Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 και γιατι να μην παρεις s8 h iphone? Αν θες να παρεις iphone δεν περιμενεις να ανακοινωθει το oneplus5t(και γενικα καμια android ναυαρχιδα) Στα περι S8 τωρα 1)Γιατι κοστιζει φθηνοτερα(80ευρω που μπορει καποιος να αγορασει ακουστικα,θηκη,και τζαμακι) 2)Δεν φοραει touchwiz,αλλα σχεδον stock android με περισσοτερη κιολας ram.Κοινως καλυτερη εμπειρια χρησης σε βαθος χρονου,ειδικα στο multitasking. 3)Εχει πιο γρηγορο face id και καλυτερη θεση finger id. 4)Εχει κατασκευη απο αλουμινιο και οχι γυαλι,μιας και σε αρκετο κοσμο δεν αρεσει το γυαλι επειδη ειναι πιο ευκολο να ραγισει/σπασει σε πτωση.Βεβαια χανεις ετσι την ασυρματη φορτιση. 5)Ειναι με το καλημερα δικαρτο(αλλα χανεις την micro sd) Τελος φοραει 7.1.1 ενω το Galaxy s8 ειναι ακομα στην 7.0 εκδοση(πιο γρηγορα θα παρει android 8) 1
vrwmiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αν θες να παρεις iphone δεν περιμενεις να ανακοινωθει το oneplus5t(και γενικα καμια android ναυαρχιδα) Στα περι S8 τωρα 1)Γιατι κοστιζει φθηνοτερα(80ευρω που μπορει καποιος να αγορασει ακουστικα,θηκη,και τζαμακι) 2)Δεν φοραει touchwiz,αλλα σχεδον stock android με περισσοτερη κιολας ram.Κοινως καλυτερη εμπειρια χρησης σε βαθος χρονου,ειδικα στο multitasking. 3)Εχει πιο γρηγορο face id και καλυτερη θεση finger id. 4)Εχει κατασκευη απο αλουμινιο και οχι γυαλι,μιας και σε αρκετο κοσμο δεν αρεσει το γυαλι επειδη ειναι πιο ευκολο να ραγισει/σπασει σε πτωση.Βεβαια χανεις ετσι την ασυρματη φορτιση. 5)Ειναι με το καλημερα δικαρτο(αλλα χανεις την micro sd) Τελος φοραει 7.1.1 ενω το Galaxy s8 ειναι ακομα στην 7.0 εκδοση(πιο γρηγορα θα παρει android 8) Δεν χρειάζονται κατεβατά, μόνο και μόνο για το ρουτ Αν θες να παρεις iphone δεν περιμενεις να ανακοινωθει το oneplus5t(και γενικα καμια android ναυαρχιδα) Στα περι S8 τωρα 1)Γιατι κοστιζει φθηνοτερα(80ευρω που μπορει καποιος να αγορασει ακουστικα,θηκη,και τζαμακι) 2)Δεν φοραει touchwiz,αλλα σχεδον stock android με περισσοτερη κιολας ram.Κοινως καλυτερη εμπειρια χρησης σε βαθος χρονου,ειδικα στο multitasking. 3)Εχει πιο γρηγορο face id και καλυτερη θεση finger id. 4)Εχει κατασκευη απο αλουμινιο και οχι γυαλι,μιας και σε αρκετο κοσμο δεν αρεσει το γυαλι επειδη ειναι πιο ευκολο να ραγισει/σπασει σε πτωση.Βεβαια χανεις ετσι την ασυρματη φορτιση. 5)Ειναι με το καλημερα δικαρτο(αλλα χανεις την micro sd) Τελος φοραει 7.1.1 ενω το Galaxy s8 ειναι ακομα στην 7.0 εκδοση(πιο γρηγορα θα παρει android 8) Δεν χρειάζονται κατεβατά, μόνο και μόνο για το ρουτ 2
mariosk89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Όχι OIS Όχι αδιαβροχοποίηση Όχι ασύρματη φόρτιση Όχι stereo ηχεία Μέτρια οθόνη #neversettle
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Όχι OIS Όχι αδιαβροχοποίηση Όχι ασύρματη φόρτιση Όχι stereo ηχεία Μέτρια οθόνη #neversettle Για σενα που θες το κατι παραπανω,δωσε τα διπλασια για το google pixel 2 xl ή το iphone Χ(να μην εχει μετρια οθονη που λες).Τι οχι,ειναι πολλα τα λεφτα που ζητανε?
fsbmaniac Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 one plus 3t μεταχειρισμενο το πηρε ο μπρο μου 220 ποια 300 λετε σιγα το κελεπουρι λες και ειναι σπανιο
SIP1995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 one plus 3t μεταχειρισμενο το πηρε ο μπρο μου 220 ποια 300 λετε σιγα το κελεπουρι λες και ειναι σπανιο Ήταν υπερτυχερός....αν ψάξεις στις αγγελίες εδώ θα καταλάβεις. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι η κατάσταση άλλαξε τώρα που βγήκε το 5Τ. Μια ακόμα περίπτωση φίλου, γιατί κοιτάνε το skroutz και μετά μετά πουλάνε....θέλει να το πουλήσει 250-300€ με σπασμένο τζάμι οθόνης στο πάνω μέρος, με τη πρόφαση ότι στο skroutz κάνει 400€.
Stitch19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Όχι OIS Όχι αδιαβροχοποίηση Όχι ασύρματη φόρτιση Όχι stereo ηχεία Μέτρια οθόνη #neversettle Ναι μαλακια αλλα όχι τραγικό σε τέτοια τιμή. Θα βάλεις το κινητό στο νερό? Αν πάθει κάτι ξέχασε την εγγύηση. Επίσης το 5T είναι splash resistant τουλάχιστον. Ασύρματη φόρτιση? LOL! Το έχω πετάξει σε σιραταρι του S7E μου το ποσο τραγικά αργό είναι στην φόρτιση. Το S8 έχει stereo ηχεία? Τι όχι? Τι δεν πειράζει κανένα αυτό? E ναι. Μέτρια οθόνη ίσως, ακόμη δεν ξέρουμε. Προτιμώ και την οθόνη του Pixel XL 2 παρα κινητό με τραγικό skin όπως της samsung και LG. Και αυτό από ένα χρηστη S7E μετά από ένα χρόνο που ξέρει πλέον πολύ καλά ότι στην ζωή του δεν θα αγγίξει ξανά samsung κινητό μοναχα λόγο skin και performance.
~Joker~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αν γίνεται stereo με root και κάποιο mod όπως το s8/s8+ τότε ειναι μπόμπα (νομίζω η OnePlus επιτρέπει το ρουτ της συσκευής στην εγγύηση)... Επίσης αν η κάμερα ειναι τουλάχιστον σε επίπεδο s8+ και η οθόνη σε πολυ καλο επίπεδο... τοτε θα δώσω το s8 και θα το πάρω το op5t... Ο λόγος απλός.. βαρέθηκα να πετάω λεφτά σε προστασίες οθόνης και να μην κάθεται τίποτα σωστά στην curved.. τίποτα όμως... Υπάρχουν ολόκληρα θέματα σε ολα τα φόρουμ.. μόνη λύση το Whitestone dome glass που εχει 45 euro κολλα uv και λάμπα uv για την τοποθέτηση... Αλλα αν είναι να γίνω πυροτεχνουργος για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο με την οθόνη του κινητου μου και ένα όμορφο αποτέλεσμα εν τελη.... Οχι.... Δεν......
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δεν γινεται συσκευη κατασκευασμενη απο αλουμινιο να εχει ασυρματη φορτιση. Γιαυτο και τα Iphone τωρα που γυρισαν στο γυαλι,εχουν ασυρματη φορτιση. Επισης στα τα στερεο ηχεια ολες οι εταιρειες(με τετοια αναλογια οθονης) ως τωρα που εχουν ειτε μπροστα,ειτε 1 στο πανω μερος και ενα στο κατω της συσκευης εχουν βγαλει την θυρα ακουστικων. Προσωπικα προτιμω την θυρα ακουστικων απο τα στερεο ηχεια. Η απουσια αδιαβροχοποιησης ειναι κατι το αρνητικο η αληθεια ειναι για να ειναι πιο ολοκληρωμενο το πακετο,αλλα αφου η τιμη εμεινε σε αυτα τα επιπεδα ειναι κατανοητο. Επισης να τονισω οπως αναφερθηκε οτι δεν ειναι λιγες οι φορες που πετυχα να βγαζουν κινητα εκτος εγγυησης(ακομα και water resistant κυριως galaxy)λογω υγρασιας. Οι εταιρειες δεν καλυπτουν οποιαδηποτε ζημια φερει το κινητο με νερο,ειναι ξεκαθαρες σε αυτο.
kirileman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Κατά τη γνώμη μου, ένα πράγμα χρειάζεται μια συσκευή όπως το OnePlus για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του. Μια κορυφαία κάμερα. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύουσας σημασίας (αδιαβροχοποίηση, stereo ηχείο κλπ).
Nicktech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πολυ ωραιο, απλο, πληρες και μενεις με 2 νεφρα. Μπραβο στα Κινεζακια. Παλιά οταν τα άιφον είχαν τόσο έμενες με ενα νεφρό τωρα ξαφνικά με αλλα κινητά στην ιδια τιμή που είχαν τα αιφον παλιά μένεις με δυο νεφρά ...φίλε τι φάση βγάζεις περισσότερα λεφτά να υποθέσω ... οπως και να εχει όντως η συσκευή ειναι πολυ αξιόλογη και αιφον σαμσουνγκ Κιλερ αν υπάρχει ακομα και αυτη η έκφραση γιατι εχει καταντήσει αηδία τέτοιες τιμές που τα εχουν πάει
Nicktech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ψηφίζεις; Το παρακανες ... δεν έχεις το δικαίωμα να υποτιμάς κανενα ειδικότερα πίσω απο ενα πισι... μονο και μονο απο αυτο φαίνεται ποιος αξίζει όντως να ψηφίσει και ποιος όχι ... αν και σε αυτην την χώρα πλέον δεν ξέρει κανεις αν μας εχει μείνει και αυτο το δικαίωμα
UncleKim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Η ασυρματη φορτιση με εχει βολεψει αφανταστα για ενα και μονο λογο. Δεν χρειαζομαι μαγνητη για την μαγνητικη βαση αυτοκινητου! Καλη τιμη το 1+ αρκει να εχει και καμερα ανταξια της τιμης του. Εχω βαρεθει τα τουμπανα παντως ειδους με καμερες του 2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα