argiris_k Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 'Επιλογή κονσόλας για χρήση multimedia' Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι σε αναζήτηση κονσόλας που θα προορίζεται πιό πολύ για χρήση multimedia. Από παιχνίδια δεν θα παίζω πολλά (περίπου 3 τον χρόνο ).Η κύρια χρήσης της θα είναι ως dvd, blue ray player.Τηλεόραση 4κ σκοπεύω να πάρω μέχρι το τέλος του χρόνου ή αν πετύχω κάποια καλή προσφορά στην Black Friday. Σκεφτόμουν να πάρω το playstation 4 pro ( το xbox one x είναι σε απογορευτική τιμή για την χρήση που το θέλω ) αλλά διάβασα ότι δεν παίζει 4κ blue ray.Blue ray απλά παίζει κανονικά; Μήπως να κοιτούσα και το xbox one s αφού δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από παιχνίδια; (έχω και ένα Nintendo wii u)
pug987 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Στη θέση σου θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη το Xbox One S. Από κονσόλες είμουν πάντα στη μεριά της Sony και έχω PS2, PS3, PS4 Pro και τα handhelds της και για games δε θα έπαιρνα Xbox. Για media center, όμως, ήταν πολύ κακή η επιλογή της Sony να μη βάλει 4k blue ray player στο PS4 Pro. Ναι, το μέλλον είναι streaming αλλά το Netflix δεν έχει σχεδόν τίποτα από ταινίες στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες ίσως. Το Xbox προσφέρει 4k blue ray player στο μοντέλο που κοστίζει κάτω από 200 ευρώ (ειδικά τώρα με τις προσφορές black Friday) και επίσης έχει καλύτερα apps για τα streaming services απ' ότι οι περισσότερες τηλεοράσεις (κυρίως γιατί στις TV σπάνια βγάζουν ανανεώσεις για τα apps).
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Κονσολα Xbox σαν media player Καλησπερα τσιμπισα το Xbox One S τωρα με το Black Friday και θελω να μαθω τι λεει απο αποψη εφαρμογων η κονσολα. Ειναι ας πουμε το youtube που προσφερει καλυτερο απο το αναλογο αππ σε ενα android box? Τι αλλο καλουδι εχει το χβοχ για να γινει ενα καλο all around player στο σαλονι?
k_dinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει εφαρμογή vlc για το xbox, οπότε θα παίζει σχεδόν όλα τα αρχεία video που παίζουν και στο Pc. Και φυσικά παίζεις και παιχνίδια. Στο Android box πέρα από τις εφαρμογές τύπου vlc, του φορτώνεις kodi και κάνεις stream ότι θες με λίγο ψάξιμο βέβαια. Οπότε είναι δύο διαφορετικές συσκευές, το ένα κάνει πράγματα που δεν κάνει το άλλο
Damachi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 πως βαζεις kodi στο xbox ; Συνδρομη netflix και να παρεις δεν θα παιζει ελλαδα η θελει VPN ;
k_dinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Kodi στο xbox προς το παρόν δεν γίνεται, δυστυχώς.. Netflix υπάρχει επίσημη εφαρμογή, αν πάρεις συνδρομή παίζει κανονικά και στο Pc, και στο xbox και στο κινητό, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σου.
Damachi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 εχει το μισο περιεχομένο σε σχέση με το αντίστοιχο των ΗΠΑ οπως ηταν περσι ;
k_dinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ίσως και λιγότερο! Το μόνο καλό είναι ότι έχουν αυξηθεί οι σειρές- ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα