monoxromos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Γεια και χαρα σε όλους. Παρατηρώ ότι τελευταια κατι συνέβη στο site και σε κάθε άρθρο που ανοιγω βλέπω μικρο αριθμο viewers ενω γνωρίζω ότι το έχουν δει πολλοί περισσότεροι. Γιατι δεν καταγράφονται όλες οι επισκέψεις ή οι αναγνώσεις του κάθε άρθρου,υπάρχει καποια ρύθμιση που το αποκαθιστά; Ευχαριστω
becoming_I Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Με analytics ή jetpack παρακολουθείς τα στατιστικά; Όταν λες ότι γνωρίζεις ότι το έχουν δει περισσότεροι, πως το ξέρεις; Το συγκεκριμένο "ματάκι" είναι εντελώς αναξιόπιστο, μετράει τα views ανεξαρτήτως ΙΡ, δηλαδή αν το ανοίξεις εσύ 5 φορές θα καταγράψει 5 views από εσένα.
monoxromos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Με analytics μετράω αλλά είναι άσχημο ένα άρθρο που μου έχουν πει οτι το διάβασαν πχ 20 και να γράφει στο "ματάκι¨μόνο 5. Για λόγους ειδικούς και μόνο το θέλω, Το πραγματικό το βλέπω στο analytics ,αλλά νομίζω ότι το βρήκα ήταν μια ρύθμιση την επανέφερα και τώρα βλέπω μου μετράει. Σε ευχαριστώ ΥΓ Αν γνωρίζεις καλά το wordpress,θέλω να σε ρωτήσω μερικά πράγματα.
dominotrix Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ρωτησε οτι θελεις και οποιος γνωριζει θα σου απαντησει.
hitec7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα μόνο analytics δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις την database του WordPress σου με stats plugins κτλ... Όσο αναφορά τα ματάκια ειναι προφανώς μέρος του theme (ή required plugins) που χρησιμοποιείς. Πιθανός να ειναι προγραμματισμένο να μετράει unique ip's δεν το ξέρουμε αυτό αν δεν δούμε τον κώδικα κύριε becoming_I.
becoming_I Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Όσο αναφορά τα ματάκια ειναι προφανώς μέρος του theme (ή required plugins) που χρησιμοποιείς. Πιθανός να ειναι προγραμματισμένο να μετράει unique ip's δεν το ξέρουμε αυτό αν δεν δούμε τον κώδικα κύριε becoming_I. Κυριε Hitec7 (μ'άρεσε το κύριε ) καμιά διαφωνία, απλώς όσες φορές έτυχα πάνω σε τέτοια ματάκια, τα views με τα stats ήταν ότι να ναι. Μπορεί στην περίπτωση του monoxromos να είναι κάτι άλλο.
CyberCr33p Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αυτό μπορεί να γίνει και εάν έχεις κάποιο plugin για cache ενεργό, π.χ. supercache, comet-cache, κλπ.
mindreader Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Εχει κανεις μηπως το monsterinsights plugin για παρακολουθηση google analytics μεσα απο το wordpress?
leftmak1964 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Στις 16/11/2017 στις 11:53 ΜΜ, monoxromos είπε Με analytics μετράω αλλά είναι άσχημο ένα άρθρο που μου έχουν πει οτι το διάβασαν πχ 20 και να γράφει στο "ματάκι¨μόνο 5. Για λόγους ειδικούς και μόνο το θέλω, Το πραγματικό το βλέπω στο analytics ,αλλά νομίζω ότι το βρήκα ήταν μια ρύθμιση την επανέφερα και τώρα βλέπω μου μετράει. Σε ευχαριστώ ΥΓ Αν γνωρίζεις καλά το wordpress,θέλω να σε ρωτήσω μερικά πράγματα. Καλησπέρα. Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις ποιο πρόσθετο (plugin) έχεις για τα views της Σελίδας σου και ποια ρύθμιση έκανες για να μετράει όλες τις επισκέψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα