Προς το περιεχόμενο

Iphone 7 "UNLOCKED"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο Forum.

Σε λίγες μέρες ένας συγγενής ταξιδεύει Αμερική και σκέφτηκα να του δώσω χρήματα να μου αγοράσει ένα iPhone 7 , διότι γλιτώνω περίπου 200 από ότι υπολόγισα. Ισχύει ότι οι unlocked συσκευές μπορούν να δουλέψουν με οποιονδήποτε πάροχο; Πρέπει να προσέξω κάτι;

Δημοσ.

Ισχύει ναι, δουλεύουν κανονικά. Να προσέξει να μη το έχει στο κουτί του και φαίνεται καινούργιο γιατί μπορεί να πληρώσει στο αεροδρόμιο.

Δημοσ.

Για το iPhone 7 32gb γλυτώνεις περίπου 52€ και χάνεις έναν χρόνο εγγύηση.

Μπορεί να λέει 549 δολλάρια στο site αλλά πρέπει να προσθέσεις sales tax καθώς και το κλέψιμο που σου βγάζει στο συναλλαγμα.

Δημοσ.

Διευκρίνησε που ακριβώς στην Αμερική γιατί η κάθε πολιτεία έχει διαφορετικό φόρο.

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στις Η.Π.Α. και όχι γενικά στην Β.Αμερική, π.χ. Καναδάς;

Γενικά, επειδή το έχω ψάξει αρκετά, τουλάχιστον με το iPhone 8+, δεν αξίζει η αγορά από Αμερική/Καναδά.

Η διαφορά είναι μικρή. Πιο πολύ αξίζει ίσως να αγοράσεις αξεσουάρ από έξω (θήκες κτλ.).

Δημοσ.

@karaLRS ειμαι αρκετά πεπεισμένος ότι γλιτώνω 200 ευρώ. Η τιμή είναι 549$ -> 465.2€ αν το αγοράσει κάποιος από εκεί και ανοιχτεί το κινητό δε βρίσκω λόγο να πληρώσει τελωνείο!???? Εδώ αν δε κάνω λάθος σε μεγάλα καταστήματα έχει 659. Εν πάση περιπτώσει αν είναι να γλιτώσω κάτι γιατί όχι.

Δημοσ.

@karaLRS ειμαι αρκετά πεπεισμένος ότι γλιτώνω 200 ευρώ. Η τιμή είναι 549$ -> 465.2€ αν το αγοράσει κάποιος από εκεί και ανοιχτεί το κινητό δε βρίσκω λόγο να πληρώσει τελωνείο!???? Εδώ αν δε κάνω λάθος σε μεγάλα καταστήματα έχει 659. Εν πάση περιπτώσει αν είναι να γλιτώσω κάτι γιατί όχι.

και γιατί δεν συγκρίνεις με τις τιμές του σκρουτζ που κολλάνε αυτές απ τα μεγάλα καταστήματα ?

Δημοσ.

διάβασε λίγο καλύτερα τι σου γράφω παραπάνω.

1) Sales tax. ΔΕΝ έχει σχέση με το τελωνείο. είναι ο φόρος (σαν φπα) που πληρώνεις σε όλες τι πολιτείες για αγορά. αυτό μπορεί να είναι από 0% (αλάσκα) μέχρι 11% σε καλιφόρνια . αν ο γνωστός σου πάει στην new york θα το αγοράσει στα 549 + 7% δηλαδή 587.43$.

2) το 549$-->465€ που το υπολογίζεις μέσω xe.com δεν ισχύει απόλυτα γιατί οι τράπεζες σαν νταβατζήδες που είναι θα βγάλουν λεφτά και από εκεί. το πόσο παραπάνω θα σου βγάλει την ισοτιμία είναι θέμα τράπεζας καθώς και κάρτας. μπορεί να είναι και 20-30€.

3) άρα τα 587$ που θα σου κοστίσει το iphone 7 θα είναι 510-530€.

4) Το κινητό που θα πάρεις θα έχει ΕΝΑ χρονο εγγυήση και αμερικάνικο φισάκι στην πρίζα

5)πριν 17 μέρες το φτηνότερο Iphone 7 στο skroutz είχε 532€. τώρα έχει 567€.

ΆΡΑ για 30-50€ παραπάνω αγοράζεις μόνος σου το κινητό από Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση κάτι που κοστίζει πολύ παραπάνω από 30-50€. επίσης δεν υποχρεώνεσαι πουθενά και αφήνεις και κάποια λεφτά στο κράτος.

αν σου λείπουν τα 30-50€ μην πάρεις iphone.

• Like 3
Δημοσ.

παιδια εγω εχω στην κατοχη μου ενα iphone 6s καθαρο απο icloud κτλ,αλλα ειναι κλειδωμενο στην sprint. γνωριζετε κατι αξιοπιστο??

Δημοσ.

Αμα το φερει απο εξω οχι στο κουτι του να το εχει στην τσεπη του απλα χωρις ζελοφαν χωρις πολλα πολλα μονο τη συσκευη μαζι με τα ακουστικα της φορτιστη ας εχει στην χειραποσκευη και τα αλλα στην βαλιτσα τυπου οδηγιες και ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...