Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λεω πισω απο το pixel δεν εννοω οτι ειναι πισω κατα 50%,αλλα για κανενα 10% πχ.

Και εν μερη στην εμπειρια χρησης ειναι και τα updates μεσα,αφου αλλιως ειναι να εχεις εδω και εβδομαδες αψογη εμπειρια χρησης στην μια συσκευη σε android 8 και αλλιως ειναι στην αλλη να εισαι ακομα με android 7.0(βλεπε g6/s8).

Ενταξει, τα δεκαδες gestures που εχει το oneplus ομως? Κοιταξε, η εμπειραι χρησης λογο του λογισμικου ειναι κατι υποκειμενικο. Εγω μιλαω οσον αφορα την ταχυτητα της συσκευης, και πιστευω οτι το oneplus 5T ειναι γρηγοροτερο απο το pixel 2, με πολυ μικρη διαφορα βεβαια. 

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει, τα δεκαδες gestures που εχει το oneplus ομως? Κοιταξε, η εμπειραι χρησης λογο του λογισμικου ειναι κατι υποκειμενικο. Εγω μιλαω οσον αφορα την ταχυτητα της συσκευης, και πιστευω οτι το oneplus 5T ειναι γρηγοροτερο απο το pixel 2, με πολυ μικρη διαφορα βεβαια. 

Το oneplus εχει το καλο οτι κοστιζει τα μισα απο το Pixel2 xl και ας μην εχει αδιαβροχοποιηση ή στερεο ηχεια(εχει ομως θυρα ακουστικων :P),αλλα σου χωνουν πολυ καλα specs στα χρηματα αυτα. Αν δεν κανω λαθος απο επωνυμη συσκευη δεν πρεπει να υπαρχει αλλο κινητο στα 499ευρω(οσο κανει το mi6 στην Ελλαδα δηλαδη απο infoquest)με snapdragon 835,6gb ram και 2:1 αναλογια οθονης στα χρηματα αυτα.

Ειναι λιγο αστειο αυτο καθως οταν βγηκε το Oneplus5 το καλοκαιρι,εφαγε ενα μικρο πολεμο για την τιμη του. Τωρα που βγηκαν οι υπολοιπες ναυαρχιδες και ο κοσμος ειδε ποσα πρεπει να πληρωσει αν θελει 2:1 αναλογια οθονης,ξαφνικα το Oneplus5t θεωρειται vfm :P

Την εκδοση των 8gb ram την θεωρω παντως ψιλο υπερβολη και πιο πολυ να την προτιμησει καποιος για τα 128gb παρα για την παραπανω μνημη που ουτε το android δεν αναγνωριζει.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ σωστα τα λεει ο φιλος πιο επανω. Καταντησαμε 500 ευρω να τα λεμε vfm. Το ξεφτυλισαν οι εταιριες με τα χιλιαρικα, αλλα αφου ο κοσμος τα σκαει, δεν βλεπω πισογυρισμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι κομματάκι ενοχλητικό ότι έρχεται με Android 7.1 και όχι με Android 8, περίμενα περισσότερα στο πεδίο του software έχοντας υπόψη την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Από την άλλη είναι δικαιολογημένη στρατηγική γιατί έχεις ένα ώριμο 7.1, καλοδουλεμένο για αρκετό καιρό και δεν θέλεις εκπλήξεις κατά την κυκλοφορία της νέας σου συσκευής.

Επίσης κομματάκι ενοχλητικό θεωρώ και τις αναφορές για σκιώδεις λειτουργίες συλλογής δεδομένων και εφαρμογές με περίεργα δικαιώματα στο σύστημα. Η εταιρία αυτή κατάφερε να βγάλει πρώτο όνομα στους κύκλους των developers και advances android diehards αν νομίζει ότι τέτοια κόλπα θα περάσουν απαρατήρητα είναι γελασμένη.

Κατά τα άλλα η τιμή είναι μέσα στο λογικά πλαίσια, παρατηρώ ένα άγχος η συσκευή να είναι μισό χιλιοστό τουλάχιστον ποιο μικρή από το iPhone 8 Plus, μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο σώμα θα πει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα ειναι οτι με το Dash Charge, δε χρειάζεται ούτε το βραδινό φόρτισμα, ούτε το ασύρματο ούτε τίποτα.

