Προς το περιεχόμενο

Το Apple A11X SoC θα διαθέτει πιθανότατα οκταπύρηνο επεξεργαστή

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sorry νόμιζα πως μιλούσα με καποιον που είχε επιχειρήματα και όχι αυθαίρετους αφορισμούς. Λες και χρειάζεται πτυχίο industrial designer για να δεις πόσο ελεεινό είναι το notch μπροστά σε ένα κανονικό bezel.

Οκ, πες μου γιατί το notch είναι "άσχημο". Πες μου γιατί το iPhone X είναι συνολικά άσχημο, αντιεργονομικό κλπ. Εσύ πρέπει να φέρεις επιχειρήματα, όχι εγώ. Διαφορετικά, εσύ είσαι αυτός που αφορίζει αυθαίρετα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, πες μου γιατί το notch είναι "άσχημο". Πες μου γιατί το iPhone X είναι συνολικά άσχημο, αντιεργονομικό κλπ. Εσύ πρέπει να φέρεις επιχειρήματα, όχι εγώ. Διαφορετικά, εσύ είσαι αυτός που αφορίζει αυθαίρετα.

Μόνο στο notch αναφέρομαι, το οποίο ξεκάθαρα κόβει την γραμμή ειδοποιήσεων, ενώ θα μπορούσε απλά να είναι ενα ολόκληρο bezel και να παραμείνει ολόκληρη η γραμμή ειδοποιήσεων. Τα υπόλοιπα που έγραψες είναι δικά σου σχόλια όχι δικά μου.

Έχω αναφέρει ένα σωρό επιχειρήματα και εσύ απλά επειδή δεν έχω πτυχίο στο industrial design αφορίζεις την άποψη μου. Και μου οτι μόνο εγώ είμαι υποχρεωμένος να προσκομίσω επιχειρήματα και δεν είσαι εσύ αυτός που αφορίζει. Μάλιστα, παπισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Δεν είπα σε κανέναν να μην το αγοράσει, αλλά το να ισχυρίζονται εμμέσως έστω κάποιοι πως το notch δεν είναι απλά ενα πετσοκομμένο bezel είναι γελοίο.

Tι να βγαζεις ρε ταλαιπωρε?Ρατσιστη με τα apple προιοντα και τους χρηστες της  .  

Κατσε με το πλαστικο κινεζικο σου απο  αφου δεν θες να στειλεις βιογραφικο   στην Αpple  να σε προσλαβει σαν υπευθυνο σχεδιασμου για το επομενο iphone  να νιωσεις και εσυ πως ειναι να εχεις premium  συσκευη  και να συνεισφερεις τεχνολογικα με τις φανταστικες -επιστημονικες ιδεες βλ." ολα θα μπορουσαν να χωρεσουν  αλλα δεν ξερουν οι κορυφαιοι μηχανικοι στον κοσμο γιατι ειναι αχρηστοι .

Εγω ομως ο Lomar θα τους δειξω..."

A επισης πειναω  που πηρα το iphone X ,μπορεις να μου στειλεις μια μπαγκετα με γαλοπουλα γιατι κανω και διατροφη (αναγκαστικη γιατι πηρα το X)

1ον ξερουν οι μηχανικοί της Xiaomi. Και πολύ περισσότερος, λιγότερο αγράμματος από εσένα κόσμος: https://www.theverge.com/2017/9/14/16306298/apple-iphone-x-screen-notch

2ον πουθενά δεν έγραψα οτι "εγώ ξέρω" από το κεφάλι σου το έβγαλες.

3ον Ρατσιστής με εταιρεία; Αγόρι μου πραγματικά έχεις θεμα. Εσύ είσαι ρατσιστής με ανθρώπους/χώρες.

4ον Το xiaomi μου είναι αλουμινένιο, αλλά φαίνεται να έχεις τόσο προβληματική αντίληψη, που απλά δεν θα το καταλάβεις.

5ον Το τι βγάζω αιλυνάρα είναι δικό μου θέμα, το οτι το παρουσιάζεις ως επιχείρημα για να στηρίξεις το προϊόν που με πείνα και κόπο αγόρασες, δείχνει το πόσο αγράμματος είσαι, γιατί εκτός από προσωπικές προσβολές επιχειρήματα δεν έχεις.

Εδώ χρήστες του Χ και αναγνωρίζουν την αστοχία του notch, αλλά παραμένουν σε iphone λόγο του ios και των εφαρμογών που έχουν αγοράσει. Εσύ απλά χαλιέσαι με οτιδήποτε θίγει την επιλογή σου. Τα συμπεράσματα για τι πάστα καταναλωτή είσαι είναι ξεκάθαρα.

Κασκολάκι να παίρνεις στην ουρά του οαέδ μόνο για το επόμενο iphone :-D

Το οτι υπερασπίζεσαι μια εταιρεία για το κράξιμο που τρώει ένα χαρακτηριστικό ενός προϊόντος της, δείχνει πόσο χαμηλά έχει φτάσει η καταναλωτική συνείδηση.

Επεξ/σία από Lomar

• Super Moderators

Μόνο στο notch αναφέρομαι, το οποίο ξεκάθαρα κόβει την γραμμή ειδοποιήσεων, ενώ θα μπορούσε απλά να είναι ενα ολόκληρο bezel και να παραμείνει ολόκληρη η γραμμή ειδοποιήσεων. Τα υπόλοιπα που έγραψες είναι δικά σου σχόλια όχι δικά μου.

Την ποια κόβει? Μπας και μιλάς για android  τόση ώρα?

Ποιες ειδοποιήσεις του ios σου κόβει?  :ph34r:

• Like 3

Την ποια κόβει? Μπας και μιλάς για android  τόση ώρα?

Ποιες ειδοποιήσεις του ios σου κόβει?  :ph34r:

Σοβαρά τώρα θα πέσεις τόσο χαμηλά που μέχρι και τα σχόλια μου θα παραποιήσεις; Το notch έχει σακατέψει τις ειδοποιήσεις του notification bar, όχι το ios έλεος πια πόσο ακόμα θα κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις; :rolleyes:

Ό,τι να 'ναι ρε γμτ.

Ακριβώς είστε ότι να'ναι (από το ίδιο το macworld μιας και ο kirileman έχει επιχειρήματα 5χρονου):

Because of the notch, the iPhone X's top status bar shows a lot less information. Here's how to see your iPhone X's remaining battery as a percentage

https://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-show-iphone-x-battery-percentage-3666466/

• Super Moderators

Σοβαρά τώρα θα πέσεις τόσο χαμηλά που μέχρι και τα σχόλια μου θα παραποιήσεις; Το notch έχει σακατέψει τις ειδοποιήσεις του notification bar, όχι το ios έλεος πια πόσο ακόμα θα κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις; :rolleyes:

Ακριβώς είστε ότι να'ναι (από το ίδιο το macworld μιας και ο kirileman έχει επιχειρήματα 5χρονου):

https://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-show-iphone-x-battery-percentage-3666466/

Ή μας τρολλαρεις ή δεν είδες ποτέ το Χ...

Anyway.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...