Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για fans

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω αγορασει κατι φανακια τα arctic f12 τα απλα η μητρικη που εχω παρει γ να στησω ενα pc γ εναν φιλο μια h81 εχει μονο ενα φαν header οπου εκει παει το fan του επεξεργαστη   .Πως μπορω να τροφοδοτισω 5 φανακια απο αυτα π ανεφερα ? και αν υπαρχει καποιος τροπος στηλτε μ τι θα πρεπει να αγορασω γ να κανω την δουλεια μου !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με Link.png Site: ανταπτορακια για 3pin απο το τροφοδοτικο θα το κάνεις αλλα 5 ειναι πολλα {θορυβο} νομιζω ξαναδες το μηπως τα μειωσεις.

και πως τα τροφοδοτώ πχ το ενα ακρο παει στο τροφοδοτικό και  στα αλλα συνδέω τα φανς ε ?

Ναι απλα δες ποιο θα σε εξυπηρετησει και ποσα θα ενωνει δε ξερω τη διαταξη που εχεις στο κουτι αλλα πολυ θορυβο θα παρατηρησεις το ρευμα ειναι +- 5volt που θα παιρνεις ισως καταληξεις σε κάτι Link.png Site: τέτοιο που θα μοιρασει την ενταση.

sos->στη μητρικη εαν καταλαβα σωστα αυτο που γραφεις θα βάλεις μονο 1 και τιποτα αλλο στην εξοδο που εχει, οτι κανεις άλλο.. ρευμα θα παρεις απο το τροφοδοτικο.

Ναι απλα δες ποιο θα σε εξυπηρετησει και ποσα θα ενωνει δε ξερω τη διαταξη που εχεις στο κουτι αλλα πολυ θορυβο θα παρατηρησεις το ρευμα ειναι +- 5volt που θα παιρνεις ισως καταληξεις σε κάτι Link.png Site: τέτοιο που θα μοιρασει την ενταση.

sos->στη μητρικη εαν καταλαβα σωστα αυτο που γραφεις θα βάλεις μονο 1 και τιποτα αλλο στην εξοδο που εχει, οτι κανεις άλλο.. ρευμα θα παρεις απο το τροφοδοτικο.

αυτη εδω ειναι η μητρικη https://www.skroutz.gr/s/6121203/Asrock-H81M-DG4.html  τι θα εκανες στην θεση μ σαν καλυτερη λυση ?

Δεν ανοιγει ποια μητρικη ειναι και ψυξη στον επεξεργαστη εχετε και ποιο κουτι?

η μητρικη ειναι asrock h81m-dg4  το κουτι ειναι ενα aerocool qs-240 και ψηξη θα μπει μια raijintek themis 

Γνωμη μου ειναι εφοσον η themis χωραει καταρχην στο κουτι και ολα καλα σωστη επιλογη{επεξεργαστη???} 

και εφοσον χωραει ενα fan πισω στο κουτι να βγαζει αερα προς τα εξω και εχεις θυρα πανω στη μητρικη σχετικα κοντα power fan

και ενα μπροστα να βαζει αερα και να περναει λογικα ο αέρας και απο τους δίσκους

για το κουτι γραφει αυτα..

Front : 120mm fan x2 (Optional)
Top: 120mm fan x2 (Optional)
Rear : 120mm fan x1 (1 x 120mm Black fan Included ) 

μένει μία θεση για πανω..?!

εαν τη themis βολευει να τη βάλεις με το fan απο κάτω , χρειαζεσαι μονο 2 fan με 3 pin εαν δε κανω λαθος να τα κουμπωσεις στη μητρικη και να δεις πως ειναι απο θερμοκρασια και θορυβο.

Γνωμη μου ειναι εφοσον η themis χωραει καταρχην στο κουτι και ολα καλα σωστη επιλογη{επεξεργαστη???} 

και εφοσον χωραει ενα fan πισω στο κουτι να βγαζει αερα προς τα εξω και εχεις θυρα πανω στη μητρικη σχετικα κοντα power fan

και ενας.. 

δεν το καταλαβα αυτο εγραψες φιλε μου !

και ενα μπροστα να βαζει αερα και να περναει λογικα και απο τους δίσκους

για το κουτι γαρφει αυτα..

Front : 120mm fan x2 (Optional)
Top: 120mm fan x2 (Optional)
Rear : 120mm fan x1 (1 x 120mm Black fan Included ) 

μένει μία θεση για πανω εαν τη themis βολευει να τη βάλεις με το fan απο κάτω , χρειαζεσαι μονο 2 fan με 3pin εαν δε κανω λαθος να τα κουμπωσεις στη μητρικη και να δεις πως ειναι απο θερμοκρασια και θορυβο.

το κουτι π εχω περνει δυο φαν μπροστα 2 πανω και 1 πισω το καλωδιο που ειναι σαν splitter στην συγκεκριμενη μητρικη απο που θα τροφοδοτιθει απο την αλλη υποδοχη π λεει φαν 1 

Στη μητρικη σου εχεις 2 υποδοχες για fan εαν δε κάνω λάθος

pwr_fan1
cha_fan1

και μια για cpu fan οπου θα βαλεις της ψυξης themis

στα άλλα δυο θα βάλεις απο ένα σε βολευει και η υποδοχη με αυτα που εχεις.

Συνολο 2 fan, ενα μπροστα & ενα πισω , βαλε και της themis να ειναι κατω σε προσανατολισμο να στελνει πανω αερα μεσα απο της ραβδωσεις και τελος.

δες θερμοκρασια και η διαταξη εαν σε βολευει. 

το κουτι ειναι για υδροψυξη εαν σε βγαλει παλικαρι με 2 fan και μια τετοια ψυκτρα επεξεργαστη θα είναι επιτυχια και απο θόρυβο και απο καταναλωση 

Στη μητρικη σου εχεις 2 υποδοχες για fan εαν δε κάνω λάθος

pwr_fan1
cha_fan1

και μια για cpu fan οπου θα βαλεις της ψυξης themis

στα άλλα δυο θα βάλεις απο ένα σε βολευει και η υποδοχη με αυτα που εχεις.

Συνολο 2 fan, ενα μπροστα & ενα πισω , βαλε και της themis να ειναι κατω σε προσανατολισμο να στελνει πανω αερα μεσα απο της ραβδωσεις και τελος.

δες θερμοκρασια και η διαταξη εαν σε βολευει. 

το κουτι ειναι για υδροψυξη εαν σε βγαλει παλικαρι με 2 fan και μια τετοια ψυκτρα επεξεργαστη θα είναι επιτυχια και απο θόρυβο και απο καταναλωση 

έχει μια θέση π μπαίνει το φαν του επεξεργαστή και άλλη μια δεν έχει άλλη θήρα 

Are you sure?? το manual βλεπω :unsure:

pwr_fan1->3 pin διπλα απο τις ram
cha_fan1->4 pin κάτω χαμηλά

δικιο εχεις εγω εκανα λαθως εχει αλλη μια 

Are you sure?? το manual βλεπω :unsure:

pwr_fan1->3 pin διπλα απο τις ram
cha_fan1->4 pin κάτω χαμηλά

ωραια το ειδα και πως προχωραω τα φανακια ειναι 3 πιν απο οτι ειδα ...απο εκει και περα τι κανω ! συγνωμη αν γίνομαι κουραστικος απλος προσπαθώ να βγαλω και εγω μια ακρη 

εαν δεν θα το πειραξει & μια καλη παστουλα και αρκει και ας εχει αλλαξει ο καιρος

εαν θυμιθεις γραψε εαν πετυχε και θερμοκρασια/cpu? σε αυτο setup

εαν δεν θα το πειραξει & μια καλη παστουλα και αρκει και ας εχει αλλαξει ο καιρος

η μητρικη δεν εχει τοποθετηθει ακομη στο pc γτ ειναι καινουργια γτ  μ λυπεί ο δίσκος και ενα αλλο part και θα ξεκινησω το σεταρισμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...