Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi 6 or Mi Mix 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια, θελω οποιος εχει ορεξη να δωσει καμια συμβουλή. Η αγορά ετσι και αλλιως θα γινει απο εξωτερικό (ας υποθέσουμε οτι κοστίζουν τα ιδια χρήματα). Ειμαι μεταξύ των 2 με την ζυγαρία να γέρνει λιιιιγο περισσότερο προς το Mix λογω μεγαλυτερης οθόνης και τιποτε αλλο. Φωτογραφίες κλπ δεν με απασχολουν, δεν το θελω το κινητο για φωτογραφίες. Καθαρά αντικειμενικά εχετε κατι να μου προτείνετε και γιατι?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

To Mi6 είναι διαολεμένα γρήγορο, και έχει πολυ καλη αυτονομία. Όσο καιρό το εχω πάρει στη γυναίκα μου δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, και τώρα με τη MIUI 9.0 έγινε ακομα πιο γρήγορο.

Το Mi Mix 2 είναι άλλο πράμα, σχεδόν κόσμημα, με τις ίδιες επιδόσεις με το mi6. Απλά το Full Screen Design, έχει και τα κακά του, ενώ ακόμα και αν υποθέσεις οτι έχουν ίδια τιμή δεν έχουν, Έχουν 100€ διαφορά. Αρκετά μεγάλη.

Αν σε παίρνει για το Mix 2 πάρε αυτό. Αν ψάχνεις το Value For Money, πάρε το Mi6. Στα λεφτά του Mix 2 θα παίζει σύντομα και το Oneplus 5T.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Λέγοντας για τα ιδια χρήματα, πριν καμια εβδομάδα βγηκε κουπονάκι για το mix στα 390 και το mi6 το βρισκεις ανα καιρούν και 330-340 οποτε νταξει, και αν σκεφτεις οτι 1ον ΔΕΝ βιαζομαι, 2ον next week μπορει να παιξει τιποτα καλο Black friday, οποτε για αυτο λεω ειναι σχεδόν τα ιδια χρηματα.Για το full screen design ποια εννοεις σαν κακα? Πιο ευκολο να το κοπανησεις κλπ?

Thanks again

Δημοσ.

mi mix 2 για εμενα ειναι ενα κοσμημα

μ αρεσει απιστευτα η οθονη του και απο επιδοσεις βεβαια σκιζει

οχι πως και το αλλο παει πισω

αλλα θα επελεγα mi mix 2 

Δημοσ.

To Mi6 11.11 είχε φτάσει 303€ , μπορεί να πέσει και απο τα 300 στη Black Friday. 

To Full Screen, εκτός απο το πιο ευθραυστο του πράγματος, εχει ζητηματάκια κρατήματος. Στο G6 που είχα, οταν εβαλα το Tempered αναγκάστηκα να βάλω και θήκη, γιατι δεν είχα πουθενά να το πιάσω χωρίς να ακουμπάω στις άκρες του Tempered, κάτι αρκετά σπαστικό.

Τίποτα το τραγικο αλλα θα χρειαστείς ενα διάστημα προσαρμογής.

Σου ξαναλέω πάντως, αν σε παίρνει οικονομικά το Mi Mix 2 τότε δεν εχει λόγο να μην το επιλέξεις. Έχει και τη B20.

Δημοσ.

Μάλιστα, καταλαβαινω αυτο που λες, δεν το ειχα σκεφτει η αληθεια ειναι...., αλλα ετσι και αλλιως θα του βάλω θηκη  κατι σε σλιμ απο το πισω μερος, οποτε μαλλον θα το γλιτωσω αυτο που λες αν παω προς τα εκει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Λέγοντας για τα ιδια χρήματα, πριν καμια εβδομάδα βγηκε κουπονάκι για το mix στα 390 και το mi6 το βρισκεις ανα καιρούν και 330-340 οποτε νταξει, και αν σκεφτεις οτι 1ον ΔΕΝ βιαζομαι, 2ον next week μπορει να παιξει τιποτα καλο Black friday, οποτε για αυτο λεω ειναι σχεδόν τα ιδια χρηματα.Για το full screen design ποια εννοεις σαν κακα? Πιο ευκολο να το κοπανησεις κλπ?

Thanks again

Εγώ σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα στο LG G6

https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html

Δημοσ.

Nop, μέτρια αυτονομία, χάλια UI, αναβαθμίσεις στον αέρα. Καλη συσκευή , ο δευτερευων ευρυγώνιος ειναι οτι καλύτερο για δευτερεύων αισθητήρας, και Manual Mode ακόμα και στο Video. Απο τη στιγμή που οπως λεέι ομως δεν τον ενδιαφέρει η κάμερα, τότε όχι. Το Mi Mix και το Mi6 είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορες συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρεεε

Τι g6

Δεν συγκρίνονται σε ταχύτητα κ ομορφιά τα άλλα δύο

Ειδικά το mi mix 2 είναι ότι ομορφότερο και ταχύτερο έχω δει από κοντά σε αυτά τα €€€

Δημοσ.

Τα τελευταια 2 κινητα μου ηταν lg, g2 & g3, μετα την αγορά που εκανα Redmi Pro για την γυναικα μου, εχω μεινει αρκετα ικανοποιημένος οποτε εχω καταλήξει σε xiaomi. Δεν εχω κατι με τα lg απλα προτιμω να παω σε xiaomi

Δημοσ.

Τα τελευταια 2 κινητα μου ηταν lg, g2 & g3, μετα την αγορά που εκανα Redmi Pro για την γυναικα μου, εχω μεινει αρκετα ικανοποιημένος οποτε εχω καταλήξει σε xiaomi. Δεν εχω κατι με τα lg απλα προτιμω να παω σε xiaomi

και πολύ καλά θα κάνεις πάρε σίαομι να χεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν θα βγάλει πρόβλημά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...