Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθες το χρησιμοποίησα στο SuperMarket και με κοιτούσαν σαν τον Doc Brown από το το Back 2 the future! Ειναι ωραίο και εύκολο. Μπράβο τους! Αντε να ακολουθήσουν και οι άλλοι, να είμαστε πολλοί να μην μας κοιτάνε περίεργα! 

• Like 3
Δημοσ.

Πάνε τα πορτοφόλια παιδιάααααα, αφήστε τα σπίτι! Μόνο το κινητό μαζί, fingerprint και γειά σας!!!!

Καλα τα λες φιλε , αλλα την ταυτοτητα και το διπλωμα  οδηγησης που θα τ αφησουμε ;

• Like 1
Δημοσ.

Καλα τα λες φιλε , αλλα την ταυτοτητα και το διπλωμα  οδηγησης που θα τ αφησουμε ;

Σωστό κι αυτό... :)

• Like 1
Δημοσ.

στο κινητο κι αυτα :P

• Like 2
Δημοσ.

Ταυτότητα σπίτι, δίπλωμα στο αμάξι / μηχανή. Και τα ΜΜΜ μια χαρά είναι ( με ηλεκτρονικό εισιτήριο ε ? :) )

• Like 1
Δημοσ.

Ταυτότητα σπίτι, δίπλωμα στο αμάξι / μηχανή. Και τα ΜΜΜ μια χαρά είναι ( με ηλεκτρονικό εισιτήριο ε ? :) )

εσυ ζεις στον πολιτισμο ,εκει που ζουμε εμεις θα μας κοιτανε οπως κοιτανε τα βοδια το τρενο  ,τι ηλεκτρικο μας λες και τι εισιτηρια;  :lol:  εδω αν δεν εχεις ρευστο σε τρωει η πινα  :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερουσα εφαρμογη. Αν υποστηριξει κατι τετοιο η εθνικη (ισως να το κανει ηδη, δεν γνωριζω) λογικα θα το χρησιμοποιησω. Αφου ομως πρωτα αγορασω ενα smartphone με ολα τα συγχρονα καλουδια ξεκλειδωματος. Face ID, fingerprint κλπ. Οσο να 'ναι θελω να αισθανομαι ασφαλης. Αποφευγεις να κουβαλας μετρητα μειωνοντας τον κινδυνο απωλειας τους σε περιπτωση χασιματος πορτοφολιου η κλοπης, δεν σε νοιαζει αν εχεις ξεχασει την καρτα σου (οπως πολυ σωστα αναφερθηκε). Νομιζω πως ειναι καλο εχοντας μονο μια συσκευη που δεν την ξεχνας να αποφευγεις να πρεπει να θυμηθεις-κουβαλησεις καμποσα ακομα πραγματα. Αρκει να ειμαστε ασφαλεις.

Δημοσ.

Αν και έχω nfc και alpha λογαριασμό δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο. Πιο πολύ για εφέ μου κάνει, δεν κερδίζεις κάτι (ίσως κάποια δευτερόλεπτα κι αυτό παίζεται).

Είναι πρακτικό το θέμα και όχι ταχύτητας. Προτιμώ να έχω τα λεφτά στο κινητό μου παρά να κουβαλάω κάρτες που μπορεί να μου τις κλέψουν και να τρέχω. Επίσης αν θες να πας ένα ταξίδι δεν κουβαλάς όλες τις κάρτες μαζί σου, φροντίζεις να είναι το κινητό γεμάτο και πας άρχοντας (μιλάω για το Concept γιατί δεν ξέρω αν με αυτήν την εφαρμογή θα μπορείς να πληρώνεις έξω).

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να σου κλέψουν το κινητό όμως.....

Δημοσ.

Εχει καποιο περιορισμό στη χρηματική συναλλαγή? Το λεω γιατι το ανέπαφο με την καρτα έχει 25 ευρώ.

Κανένας περιορισμός, ότι ισχύει και για την κάρτα. Τα 25 ευρώ στις ανέπαφες συναλλαγές μέσω κάρτας είναι για να μη χρειάζεται να βάζεις κωδικό στο POS.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να σου κλέψουν και το αυτοκίνητο. Το point σου?

Εκτός εαν κράτας το mpin μέσα σε ένα χαρτάκι μέσα στο κινητό σου...

Δημοσ.

Πριν από κάθε συναλλαγή πρέπει να πληκτρολογήσεις ένα τετραψήφιο κωδικό. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις log in στην εφαρμογή. Πατάς tap' n pay βάζεις τον κωδικό και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα πρέπει να κάνεις την συναλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...