριες. Το pc το έχω σε ups. https://www.skroutz.gr/s/2401452/Powertech-Line-interactive-850VA-PT-850.html Το καλώδιο της τηλεόρασης δεν έχει γείωση. Το πρόβλημα παραμένει.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2017 από pavloa
pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 τροφοδοτικό δεν δοκίμασες να αλλάξειςΛες να φταίει το τροφοδοτικό απο το pc
gusdevelopers Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Λες να φταίει το τροφοδοτικό απο το pcκατα 99.99 ναι
pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 κατα 99.99 ναιΑν φταίει το τροφοδοτικό δεν θα έπρεπε να έχει κάποια διαρροή ή να πέφτει η ασφάλεια χωρίς να έχω συνδέσει το hdmi?
manolis940 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Είσαι επίσης σίγουρος για τις καινούριες ασφάλειες ;
pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το σπίτι είναι δικό μου και τις ασφαλειες τις πέρασε οικογενειακός ηλεκτρολόγος.
plan B Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μηπως αυτες τις 3 απο τις 5 φορες που δεν πεφτει η ασφαλεια δεν ριχνει αστροπελεκια εξω γιατι αυτες τις μερες ειναι ο καιρος ...περιεργος.
pavloa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μηπως αυτες τις 3 απο τις 5 φορες που δεν πεφτει η ασφαλεια δεν ριχνει αστροπελεκια εξω γιατι αυτες τις μερες ειναι ο καιρος ...περιεργος. όχι καμιά σχέση..
heros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 το πρόβλημα πρέπει να υπάρχει στην γείωση σου.. (και για αυτο πέφτει και το ρελε ηλεκτροπληξίας) ανιχνεύει μία μικρή διαρροή ρεύματος πρός την γή.. Μέ ένα απλό καλώδιο γείωσε κάποιο μεταλλικό σημείο της τηλεόρασής σου ει΄τε με την γείωση της πρίζας είτε με το chasis του υπολογιστή και νομίζω θα δουλέψει.. 2
Fubar.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Η τηλεόραση τι καλώδιο ρεύματος έχει? Σουκο ή το απλό διπολικό? Επίσης μάρκα και μοντέλο της τηλεόρασης?
pavloa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Η τηλεόραση είναι lg την περασμένη βδομάδα την αγόρασα.. Έχω δοκιμάσει και σε άλλη τηλεόραση και το ίδιο γίνετε Το καλώδιο δεν είναι σουκο.είναι το απλο.
Fubar.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Η τηλεόραση είναι lg την περασμένη βδομάδα την αγόρασα.. Έχω δοκιμάσει και σε άλλη τηλεόραση και το ίδιο γίνετε Το καλώδιο δεν είναι σουκο.είναι το απλο. Καταρχάς, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν μια μικρή ελεγχόμενη διαρροή προς τη γείωση, για λόγους μείωσης του ηλεκτρομαγνητικού θορύβου. Αυτές υπο κανονικές συνθήκες είναι πάρα πολύ μικρές, πολύ χαμηλότερες απο το όριο των 30mA και δέν ρίχνουν το ρελέ. Η τηλεόραση επίσης έχει αυτή τη διαρροή, αλλά εφόσον έχει απλό καλώδιο, δέν μπορεί να τη διοχετεύσει προς τη γείωση. Μόλις όμως συνδέσεις το καλώδιο HDMI, τότε αυτομάτως η τηλεόραση γειώνεται μέσω του καλωδίου και μέσω του υπολογιστή ο οποίος είναι ήδη γειωμένος. Απο τα παραπάνω πιστεύω οτι γίνεται το εξής: Έχεις ήδη στο σπίτι μια (σχετικά) μεγάλη διαρροή, η οποία είναι λίγο κάτω απο το όριο των 30 mA. Μόλις γειωθεί η τηλεόραση, οπότε προστίθεται και η δική της διαρροή στο σύστημα, ξεπερνιέται για πολύ λίγο αυτό το όριο και πέφτει το ρελέ. Οπότε πρέπει να βρείς ποιά συσκευή προκαλεί τη μεγάλη διαρροή. Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό του PC ή το UPS, όμως μπορεί να είναι και μια οποιαδήποτε άλλη άσχετη συσκευή στο σπίτι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα