Protoboulia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω ενα παλιο υπολογιστη γινεται να ανεβασω λιγο τις επιδοσεις του χωρις να χρειαστει να αλλαξω κατι στο hardware?Επεξεργαστης : Intel quad q400 2.66 Μνημη : 4x ddr2 kingston 1gb Τροφοδοτικο : 550 WattΚαρτα γραφηκων : ATI HD 6670 Μητρικη : Gigabyte ep45-ds3lr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ναι, άνετα, κάνεις OC στα 400Χ8 για να πάει 3200Mhz, η μητρική το αντέχει άνετα. Άλλαξε και πάστα επεξεργαστη. Ποιο τροφοδοτικό ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Protoboulia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το έκανα 400x8 αλλά φτάνω 75max θερμοκρασία. Θα το δω αύριο ποιο ακριβώς μοντέλο έχω. Χρειάζεται καινούργια πάστα δηλαδή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Kαι όχι μόνο αλλά ας αρχίσουμε απο εκεί. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να βρεις καλή ψυκτρούλα με 10 ευρώ, αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Protoboulia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το εκανα 8x375 και εχω 65 βαθμους να το αφησω ετσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλά είσαι. Τι τροφοδοτικό έχεις; Με μια ψυκτρούλα πας άνετα και 3.4 Ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα