Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκεφτομαι να αλλαξω την οθονη μου, εχω μια philips 20,1" 1680x1050 59/60Hz και σκεφτομαι να την αλλαξω με μια 24" 1920x1080 75Hz. Αξιζει ? Το εχει κανει καποιος? Στην αρχη σκεφτομουν να περιμενω μηπως πεσουν οι τιμες σε 2κ 27" αλλα μετα θα θελω και καλυτερη gpu. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Το εχω αποφασισει 99% απλα ψαχνω επιβεβαιωση  :lol:  Η επομενη ερωτηση ειναι για προταση αλλα αφου υπαρχει το θρεντ που μου υπεδειξες θα ρωτησω εκει. Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Εμένα με βόλεψε άνετα, αφού διαβάζω αρκετά εδώ, και δεν με ενοχλούν τα πίξελ. Θα μου πεις τόσο καιρό με 19άρα 1024Χ768 ήμουν.

Δημοσ.

Πιο πολυ ποια ευχαριστιεσαι ομως την 24αρα η την 27αρα σου?

Μη το συζητάς. Μόνο για οικονομία να έπαιρνες 24".

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά την αγορά τούτης της 27" (1080) είναι ότι

μια τελευταία 24" που έχω θέλω να τη σουτάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Την 27άρα αλλά ήταν και 80+ ευρώ πάνω. Προτείνω 27άρα σε 1080p εκτός αν ανήκεις στους ψείρες "τα πίξελ είναι ίσα με το κεφάλι μου".

• Like 3
Δημοσ.

Πολυ ωραια η Dell, αν και δεν εχει vesa mount, ξερετε αν υπαρχουν μαγαζια που να εχουν οθονες υπολογιστων να τις δεις? Οπως με τις τηλεορασεις? Επισης γνωμη για LG 24MP68VQ ? 

Δημοσ.

Πολυ ωραια η Dell, αν και δεν εχει vesa mount, ξερετε αν υπαρχουν μαγαζια που να εχουν οθονες υπολογιστων να τις δεις? Οπως με τις τηλεορασεις? Επισης γνωμη για LG 24MP68VQ ?

Είχα το ίδιο διλλημα μέχρι πριν μερικές ημέρες. Εν τέλει κατέληξα σε 27" και μάλιστα σε αυτήν του παραπάνω link. Μη φοβάσαι το μέγεθος, θα το συνηθίσεις σε μια-δυο μέρες και θα απορεις γιατί σκεφτόσουν την λύση της 24"..ειδικά όταν η διαφορά τιμής είναι τόσο μικρη

Την dell σε 24" και 27" μπορείς να τις βρεις στο mm,αλλά εν τέλει κάνε την αγορα από αλλού καθώς παίζουν σε πολύ καλύτερες τιμές.

Δημοσ.

Μαλλον θα παω σε 24αρα, δε θελω να ρισκαρω, εχετε καποιο να προτεινετε μεχρι 200 και με vesa mount? Εκτος αν βρω καπου να δω 27αρα

Δημοσ.

22-24" είναι ιδανική για συνθήκες γραφείου. Αμα χρειάζεσαι να είσαι σε κάποια απόσταση για να δεις καμια ταινία ή να παίξεις κανενα παιχνίδι τότε θα σε εξυπηρετήσει η 27". 

Αφού δεν είσαι σίγουρος, μη το βιάζεσαι, ψάξε σε οθόνες σε κανενα μαγαζί ή σε κανεάνα γνωστό/φίλο και πειραματίσου να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα

Δημοσ.

χρηση θα ειναι λιγο απ'ολα, αν δεν με περιοριζε η αναλυση σιγουρα θα πηγαινα σε 27 απλα εχω ενδιασμους ως προς το 27 1080. Θα ψξω μηπως βρω 27αρα σε αυτη την αναλυση για να ειμαι σιγουρος και θα επανελθω. Σας ευχαριστω ολους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...