vagelispap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα βιντεο μεγεθους 10 MB περιπου και διαρκειας 30sec . θα ηθελα μεσα απο αυτο να αναγνωρισω τις πινακιδες ενος αυτοκινητου. Γνωριζεται αν υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο ? Στο ζουμ που κανω στον υπολογιστη μου οταν κοβω ενα καρε μου βγαινει θολη. Σας ευχαριστω πολυ καθε βοηθεια σας πολυτιμη
Sheogorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ψάχνεις κάτι σε Interpolation, image enhancement κτλ. Αν δεν έχεις πρόβλημα, στείλε μου ένα frame να δω μέσω Matlab τι θα κάνω, αν προλάβω. Με προγράμματα επεξεργασίας εικόνας δοκίμασες? Πάντως αν γίνεται κάτι απλά, μπορώ να το κοιτάξω και στην στέλνω. Δεν εγγυώμαι κάτι, αλλά αν γίνεται... θα γίνει.
KyrGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Κάποια προγράμματα όπως photozoom, amped five σε καποιες περιπτωσεις βοηθανε. Ο σωστός τροπος όμως είναι με ενα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας π.χ. https://docs.gimp.org/en/plug-in-unsharp-mask.html Το interpolation μεταξύ των frames δεν νομιζω να αποκαλύψει κατι, επικεντρωσου στο πιο καθαρό frame που μπορείς να βρεις, μπορείς να μου το στειλεις και εμένα βέβαια.
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Όχι μεταξύ frames, μεταξύ πίξελ σε ένα καθαρό frame.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Κοιτα στο forum της Avid για το Media Composer, εχει σχετικο thread
KyrGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Όχι μεταξύ frames, μεταξύ πίξελ σε ένα καθαρό frame.Α, μάλιστα αυτό θα είναι και το concept του photozoom, αλλά είναι ανορθόδοξο και χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης,ίσως το 5 να φανεί σαν 6. Για αριθμούς η γραμματα θα επιμεινω στο unsharp mask ( κάποιοι το λένε και high pass filter).
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Α, μάλιστα αυτό θα είναι και το concept του photozoom, αλλά είναι ανορθόδοξο και χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης,ίσως το 5 να φανεί σαν 6. Για αριθμούς η γραμματα θα επιμεινω στο unsharp mask ( κάποιοι το λένε και high pass filter). Ε ναι, όχι μόνο interpollation, και unsharp φυσικά. Το άλλο "μέση τιμή" βγάζει πάνω κάτω, μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα