dieccast Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Γεια χαρά παιδιά,μετά από την τραγική αυτή αναβάθμιση σε iOS 11 όπου έχουν βγει ποσά updates και δεν διορθώθηκε τίποτα απολύτως σε iPhone 7 θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος (μετά την απογορευση της apple για downgrade) να ξαναγυρίσω σε 10.3.3;; Έχω μετανιώσει που βιάστηκα και έβαλα το iOS 11
dimips Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Όχι δε γίνεται να γυρίσεις πίσω πια, παρά μόνο στο 6s για έναν ανεξήγητο λόγο. 1
dieccast Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Οι άνθρωποι κατάστρεψαν τηλέφωνα κυριολεκτικά
dimips Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Οι άνθρωποι κατάστρεψαν τηλέφωνα κυριολεκτικά Πλέον ούτε στα Android γίνεται να γυρίσεις από το Android 7 στο 6 και σχεδόν όλα έγινα πιο αργά και ανεβάζουν θερμοκρασίες φούρνου. Απλά σε αφήνουν να το κανεις μέσω διαφόρων εργαλείων και στο επόμενο update που θα κανεις θα κλείσει για πάντα.
ziaba Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πλέον ούτε στα Android γίνεται να γυρίσεις από το Android 7 στο 6 και σχεδόν όλα έγινα πιο αργά και ανεβάζουν θερμοκρασίες φούρνου. Απλά σε αφήνουν να το κανεις μέσω διαφόρων εργαλείων και στο επόμενο update που θα κανεις θα κλείσει για πάντα. γιατί τότε να κάνει κάποιος downgrade?
dimips Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 γιατί τότε να κάνει κάποιος downgrade? Έστω στη καλύτερη ότι πατάει καταλαθος το update ή μπορεί η έκδοση που έβαλε να είναι security patch 6.0.1 Σεπτεμβρίου και να του έρθει για update 6.0.1 Οκτωβρίου και να πει οκ την κάνω. Εγώ που την έπαθα έτσι περιμένω και θα σας ενημερώσω τι θα γίνει. Το κατάστημα περιμένει απάντηση από τη Motorola.
ziaba Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έστω στη καλύτερη ότι πατάει καταλαθος το update ή μπορεί η έκδοση που έβαλε να είναι security patch 6.0.1 Σεπτεμβρίου και να του έρθει για update 6.0.1 Οκτωβρίου και να πει οκ την κάνω. Εγώ που την έπαθα έτσι περιμένω και θα σας ενημερώσω τι θα γίνει. Το κατάστημα περιμένει απάντηση από τη Motorola. Μέτα το downgrade προσωπικά απενεργοποιώ την εφαρμογή αναβάθμισης να μην με ζαλίζει με τις ειδοποιήσεις ... τεσπα και γω τα ίδια έχω πάθει στο moto x1 από lolli πήγα σε jb και μετά έκανα οτα να δω τι λέει η kk έτσι μπρίκαρε άλλα ήταν demo έκτος εγγύησης ... υστέρα διάβασα στο xda ότι δεν κάνεις οτα μετά από downgrade πρέπει να περάσεις ολόκληρο το firmware 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα