chriz13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 καλησπέρα στην ομάδα. έχω ένα πρόβλημα με έναν εξωτερικό δίσκο. είχα πάει να του περάσω windows για να τον ανοίξω να κανό format επειδή δεν είχα usb εκείνη την στιγμή. και κάτι μου έπαθε και δεν μου κάνει διαμόρφωσή ούτε από διαχείριση υπολογιστών/διαχείριση δίσκων. και από NTFS μου έγινε RAW με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον χρησιμοποιήσω... και είναι άδειος δεν έχω μέσα κάποια αρχεία να σώσω. δοκίμασα κάτι προγράμματα μέσο youtube μήπως βρω κάτι άλλα δυστυχώς τίποτα. όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας μου πει. ευχάριστο.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Κάνεις διαγραφή τόμου. Μετά δημιουργία και διαμόρφωση. 1
Diskimpex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε με προγραμμα διαμορφωσης δισκων 1
chriz13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 έκανα διαγραφή τόμου και στην διαμόρφωσή μου την ακύρωσε. κάποιο πρόγραμμα κάτι ?? είναι εξωτερικός ο δίσκος...
villasg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Paragon Partition Manager 14 Free Edition EaseUS Partition Master Free 12.5 AOMEI Partition Assistant Standard Edition v6.6
chriz13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ακόμα τίποτα... μπερδεύτηκα και λίγο με αυτά τα προγράμματα.... :(
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Χρησιμοποίησε το diskpart αλλά καλό θα ήταν να το κάνεις μέσω ενός live cd και να βγάλεις από το ρεύμα τους υπόλοιπους δίσκους μην γίνει κανα μπέρδεμα και φορμάρεις άλλον δίσκο. https://www.windowscentral.com/how-clean-and-format-storage-drive-using-diskpart-windows-10
chriz13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 δεν με αφηνει να κανω τιποτα δεν γραφει κατι στο diskpart..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα