Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy note 8 vs iphone x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μπαταρία είναι μέτρια προς καλή, για τα σημερινά δεδομένα σε καμία περίπτωσή δεν είναι εξαιρετική 

Η μπαταρια ειναι πολυ καλη, και στο τελος μιας μερας με λογικη χρηση και κανα 2ωρο μουσικης ειχα 60, 65% υπολοιπο. Αυτο για μενα ειναι εξαιρετικο αποτελεσμα. 

Δημοσ.

το notch που εχει δεν σε ενοχλει στην πραξη;επισης το οτι δεν βλεπεις το ποσοστο της μπαταριας και τα gestures στην καθημερινη χρηση βολεουν;

Προσωπικά καθόλου για το notch. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν σε καθημερινή χρήση.

Ίσα ίσα που με πειράζει όταν κάποιες εφαρμογές δεν είναι παραμετροποιήμενες για το κινητό αυτό.

Μόνο στο youtube με ενοχλεί λίγο όταν κόβεται το content αλλά παρατηρώ ότι κάποιοι youtubers αρχίζουν και βγάζουν το content τους customized για τις αναλογίες αυτές.

Για το ποσοστό της μπαραρίας, θα ήθελα να το βλέπω και προσωπικά πιστεύω ότι θα το φέρουν σε μελλοντικό update, κάπως. Στην πράξη δεν με ενοχλεί ωστόσο. Στην τελική, ένα swipe για το control center και φαίνεται αμέσως το ποσοστό, αν τόσο πολύ αγχώνεσαι.

Τα gestures μου φαίνοναι απλούστατα και φυσικότατα. Μου την σπάει μόνο το long press για app kill. Ελπίζω να το διορθώσουν άμεσα στα επόμενα updates.

Όταν πιάνω το A5 της κοπέλας μου πλέον, μου έρχονται αυτόματα τα gestures του iPhone.

Γενικά, θέμα συνήθειας και τίποτα παραπάνω κατά την γνώμη μου.

Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και το περιεργάζεσαι για αρκετή ώρα ώστε να δεις κατά πόσο βολεύεσαι.

Γιατί ως γνωστόν, απίστευτη απόλαυση του να έχεις παράθυρο ανοιχτό σε έκταση 3 ιντσών...

Τα gestures είναι εξαιρετικά, το notch ούτε καν σε επηρεάζει, και η μπαταρία είναι εξαιρετική , οπότε δεν έχεις την ανάγκη να κοιτάς κάθε πέντε λεπτά το ποσοστό της...

Επιπλέον το implementation του face id είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ σε κινητό ενδεχομένως, και το μέγεθος είναι το ιδανικό.

Για το face id θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ γρήγορο. Βέβαια έρχομαι από κινητό που δεν είχε καν fingerprint sensor οπότε η γνώμη μου ίσως να μην είναι η αντικειμενικότερη.

Γενικά, it works πολύ καλά, σε ποσοστό άνω του 97% για εμένα. Όσες φορές δεν με αναγνώρισε ήταν λόγω της γωνίας που το κοιτούσα.

Για την μπαταρία δεν έχω ακόμη άποψη, την θεωρώ για αρχή αρκετά καλή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Ακυρη ερωτηση:Αν χαθει το s pen η συσκευη δουλευει κανονικα;

Φυσικα και δουλευει κανονικα. Επισης το S Pen  αντικαθισταται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...