Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy note 8 vs iphone x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!Ειμαι κατοχος galaxy s7 εδω και σχεδον δυο χρονια και σκεφτομαι να αλλαξω ποια η αποψη σας και γιατι.Ευχαριστω εκ των προτερων

• Moderators
Δημοσ.

Aν δε χρησιμοποιεις το Spen (ή δε βρισκεις λογο να το χρησιμοποιησεις) και η μικροτερη οθονη σε καλυπτει, παρε το iPhone X. 

Κατα τ'αλλα ειναι οι 2 κορυφαιες συσκευες αυτην τη στιγμη, οποια κι αν αποκτησεις θα μεινεις ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Note 8 γιατί ειναι κοροϊδία να μη μπορείς να εχεις δύο παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά πλεων σε μια συσκευή.

• Moderators
Δημοσ.

Flame νήμα μου μυρίζει. Είναι και Παρασκευή.

Ειναι σε watchlist το νημα με την πρωτη στραβη κλειδωνεται και πεφτει ποινη, οποτε παρακαλω μη βγειτε offtopic.

• Like 2
Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι τα περισσότερα για τα 2 κινητά που αναφέρεις τα έχεις ήδη δει/διαβάσει σε videos και reviews.

Για εμένα, αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο iPhone X είναι το βολικότατο μέγεθος του.

Είναι ανάμεσα σε iPhone 8 και 8+. Το Note 8 είναι ακόμη μεγαλύτερο από το 8+.

Εξαρτάται λοιπόν που θέλεις να κινηθείς σε μέγεθος για εμένα.

Στην συνέχεια, έχεις να αποφασίσεις ανάμεσα σε sPen ή μη και Android vs iOS.

Αντικειμενικά, ότι και να πάρεις δεν θα απογοητευτείς καθόλου.

Κάτοχος iPhone X από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Δημοσ.

Μια που θα παρω το note8 και χρονια ειχα iPhone ,επιτελους το χ εχει αυτα που ηθελα στο iPhone και χρονια ζητουσα,ειναι γνωστα δεν τα αναφερω στα + του Note το s pen ,το μέγεθος και η τιμη αν τα πρωτα 2 δεν σε ενδιαφέρουν κοιτας το χ ,αν μη τι αλλο εχεις μεγαλυτερο prestige

Δημοσ.

σωστος

.η κουτση μαρια σημερα με κινητο ακριβο που το εχουν παρει με δωσεις να εχουν prestige.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι τα περισσότερα για τα 2 κινητά που αναφέρεις τα έχεις ήδη δει/διαβάσει σε videos και reviews.

Για εμένα, αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο iPhone X είναι το βολικότατο μέγεθος του.

Είναι ανάμεσα σε iPhone 8 και 8+. Το Note 8 είναι ακόμη μεγαλύτερο από το 8+.

Εξαρτάται λοιπόν που θέλεις να κινηθείς σε μέγεθος για εμένα.

Στην συνέχεια, έχεις να αποφασίσεις ανάμεσα σε sPen ή μη και Android vs iOS.

Αντικειμενικά, ότι και να πάρεις δεν θα απογοητευτείς καθόλου.

Κάτοχος iPhone X από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις.

το notch που εχει δεν σε ενοχλει στην πραξη;επισης το οτι δεν βλεπεις το ποσοστο της μπαταριας και τα gestures στην καθημερινη χρηση βολεουν;

Δημοσ.

Ειναι σαν την διαφημηση της Aegean ,κανεις δεν ξερει οτι ταξιδεύετε με 29 ε

το ξερω εγω.ευτο ειναι αρκετο.τι να εχω ακριβο κινητο να το χρωσταω.

δεν λεει.θα βολευτο με κατι που θα το παρω μετρητοις.

τζαμπα πουλ μουρ με δοσεις.

εχω βαρεθει να βλεπω ακριβα κινητα που τα εχουν πιτσιρικια με δοσεις.

Δημοσ.

Note 8 γιατί ειναι κοροϊδία να μη μπορείς να εχεις δύο παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά πλεων σε μια συσκευή.

Γιατί ως γνωστόν, απίστευτη απόλαυση του να έχεις παράθυρο ανοιχτό σε έκταση 3 ιντσών...

Τα gestures είναι εξαιρετικά, το notch ούτε καν σε επηρεάζει, και η μπαταρία είναι εξαιρετική , οπότε δεν έχεις την ανάγκη να κοιτάς κάθε πέντε λεπτά το ποσοστό της...

Επιπλέον το implementation του face id είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ σε κινητό ενδεχομένως, και το μέγεθος είναι το ιδανικό.

Δημοσ.

το ξερω εγω.ευτο ειναι αρκετο.τι να εχω ακριβο κινητο να το χρωσταω.

δεν λεει.θα βολευτο με κατι που θα το παρω μετρητοις.

τζαμπα πουλ μουρ με δοσεις.

εχω βαρεθει να βλεπω ακριβα κινητα που τα εχουν πιτσιρικια με δοσεις.

αφού μπορούν γιατί όχι

Γιατί ως γνωστόν, απίστευτη απόλαυση του να έχεις παράθυρο ανοιχτό σε έκταση 3 ιντσών...

Τα gestures είναι εξαιρετικά, το notch ούτε καν σε επηρεάζει, και η μπαταρία είναι εξαιρετική , οπότε δεν έχεις την ανάγκη να κοιτάς κάθε πέντε λεπτά το ποσοστό της...

Επιπλέον το implementation του face id είναι η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ σε κινητό ενδεχομένως.

η μπαταρία είναι μέτρια προς καλή, για τα σημερινά δεδομένα σε καμία περίπτωσή δεν είναι εξαιρετική 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...