Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χωρίς να έχω διάθεση για διαφήμιση ή δυσφήμιση θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας στο παρακάτω θέμα. Είμαι κάτοικος Ηρακλείου και έχω αμάξι το οποίο είναι πετρελαιο diesel, όσο καιρό είμαι εδώ γεμίζω κυριώς με ultimate diesel από την BP (πρατήριο δεν αναφέρω). Ωστόσο, στο τελευταίο γέμισμα παρατήρησα ότι το αμάξι όταν το βάζω μπροστά ή όταν σταματάω στα φανάρια μυρίζει άσχημα (σαν καμένο). Γνωρίζω το αυτοκίνητο μου και δεν ήταν σε κάποια φάση αναγέννησης για το φίλτρο DPF ώστε να δικαιολογήσω κάτι τέτοιο, συν το ότι η μυρωδιά ήταν μόνιμη. Επίσης φίλος, και εκείνος με diesel όχημα, είχε ακριβώς το ίδιο θέμα όταν και εκείνος γέμισε από το ίδιο πρατήριο στο ίδιο διάστημα. Έψαγα λίγο να δω πότε δημιουργείται αυτή η μυρωδία και είδα ότι συμβαίνει ότι τα επίπεδα του βιοντίζελ (γνωστό κόλπο για νοθεία) στο καύσιμο είναι υψηλά. Για αυτόν τον λόγο γέμισα με shell v power diesel ώστε να επιβεβαιώσω ότι φταίει το καύσιμο και όντως η μυρωδιά σταμάτησε. Δεν υπαινίσσομαι ότι το συγκεκριμένο πρατήριο κάνει κάποια απατεωνιά αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι.

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για πρατήρια στο Ηράκλειο Κρήτης στα οποία είστε πελάτες με όχημα diesel και τα εμπιστεύεστε πλήρως καθώς δεν βλέπετε κάτι μεπτό. Κατά προτίμηση ΕΚΟ γιατί θεωρώ το avio πολύ καλό καύσιμο

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γενικότερα το θέμα της νοθείας στο πετρέλαιο είναι χειρότερο απο τη βενζίνη και οι αντλίες κ τα φίλτρα του πετρελαίου είναι πανάκριβα. Εγώ θα πρότεινα να χρησιμοποιούνται συχνά βελτιωτικά κετανιου- καθαριστικά

Δημοσ.

Δεν ζητας καλυτερα τα νουμερα του τζοκερ? Ποιο εφικτο ειναι, δυστυχως δεν μπορεις να εμπιστευτείς κανεναν.

Δημοσ.

Αρκετα(σχεδον τα μισα) shell avin cyclon και bp-εκο εχουν κατασχεθει και ανηκουν στον ομιλο μοτορ οιλ και ελπε αντιστοιχα.

οποτε θα μαθεις ποιο βενζιναδικο ειναι εταιρικο και βαζε απο κει

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετα(σχεδον τα μισα) shell avin cyclon και bp-εκο εχουν κατασχεθει και ανηκουν στον ομιλο μοτορ οιλ και ελπε αντιστοιχα.

οποτε θα μαθεις ποιο βενζιναδικο ειναι εταιρικο και βαζε απο κει

Θα βάζω στα ΕΚΟ καλυψω για να είμαι ήρεμος

Δημοσ.

Πες και μου μένεις για να δούμε ποια πρατήρια είναι κοντά σου. Π.χ. εγώ θα σου πρότεινα τη Shell στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη (εταιρικό), αλλά αν μένεις Κνωσσού ξέρω 'γω, προφανώς και δε θα σε βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Μένω Γιοφυρο αλλά δεν έχω θέμα να γεμίζω οπουδήποτε στο Ηράκλειο καθώς είμαι καθημερινά στην γύρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...