Anonlpatron Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδαρα λοιπον εχω την εξης mobo: https://www.asus.com/Motherboards/P7P55_LX/specifications/ με i5 750 πανω και 8α ηθελα να κανω αναβαθμιση σε επεξεργαστη καλυτερης αποδοσης για gaming και συγκεκριμενα cοunterstrike global offensive και μονο..παρακαλω πολυ οχι σχολια περι αναβαθμισης και mobo(τα γνωστα μαζεψε αλλα τοσα και παρε αυτην την mobo..)με αφορα απλα η αναβαθμιση cpu..ποια μου προτινετε και γιατι..to budget μου θα κυμανθει απο 70-90e και δν με αφορα να ειναι used αν ι κατασταση ειναι καλη..!ευχαριστω εκ των προτερων! επισης αν με τα ιδια χρηματα θα μπορουσα να παρω καρτα γραφικων που αναλογικα θα μου ανεβαζε την αποδοση περισσοτερο απο τον επεξεργαστη θα ενδιαφερομουν επισης πολυ να ακουσω τις γνωμες σας..αυτη την στιγμη φοραει saphire hd5750(i knoww i knowww xD) αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι με συγκεκριμενες ρυθμισεις και low καταφερνω τα 200fps ιζι
life is music Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδαρα λοιπον εχω την εξης mobo: https://www.asus.com/Motherboards/P7P55_LX/specifications/ με i5 750 πανω και 8α ηθελα να κανω αναβαθμιση σε επεξεργαστη καλυτερης αποδοσης για gaming και συγκεκριμενα cοunterstrike global offensive και μονο..παρακαλω πολυ οχι σχολια περι αναβαθμισης και mobo(τα γνωστα μαζεψε αλλα τοσα και παρε αυτην την mobo..)με αφορα απλα η αναβαθμιση cpu..ποια μου προτινετε και γιατι..to budget μου θα κυμανθει απο 70-90e και δν με αφορα να ειναι used αν ι κατασταση ειναι καλη..!ευχαριστω εκ των προτερων! επισης αν με τα ιδια χρηματα θα μπορουσα να παρω καρτα γραφικων που αναλογικα θα μου ανεβαζε την αποδοση περισσοτερο απο τον επεξεργαστη θα ενδιαφερομουν επισης πολυ να ακουσω τις γνωμες σας..αυτη την στιγμη φοραει saphire hd5750(i knoww i knowww xD) αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι με συγκεκριμενες ρυθμισεις και low καταφερνω τα 200fps ιζι o επεξεργαστης μια χαρα ειναι , απο τροφοδοτικο δεν ξερω τι εχεις γ να σ πρωτηνω καρτα γραφικων .Πες τι τροφοδοτικο εχεις και θα σ πω και καρτα γραφικων
Alexlooker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Core i7 880 (3.06G L3-8M) ΑΝ τον βρεις (ναι ειναι συμβατος)
Anonlpatron Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 o επεξεργαστης μια χαρα ειναι , απο τροφοδοτικο δεν ξερω τι εχεις γ να σ πρωτηνω καρτα γραφικων .Πες τι τροφοδοτικο εχεις και θα σ πω και καρτα γραφικων αρα για τροφοδοτικο με βλεπω πρωτα...μην γελασεις turbox 220v ac αν εννοεις αυτο..εχω ακουσει πως ειναι αθλιοι αλλα για καποιο λογο εμενα μου χει κρατησει aξιοπρεπως 3 συστηματα..τον ειχα παρει μια μερα που βιαζομουν να παιξω πριν κανα 4αρι χρονια..τι μου προτινεις φιλτατε?
life is music Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 αρα για τροφοδοτικο με βλεπω πρωτα...μην γελασεις turbox 220v ac αν εννοεις αυτο..εχω ακουσει πως ειναι αθλιοι αλλα για καποιο λογο εμενα μου χει κρατησει aξιοπρεπως 3 συστηματα..τον ειχα παρει μια μερα που βιαζομουν να παιξω πριν κανα 4αρι χρονια..τι μου προτινεις φιλτατε? ωραια γ αρχη παίρνεις αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/3753231/EVGA-500B-Bronze.html και γ καρτα γραφικων παιρνεις μια gtx 1050ti 4gb μεσα απο το ινσομνια και εισαι κομπλε an την βρεις στα 120 ευρω 1
Anonlpatron Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ωραια γ αρχη παίρνεις αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/3753231/EVGA-500B-Bronze.html και γ καρτα γραφικων παιρνεις μια gtx 1050ti 4gb μεσα απο το ινσομνια και εισαι κομπλε an την βρεις στα 120 ευρω πολυ ωραιος ευχαριστω πολυ νομιζω θα ασχολιθω με το να φτιαξω ενα ωραιο sell post na συμπληρωσω για να κανω αυτο που μ ειπες στα 120 καινοθρια 1050?καθολου ασχημη τιμη και δεν τα κοιταγα καθολου γτ λεω 150+ θα ναι. Core i7 880 (3.06G L3-8M) ΑΝ τον βρεις (ναι ειναι συμβατος) ψαξε ψαξε δν θα τον βρεις μου εβγαλε ακομα και στο e-bay
Alexlooker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Core i7 880 (3.06G L3-8M) ΑΝ τον βρεις (ναι ειναι συμβατος) Greece?
life is music Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδαρα λοιπον εχω την εξης mobo: https://www.asus.com/Motherboards/P7P55_LX/specifications/ με i5 750 πανω και 8α ηθελα να κανω αναβαθμιση σε επεξεργαστη καλυτερης αποδοσης για gaming και συγκεκριμενα cοunterstrike global offensive και μονο..παρακαλω πολυ οχι σχολια περι αναβαθμισης και mobo(τα γνωστα μαζεψε αλλα τοσα και παρε αυτην την mobo..)με αφορα απλα η αναβαθμιση cpu..ποια μου προτινετε και γιατι..to budget μου θα κυμανθει απο 70-90e και δν με αφορα να ειναι used αν ι κατασταση ειναι καλη..!ευχαριστω εκ των προτερων! επισης αν με τα ιδια χρηματα θα μπορουσα να παρω καρτα γραφικων που αναλογικα θα μου ανεβαζε την αποδοση περισσοτερο απο τον επεξεργαστη θα ενδιαφερομουν επισης πολυ να ακουσω τις γνωμες σας..αυτη την στιγμη φοραει saphire hd5750(i knoww i knowww xD) αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι με συγκεκριμενες ρυθμισεις και low καταφερνω τα 200fps ιζι 1050ti ειπα εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα