Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει στην alphabank ας φτιάξουνε πρώτα τα συστήματά τους, που στον υπολογιστή αφορολόγητου άλλες πληρωμές (ίδιας φύσης, σε ίδιες εταιρείες) τις προσμετράει και άλλες όχι, έτσι εντελώς randomly.

Και επικοινωνία με το call center εδώ και 20 μέρες σε φάση "στείλτε μας screenshots και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας", στέλνω την ίδια μέρα, περνάνε 5 μέρες τίποτα. Παίρνω να δω τι γίνεται "μα δεν μας ήρθε το mail κύριε, πότε το στείλατε;" απαντάω δίνοντας ώρα, "α ναι το βρήκα, θα το στείλουμε στους τεχνικούς τώρα".

Άλλες 5 μέρες και μετά πάλι "το έχουν οι τεχνικοί το θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς, συμβαίνει και σε άλλο κόσμο μας είπανε, αν θέλετε αφήστε αρνητική αξιολόγηση/παράπονα".

Κατά τα άλλα, χρεώσεις σε όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές, και 3 ευρώ χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα από άλλη ελληνική τράπεζα, ενώ στέλνω Αγγλία barclays  με μηδενική χρέωση.

Για γέλια.

• Like 4
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να σου κλέψουν το κινητό όμως.....

Λογικα θα πρεπει να ξεκλειδωσεις το κινητο για να επικυρωθει η συναλλαγη.

Δημοσ.

Εκει στην alphabank ας φτιάξουνε πρώτα τα συστήματά τους, που στον υπολογιστή αφορολόγητου άλλες πληρωμές (ίδιας φύσης, σε ίδιες εταιρείες) τις προσμετράει και άλλες όχι, έτσι εντελώς randomly.

Και επικοινωνία με το call center εδώ και 20 μέρες σε φάση "στείλτε μας screenshots και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας", στέλνω την ίδια μέρα, περνάνε 5 μέρες τίποτα. Παίρνω να δω τι γίνεται "μα δεν μας ήρθε το mail κύριε, πότε το στείλατε;" απαντάω δίνοντας ώρα, "α ναι το βρήκα, θα το στείλουμε στους τεχνικούς τώρα".

Άλλες 5 μέρες και μετά πάλι "το έχουν οι τεχνικοί το θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς, συμβαίνει και σε άλλο κόσμο μας είπανε, αν θέλετε αφήστε αρνητική αξιολόγηση/παράπονα".

Κατά τα άλλα, χρεώσεις σε όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές, και 3 ευρώ χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα από άλλη ελληνική τράπεζα, ενώ στέλνω Αγγλία barclays  με μηδενική χρέωση.

Για γέλια.

Επειδη δηλαδη καταχωρειται σε λαθος κατηγορια (minor) προτεινεις να σταματησουν τα παντα και να ασχοληθει με το συγκεκριμενο προβλημα;

Αν σκεφτοντουσαν ετσι, θα ειχαμε ακομα pstn (ουτε καν isdn).

Δημοσ.

1ον, το κινητό το έχεις πάντα στην τσέπη ενώ την κάρτα όχι.

2ον, για να κάνεις Μία πληρωμή θα πρέπει το κινητό να είναι ξεκλείδωτο και να δώσεις το pin της εφαρμογής. Το οποίο είναι πολύ πιο ασφαλές από το να κυκλοφορείς με την κάρτα στα χέρια.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι Πιθανόν να πρέπει να βγάλεις το κινητό από τη θήκη για να πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

Δημοσ.

Επειδη δηλαδη καταχωρειται σε λαθος κατηγορια (minor) προτεινεις να σταματησουν τα παντα και να ασχοληθει με το συγκεκριμενο προβλημα;

Αν σκεφτοντουσαν ετσι, θα ειχαμε ακομα pstn (ουτε καν isdn).

Αυτο κατάλαβες από αυτό που έγραψα; Για ξαναδιάβασε το μια φορά χωρίς βιασύνη, είναι επαρκώς αναλυτικό.

• Like 2
Δημοσ.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι Πιθανόν να πρέπει να βγάλεις το κινητό από τη θήκη για να πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

εμεσα λεω...1. το ηλεκτρονικο εισητηριο και η καρτα πιστωσησ περνανε και ας είναι σε θηκη το κινητο (τα εχω σε τσεπακι φλιπ του κινητου). 2. αν στν ιδια θηκη εχεισ όπως εγω καρτα+ηλ.εισητηριο τοτε τρελαίνεται το μηχανημα της πιστωτικησ όταν βλεπει και εισιτηριο..(λογικο).

συμπερασμα...μην βαζετε μαζι πανω από 1 καρτα στη θηκη και όταν είναι περασμένα τα στοιχεια στο κινητο ΔΕΝ ξερω αν το μηχανημα θα διαβασει NFC μονο η θα δει και την φυσικη καρτα/εισιτηριο και θα εχουμε komplarisma.

Δημοσ.

Να ζήσω να δω τη μέρα που δε θα χρειαστεί να κουβαλάω κάρτες, ταυτότητες, διπλώματα, κλειδιά και να κουβαλάω μόνο το κινητό.

Και άμα γίνεται να μην κουβαλάω ούτε και αυτό αλλά ένα ρολόι.

μαλλον εσυ θελεις να ζησεις στον κοσμο του ταρζαν

Δημοσ.

αν έχεις μαζί την κάρτα συμφωνώ!αλλα ξέρεις πόσες φόρες την εχω ξεχάσει σπίτι η στο αμάξι?...εκει σου λύνει τα χέρια!

Μεγαλη προσοχη με τις contactless καρτες που δινουν οι τραπεζες...

Αν την παρε στα χερια του τριτο προσωπο μπορει να την χρησιμοποιει για (επαναλαμβανόμενες) αγορες κατω των 20 ευρω χωρις PIN.

Δημοσ.

Να ζήσω να δω τη μέρα που δε θα χρειαστεί να κουβαλάω κάρτες, ταυτότητες, διπλώματα, κλειδιά και να κουβαλάω μόνο το κινητό.

Και άμα γίνεται να μην κουβαλάω ούτε και αυτό αλλά ένα ρολόι.

Ηδη η εθνικη τραπεζα εχει το payband , ενα κατι σα ρολοι για ανεπαφες πληρωμες 

Μολις μας βαλουν και το τσιπακι στην παλαμη υποχρεωτικα που θα εχει και ολα τα απαραιτητα στοιχεια ,(διπλωμα ταυτοτητα , και αλλα ) τοτε θα κυκλοφορουμε με ενα φυλλο συκης μονο ,,,και θα κανουμε τα παντα ,,,χαχα

• Like 1
Δημοσ.
Ηδη η εθνικη τραπεζα εχει το payband , ενα κατι σα ρολοι για ανεπαφες πληρωμες 

Μολις μας βαλουν και το τσιπακι στην παλαμη υποχρεωτικα που θα εχει και ολα τα απαραιτητα στοιχεια ,(διπλωμα ταυτοτητα , και αλλα ) τοτε θα κυκλοφορουμε με ενα φυλλο συκης μονο ,,,και θα κανουμε τα παντα ,,,χαχα

Το payband είναι μια απλή προπληρωμένη κάρτα σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερη από την κανονική sim που την βάζουν σε ένα βραχιολάκι σιλικόνης μιλάμε για πολύ innovation!. Α ... και σε χρεώνει διφραγκάκι κατά την φόρτιση(η πρώτη δωρεάν). Πάω μια μέρα στη Εθνική να καταθέσω μια επιταγή, μου λένε για σήμερα μόνο δίνουμε βραχιολάκι δώρο, με στέλνει σε ένα άλλο γραφείο εκεί ο Banker μου προτείνει χρώμα βλέπω να βγάζει μια μικρή καρτούλα την βάζει στο βραχιολάκι με βάζει να υπογράψω πηγαίνω σπίτι διαβάζω ότι είναι prepaid και ότι έχει χρέωση κατά τη φόρτιση γυρίζω στην τράπεζα του το δίνω πίσω. Ξέρεις του λέω δεν το θέλω γιατί δεν μου είπες ότι έχει χρέωση να μην το πάρω. Μου απαντά ξέρεις ότι αυτό έχει κόστος 15€. Τα σχόλια δικά σας ...

• Like 3
Δημοσ.

Καλα τα λες φιλε , αλλα την ταυτοτητα και το διπλωμα  οδηγησης που θα τ αφησουμε ;

Μπορουμε να το αφησουμε στην apple με το face recognition. Στο τελος θα μας φωτογραφιζουν και λειτουργει καπως ετσι.

Μακρυα ειμαστε νομιζετε?

"Προστασια προσωπικων δεδομενων --- απο τους ιδιους σας τους εαυτους ομως..."

Α. και btw...

Εμενα το winbank wallet με εχει βοηθησει παρα πολυ.

Παιρνει τη καρτα η γυναικα και εχω το κινητο!

Παω βολτα το σκυλο και δεν κουβαλαω μαζι στις τσεπες 30 πραματα.

Μια χαρα ειναι. Απλα γιατι η διαφημιση της alpha bank? 

Υποτειθεται πως ειναι για τεχνολογικα νεα (το insomnia)

Οι ανεπαφες συναλλαγες γινονται εδω και χρονια κιολας.

Δεν εχει τιποτα το νεο η "ειδηση" αυτη...

Θα μου πεις βεβαια πως αν οντως ηταν ετσι, δεν θα επρεπε να μιλουσε και τα apple προιντα...

Keep on

• Like 1
Δημοσ.

Καλό φαίνεται ,αν και γενικότερα φοβαμαί τις ανέπαφες συναλλαγές...Αν σου κλέψουν το κινητό δηλαδή την ψιλοέκατσες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...