Προς το περιεχόμενο

Έχει κανείς BlackBerry DTEK ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..

Ειμαι στη φαση αναζητησης αγορας κινητου , και επεσε το ματι μου επανω στα blackberry και συγκεκριμενα στην σειρα που φορανε Android 6 , τα DTEK (50 ή 60). Εγω αναφερομαι κυριως για το 60 αλλα αν εχει κανεις 50 , ειναι ευπροσδεκτο.

Οι απορίες μου ειναι οι εξης:

--> Ειστε γενικα ευχαριστημενοι ?

--> Παιζει να αναβαθμιστει απο Android 6 στο 7.1 ή 7.0 ? ή θα μεινει με το 6 για παντα ?

--> Οι εφαρμογες του play store ειναι συμβατες κανονικα με το blackberry ? γιατι ειχα ακουσει καποια reviews που ελεγε οτι λογω του οτι ειναι blackberry δεν ειναι διαθεσιμες καποιες εφαρμογες..

--> το DTEK αξιζει καθολου ή μονο φιγουρα ? και γενικα απο αποψη ασφαλειας που λεει , ισχυει τιποτα ? (τωρα θα πειτε Android και ασφαλεια δε παει μαζι).

Ευχαριστώ προκαταβολικα για οποιον ασχοληθει με τις ερωτησεις μου :)

Δημοσ.

Οι συσκευές Blackberry είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε Android άσχετος της πολύ μικρής απηχησης η μηδαμινης στην Ελληνική αγορά. Κάθε μήνα έχει ενημερώσεις για εφαρμογές και ασφάλεια ενώ οι συσκευές που αναφέρεις με την ενεργοποίηση θα έχουν αναβάθμιση στο λειτουργικό 7.1 Nougat. Βέβαια δεν κατασκευάζονται στης ΗΠΑ η στο Μεξικό όπως οι παλαιότερες συσκευές αλλά στην Κίνα από την TCL όπως και σχεδόν όλες οι συσκευές τής αγοράς, και το IPHONE στην Κίνα κατασκευαζεται! Εάν δεν βιάζεσαι θα ήταν καλύτερα να πάρεις το νέο Blackberry Motion αλλιώς το Dtek60 λόγο καλύτερων χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

Δημοσ.

Ναι.. απο ενημερωσεις διαβασα οτι δεν πολυ-ασχολουνται.. δεν βγαινουν καθε μηνα οπως λενε δηλαδη.

Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι δεν εχουν στα πλανα τους να δωσουν το Android Nougat 7 στις συσκευες DTEK..

Το Motion το ειδα που λες , αλλα δεν ξετρελαθηκα να σου πω την αληθεια.. η καμερα του ειναι 12mpx αντι για 20 που ειναι το dtek60 , και γενικα δε μ'αρεσει αυτο το ορθογωνιο σχημα που εχουν καποια κινητα.. Βεβαια ειναι με 4000mah μπαταρια και ειναι και αδιαβροχο , αλλα δεν ξερω.. Η τιμη επισης ειναι στα 500 ευρώ , σε αντιθεση με το DTEK που ειναι στα 400 ή και με καμια προσφορα να το βρεις στα 350.

Παντως ξενερωμα που εχει κολλησει στο 6.0 και δεν τον αναβαθμιζουν..

Εσυ εχεις καμια συσκευη blackberry ως τωρα ?

Ευχαριστώ για την απαντηση ;)

Δημοσ.

Ναι.. απο ενημερωσεις διαβασα οτι δεν πολυ-ασχολουνται.. δεν βγαινουν καθε μηνα οπως λενε δηλαδη.

Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε οτι δεν εχουν στα πλανα τους να δωσουν το Android Nougat 7 στις συσκευες DTEK..

Το Motion το ειδα που λες , αλλα δεν ξετρελαθηκα να σου πω την αληθεια.. η καμερα του ειναι 12mpx αντι για 20 που ειναι το dtek60 , και γενικα δε μ'αρεσει αυτο το ορθογωνιο σχημα που εχουν καποια κινητα.. Βεβαια ειναι με 4000mah μπαταρια και ειναι και αδιαβροχο , αλλα δεν ξερω.. Η τιμη επισης ειναι στα 500 ευρώ , σε αντιθεση με το DTEK που ειναι στα 400 ή και με καμια προσφορα να το βρεις στα 350.

Παντως ξενερωμα που εχει κολλησει στο 6.0 και δεν τον αναβαθμιζουν..

Εσυ εχεις καμια συσκευη blackberry ως τωρα ?

Ευχαριστώ για την απαντηση ;)

τα mpx δεν παίζουν ρολό

Δημοσ.

Ε πως δε παιζουν.. το ιδιο ειναι ενα κινητο με καμερα 8mpx και το ιδιο ειναι με ενα που εχει 20mpx ?  :mellow:

Δημοσ.

δεν είναι το ίδιο άλλα μια συσκευή με 8 mpx κάμερα πχ iphone 6 plus μπορεί άνετα να βγάζει καλύτερες φώτο από συσκευές με 20 mpx πχ xperia z3 (οι σύγκρισή δεν είναι τυχαία οι συγκεκριμένες συσκευές βγήκαν ταυτόχρονα και ήταν ναυαρχίδες γνωστών εταιριών)

Δημοσ.

Thanks για τις πληροφοριες.. Ωραιο και κατατοπιστικο το αρθρο.

Με το blackberry ομως τι παιζει.. εχει/ειχε κανεις σας ? πχ απο τη σειρα DTEK ?

Δημοσ.

Εγώ έχω το passport με λειτουργικό σύστημα ΒΒ10 και δεν το αλλάζω με τίποτε όσο θα αντέξει, η ποιότητα του είναι απίστευτη! Εγώ ξέρω ότι τα DTEK έχουν ενημέρωση για 7.1 Nougat. Η κάμερα είναι πολύ καλή του 60 αλλά του KeyOne η του Motion είναι ακόμα καλύτερη και ας έχει λιγότερα mpxl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...