Το πρωί που σηκωνομαι το βάζω στη πρίζα μέχρι να πιω καφέ και να ντυθώ, και αυτό ηταν. Σε μιση ωρα,τρία τέταρτα έχει φορτίσει για να με βγάλει άνετα ολη τη μέρα. Την ώρα που το χρησιμοποιώ κιολας για να διαβάζω ειδήσεις.

Ρίχνει τη ζωή της μπαταρίας αυτό;

Δημοσ.

Ρίχνει τη ζωή της μπαταρίας αυτό;

Θα φανεί στη διετία :P Το 3T στους 9 μήνες δε μου είχε δείξει τίποτα τέτοια συμπτώματα.

Δημοσ.

Είναι κομματάκι ενοχλητικό ότι έρχεται με Android 7.1 και όχι με Android 8

εχεις δικιο σε αυτο αλλα απο την αλλη εδω το Note 8 με τα διπλασια χρηματα και ηρθε με android 7.1.1 και αλλες πρωην ναυαρχιδες τυπου LG G6/s8+ και εχουν μεινει σε android 7.0....

Αυτο που δεν διαβασα καπου ειναι αν βγηκε ή οχι το led notification.

Δημοσ.

Ποτε μου δεν καταλαβα για ποιο λογο να αγορασει καποιος απο Κινα για να γλυτωσει λιγα χρηματα οταν εχει μονο 1 χρονο εγγυηση ολη και ολη,που και αν τυχει κατι ειναι κλαφτα Χαραλαμπε.

Τωρα αν η χρηματικη διαφορα ειναι ανω των 130ευρω(οπως ετυχε με το OP5 καποια στιγμη)καπως αξιζει,αλλα και παλι μετα τον 1ο χρονο που θα εισαι χωρις εγγυηση θα παρακαλας να μην τυχει τιποτα.

Δημοσ.

Εντάξει το 5 το πήρα 390 οταν κανει κανονικά 499. Μαζι με κάτι πόντους που είχα βγήκε 370. Παρόλα αυτά αν υπήρχε διαθέσιμο από τη Oneplus θα το σκεφτόμουν λιγο παραπάνω.

Όταν είσαι ανάμεσα στο μεταχειρισμένο από εδώ όμως, που τα πουλανε ακριβά η από Κινέζους, τότε καλύτερα Κινέζους.

Δημοσ.

Όταν είσαι ανάμεσα στο μεταχειρισμένο από εδώ όμως, που τα πουλανε ακριβά η από Κινέζους, τότε καλύτερα Κινέζους.

Καλα στα oneplus στις αγγελιες ειναι ισως οτι χειροτερο εχω δει σε smartphone στην κατηγορια αυτη.

Παει ο αλλος το αγοραζει 3 ημερων και το πουλαει used οσο κοστιζει καινουργιο(κυριολεκτικα).

Αλλοι το αγοραζουν τις πρωτες μερες και το πουλανε ακριβοτερα λες και ειναι ειδος προς εξαφανιση(ή iphone)....

Το πιο κουλο που πετυχα ηταν ενας ο οποιος το πουλαγε 20ευρω ακριβοτερα επειδη ελεγε οτι κανει διευκολυνση για να μην μπλεξει ο αλλος με παραγγελιες,οτι δηλαδη τους κανει διευκολυνση.

• Like 3
Δημοσ.

Microsd φαντάζομαι οχι ε? Υψηλά πράγματα αυτα για την oneplus..

Μπαταρία ποσο?

Old σε έχω χάσει, τι τηλέφωνο έχεις τώρα;

Δημοσ.

Θελω να βλέπω αγγελίες τύπου 530 μεταχειρισμένο μου ο δύο μηνών για το πενταρι θα μου πείτε το άλλο παλικάρι πουλάει το 3Τ 300€ α καλά ο καθένας ότι γουστάρει έχετε μείνει τότε που η one plus έστελνε προσκλήσεις για να το αγοράσεις.καθαρα βγάζω χολή μην παρεξηγηθεί αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...