Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην να αναφέρω οτι δεν ήξερα αν θα ταίριαζε το topic σε καποιο αλλο section (καρτες ήχου ή μητρική) και ζητώ συγγνώμη για πιθανό λάθος.
Στο θεμα μου τωρα, έχω μια μητρική h110-s2h και δουλεύω την Onboard κάρτα ήχου. Ο ήχος που αναπαράγει είναι αισθητά χαμιλός. Δεν ειναι χάλια, αλλα θα το ήθελα πιο δυνατά καθώς έχω και σχετικά καλά ακουστικά (όχι των 100€+ αλλα καλά). Τώρα πέρα απο το να αγοράσω άλλη κάρτα ήχου ξεχωριστά, υπάρχει τρόπος να "δυναμώσω" την ένταση;

Δημοσ.

Αν από τον μείκτη έντασης του ήχου έχεις ανεβάσει τα πάντα στο 100% τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο στο πισί.

Δοκίμασε με ηχεία που έχουν εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος και αν ο ήχος είναι ποιό δυνατός σε σχέση με τα ακουστικά σου τότε μάλλον θα χρειαστείς έναν μικρό ενισχυτή ακουστικών καθώς ακόμα και αν βάλεις άλλη κάρτα ήχουν δεν είναι απόλυτο ότι θα βγάζει ικανό ρεύμα για να τα οδηγήσει και να παίξουν ποιό δυνατά.

https://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD&from=autocomplete

Δημοσ.

Αν από τον μείκτη έντασης του ήχου έχεις ανεβάσει τα πάντα στο 100% τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο στο πισί.

Δοκίμασε με ηχεία που έχουν εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος και αν ο ήχος είναι ποιό δυνατός σε σχέση με τα ακουστικά σου τότε μάλλον θα χρειαστείς έναν μικρό ενισχυτή ακουστικών καθώς ακόμα και αν βάλεις άλλη κάρτα ήχουν δεν είναι απόλυτο ότι θα βγάζει ικανό ρεύμα για να τα οδηγήσει και να παίξουν ποιό δυνατά.

https://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD&from=autocomplete

Σε αλλο σύστημα τα ακουστικά μου ακούγονται πολύ ικανοποιητικά παντως.

Δημοσ.

Αν εχει μεγαλυτερη ισχυ εξοδου. Η με αλλα ακουστικα.

Δημοσ.

Κατ αρχήν μην κάνεις αυτο που λέει ο Xristaras12. το equalizer το έχουμε για να διορθώσουμε τον ήχο, όχι για να το χρησιμοποιήσουμε σαν ενισχυτή.

Για μένα η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις ένα ενισχυτή ακουστικών που σου πρότεινε αρχικά ο dpolal. Κατι που θα χρειαστείς και σε πολλά άλλα όπως στο smartphone σου ή στο mp3 σου.Προτεινω ενα σχετικά φθηνό γύρω στα 20 με 30 ευρώ.

Η διαφορά που θα δεις θα είναι εντυπωσιακή και θα σου αρέσει αφάνταστα.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ το είπα για να γλυτώσει τα έξοδα αν τον καλύπτει.

επίσης δες στις επιλογές της κάρτας ήχου μήπως και υπάρχει η επιλογή για αντιστάθμιση ηχηρότητας (loudness leveling)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...