Manatziaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους: Πρόσφατα μπήκα στην διαδικασία να αγοράσω ένα laptop το οποίο δευτερευόντως μόνο θα χρησιμοποιείται για gaming (και πάλι, όχι για βαριά high-end games). Προσανατολίζομαι μετά από καλές κριτικές που άκουσα από φίλους και γνωστούς σε κάποιο εκθεσιακό κομμάτι, μιας και το μπάτζετ μου είναι αρκετά χαμηλό. Η ερώτηση που θα ήθελα να σας κάνω αφορά την έλλειψη της GPU που χαρακτηρίζει τα περισσότερα μοντέλα που μου τράβηξαν την προσοχή: παιχνίδια όπως πχ to football manager 2017 είναι κάθετα out of question σε μια τέτοια περίπτωση; Τα συστήματα στα οποία τείνω να καταλήξω είναι μεταξύ Site: HPProbook 640 G1, Intel Core i5 4200U και Site: HPElitebook 820 G1 Ultrabook, Intel Core i7 4500U Παραθέτω και τα minimum requirementsτου fm17: CPU: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+ CPU SPEED: Info RAM: 2 GB OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64 or 32 bit) VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8600M GT AMD/ATI Mobility Radeon HD 2400 Intel GMA X3100 256MB VRAM Αν και υποθέτω πως πρόκειται για χαμένη μάχη εκ των προτέρων, θα ήθελα να ρωτήσω αν λύσεις σε software όπως τα Razor Cortex, SwiftShader ή κάτι αντίστοιχο υπάρχει πιθανότητα να βοηθήσουν στην περίπτωση μου; Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θεωρητικά μια χαρά θα τρέχει, εξάλλου τα minimum είναι πολύ χαμηλά. Αλλά πόσο τα βρίσκεις αυτά τα λάπτοπ; Είναι πολύ παλιά. 2
Manatziaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Έχει την τιμή στο link που ανέβασα: 390 και 445 με ΦΠΑ αντίστοιχα! Θεωρητικά μια χαρά θα τρέχει, εξάλλου τα minimum είναι πολύ χαμηλά. Αλλά πόσο τα βρίσκεις αυτά τα λάπτοπ; Είναι πολύ παλιά. Τα μηχανήματα είναι παλιά, όντας σε προθήκες εκθέσεων σύμφωνα και με τον μαγαζάτορα. Το feedback που έχω για το συγκεκριμένο κατάστημα πάντως είναι καλό (+2 χρονια εγγύηση). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μου έφυγε ένα βάρος!
jgeorgiou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 τα 4ης γενιας Ι5 δεν θα στα πρότεινα την επόμενη Παρασκευή με 500ευρώ θα παίρνεις 6ής ή 7ης γενιας που η απόδοση τους all-arround αλλά και στα παιχνίδια ειδικά θα είναι πολύ μεγαλύτερη. οι ενσωματωμένες gpu αυτών έχουν την μισή δύναμη σε σχέση με ένα της 7ης γενιας. (ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν 8ης αλλά είναι ακριβα). Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμη και Ι3 7ης γενιάς ενδεχομένως να είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις. 3
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ναι, και είναι πολύ ακριβά. Τόσο κάνανε πάνω κάτω και καινούρια. 2
Zaknafein Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αυτά που κοιτάς καλύπτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις... η GΜΑ 3100 ήταν κάποια onboard εποχής C2D αν θυμάμαι καλά. Αλλά κάνε την χάρη στο εαυτό σου και πάρε κάτι με νεότερη CPU, ειδικά όταν αυτά που κοιτάς είναι ακριβά όπως είπε και ο Sheo. Στα ίδια λεφτά πχ αυτό καινούριο (σαν τυχαίο παράδειγμα): Acer Aspire ES1-572 1
Manatziaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ξανάκοιτώντας μετά και τις υποδείξεις σας, βλέπω πως ίσως θα ήταν καλό να περιμένω μια βδομάδα και να δω τι θα βγει ίσως και στο Black Friday. Εφόσον είναι παρωχημένα συστήματα, ίσως να μπορέσω να αποκτήσω κάτι το οποίο θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις, αλλά και θα το κρατήσω περισσότερο... Όπως και να έχει, ευχαριστώ πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα