Neo24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ZYXEL 630 USB ADSL MODEM???ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ADSL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ!!!ΕΧΩ XP PRO GR KAI ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ HOL!!ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ HOL ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ MODEM ΤΟΥ ΟΤΕ!!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δουλεύει κανονικότατα αλλά πρέπει να συνδεθείς με πρωτόκολο PPP over ATM. Αν ο ΟΤΕ σου έχει ενεργοποιήσει τη γραμμή γιά PPP over Ethernet πρέπει να ζητήσεις να το αλλάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
termi21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά είναι καλό αυτό το modemaki; Από ότι είδα είναι από τα πιο οικονομικά αλλά έχω ακούσει ότι τα USB καταναλώνουν πολλά resources. Υπάρχει το αντίστοιχο μοντέλο για ethernet; Τέλος, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καταστήματα που να το έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.