sarleft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα Έχω το εξής θέμα και ως άσχετος σε γενικές γραμμές δε μπορώ να βγάλω άκρη. Ανοίγοντας το pc το πρωί βλέπω την εικόνα που έχω επισυνάψει. Ελέγχω το καλώδιο (βάζω - βγάζω) και παίζω λίγο με τις ρυθμίσεις της οθόνης αλλά δε γίνεται τίποτα. Κλείνω οθόνη, πατάω reset στο κουτί, κάνω σταυρό , και ok δούλευε μια χαρά. Φεύγοντας για λίγο μπαίνει σε sleep mode (δεν είμαι και σίγουρος πως λέγεται) πατάω space να τον ενεργοποιήσω και πάλι τα ίδια. Με reset έφτιαξε πάλι. Σημειωτέων ότι χθες το βράδυ έκανε μια διακοπή ρεύματος και όταν επανήλθε το ρεύμα έκανε κάτι κόλπα στην αρχή. Οθόνη dell u2412, συνδέεται με την ψηφιακή έξοδο αν το λέω καλά (άσπρο καλώδιο) και στο κουτί (που είχα στήσει με τη βοήθεια του φόρουμ) PSU XFX TS series 550W, μητρική Gigabyte GA-H110M-S2H με i3-6100 χωρίς κάρτα γραφικών. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ edit: ΥΓ ξέχασα επίσης ότι χθες βράδυ έκαναν τα Win10 και αυτόματα αναβάθμιση στο fall creators (αν παιζει καποιον ρόλο)
mikegad Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 οι γραμμές μπορεί να σημαίνουν πως ίσως να σε χαιρετάει η κάρτα γραφικών
nvnight Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα Έχω το εξής θέμα και ως άσχετος σε γενικές γραμμές δε μπορώ να βγάλω άκρη. Ανοίγοντας το pc το πρωί βλέπω την εικόνα που έχω επισυνάψει. Ελέγχω το καλώδιο (βάζω - βγάζω) και παίζω λίγο με τις ρυθμίσεις της οθόνης αλλά δε γίνεται τίποτα. Κλείνω οθόνη, πατάω reset στο κουτί, κάνω σταυρό , και ok δούλευε μια χαρά. Φεύγοντας για λίγο μπαίνει σε sleep mode (δεν είμαι και σίγουρος πως λέγεται) πατάω space να τον ενεργοποιήσω και πάλι τα ίδια. Με reset έφτιαξε πάλι. Σημειωτέων ότι χθες το βράδυ έκανε μια διακοπή ρεύματος και όταν επανήλθε το ρεύμα έκανε κάτι κόλπα στην αρχή. Οθόνη dell u2412, συνδέεται με την ψηφιακή έξοδο αν το λέω καλά (άσπρο καλώδιο) και στο κουτί (που είχα στήσει με τη βοήθεια του φόρουμ) PSU XFX TS series 550W, μητρική Gigabyte GA-H110M-S2H με i3-6100 χωρίς κάρτα γραφικών. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ edit: ΥΓ ξέχασα επίσης ότι χθες βράδυ έκαναν τα Win10 και αυτόματα αναβάθμιση στο fall creators (αν παιζει καποιον ρόλο) Έχεις κάνει κάποιο oc? οι γραμμές μπορεί να σημαίνουν πως ίσως να σε χαιρετάει η κάρτα γραφικών Είναι με igpu, δεν έχει dedicated κάρτα οπως αναφέρει ο ts..
mikegad Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Είναι με igpu, δεν έχει dedicated κάρτα οπως αναφέρει ο ts.. Έχεις δίκιο...το διάβασα γρήγορα και δεν το πρόσεξα.
sarleft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 καλησπέρα όχι oc (overclocking φανταζομαι) δεν εχω κάνει (δεν ξερω και πως χαχα)
sarleft Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το ξανάκανε μετά από sleep mode, και επανήλθε με το reset. Έχει κανείς καμμιά ιδέα για το τι θα έπρεπε να τσεκάρω και πως; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα