Sadako Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Πριν κανά 2μηνο πήρα μια Xiaomi μπαταρία 10000mAh από Gearbest. Την είχα κλειστή τόσο καιρό μιας και προορίζονταν για δωράκι, όταν ανοίχτηκε πριν λίγες μέρες μου παραπονέθηκαν ότι έχει ένα θέμα, το οποίο επιβεβαίωσα και μόνος μου. Βάζω να την φορτίσω, ανάβουν τα 3 πρώτα φωτάκια και το 4ο αναβοσβήνει, αλλά όχι κανονικά (είχα πάρει και μια δεύτερη μαζί οπότε ξέρω πώς είναι το "κανονικό"), αλλά είναι σαν να τρεμοπαίζει γρήγορα. Βέβαια τρεμοπαίζει με σταθερό ρυθμό. Πιο κουλό ακόμα, την είχα τώρα αραγμένη στον πάγκο, χωρίς να την έχω συνδεδεμένη πουθενά και αναβόσβηνε το πρώτο φωτάκι κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Την σήκωσα να την δω και όταν την άφησα σταμάτησε Ακόμα πιο κουλό, όταν την είχα στο ρεύμα να φορτίζει (και τρεμόπαιζε το τελευταίο λαμπάκι όπως ανέφερα παραπάνω) και την σήκωσα κατακόρυφη το τελευταίο λαμπάκι αρχίζει και αναβοσβήνει με τον κανονικό ρυθμό Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει, κανά βραχυκύκλωμα φοβάμαι, ειδικά αυτό που την κουνάς και αλλάζει συμπεριφορά δεν μου αρέσει, αναρωτιέμαι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να διαπιστώσω αν μπορώ να την χρησιμοποιώ με ασφάλεια, μην μου κάψει κανένα κινητό. Α, επίσης να αναφέρω ότι το άτομο στο οποίο το έκανα δώρο μου έκανε παράπονο ότι δεν φορτίζει το κινητό του. Στο δικό μου που δοκίμασα όμως (οκ, για λίγο το δοκίμασα) φορτίζει κανονικά. Ίσως αν μετρήσω κάπως το ρεύμα που παίρνει/δίνει; Άνοιξα ticket στην Gearbest, τους έστειλα και βίντεο που να δείχνει το θέμα, αλλά με την κατάσταση όπως έχει τώρα με τις κινεζοαποστολές κομμένες δεν έχω και πολλά περιθώρια. Στην καλύτερη να μου κάνουν κανένα partial refund.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα