kopap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ρε μάστορα κινητά συγκρίνουμε, θα περιμένει δλδ. η intel την amd να την πιάσει στα nm και στην αρχιτεκτονική για να συγκριθούν ή εσύ σαν πελάτης θα περιμένεις κανά δυο χρόνια να πιάσει η μια εταιρία την άλλη για να ψωνίσεις ? δεν σε καταλαβαίνω αλήθεια μαστορα δεν κατάλαβες την λογικη μου αστο καλύτερα. απο προσωπική μου πείρα εχω και iphone 7 και meizu pro 5 . το 50% μην πώ παραπάνω τον εφαρμογών ανοίγουν ποιο γρήγορα σε android(facebook insta skype )
tsakfot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 μαστορα δεν κατάλαβες την λογικη μου αστο καλύτερα. απο προσωπική μου πείρα εχω και iphone 7 και meizu pro 5 . το 50% μην πώ παραπάνω τον εφαρμογών ανοίγουν ποιο γρήγορα σε android(facebook insta skype ) πάλι άλλο πράγμα μου λες. και επειδή είμαστε σε φόρουμ, άρα με τα γραπτά συνεννοούμαστε, πρέπει είτε να μάθεις να εκφράζεις την σκέψη σου συγκροτημένα γραπτώς, ή να το αφήνεις να περνάει και να μην απαντάς. δεν είμαστε μέντιουμ, ούτε γνωριζόμαστε, για να "καταλάβουμε την λογική σου". μιλάμε για ταχύτητα CPU , αρχιτεκτονικές ή πόσο γρήγορα ανοίγουν οι εφαρμογές σε Android και iOS ? γιατί ξεκίνησες να μιλάς για 14nm κτλπ για τις CPU, που ήταν η αρχική συζήτηση και έσπευσες να με διορθώσεις κιόλας, οι Αpple CPU από εποχής 5s , σε δύναμη ήταν πιο μπροστά. αυτό συζητούσαμε μάστορα αν θες να μιλήσουμε για ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών και facebook skype, να πάμε σε άλλο thread
Fotis13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 όχι μαν. διαφωνώ. η συζήτηση περί κότας και του αβγού. αν ήταν "Android-άκιας" μοδεράτορας, θα αντιδρούσες με το ίδιο σθένος? το provocative είναι σχετικό Ηρεμησε και εσυ λιγο . Πρεπει να καταλαβεις πως η αδιαμφισβητη υπεροχη του βιονικου Α11 απο καθε λογικο ανθρωπο χωρις εμπαθειες εχει δημιουργησει εκνευρισμο στους φανατικους της" αλλης πλευρας" .Διοτι τοσο καιρο ειχαν να λενε μονο για τα specs και τους αριθμους και ας κραταγαν πλαστικους κουβαδες . Πλεον τα τελευταια χρονια η Apple επικρατει και εκει με σημαντικη διαφορα .Αλλωστε ολοι αυτοι που "κοπιανιουνται" και "ωρυονται" με τοσο μενος με κατι κινεζικα ταλαιπωρουνται της κακιας ωρας των 150-200 ευρω . Mην ασχολεισαι Ducati εχεις και εχουν παπακια ...
kopap Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 πάλι άλλο πράγμα μου λες. και επειδή είμαστε σε φόρουμ, άρα με τα γραπτά συνεννοούμαστε, πρέπει είτε να μάθεις να εκφράζεις την σκέψη σου συγκροτημένα γραπτώς, ή να το αφήνεις να περνάει και να μην απαντάς. δεν είμαστε μέντιουμ, ούτε γνωριζόμαστε, για να "καταλάβουμε την λογική σου". μιλάμε για ταχύτητα CPU , αρχιτεκτονικές ή πόσο γρήγορα ανοίγουν οι εφαρμογές σε Android και iOS ? γιατί ξεκίνησες να μιλάς για 14nm κτλπ για τις CPU, που ήταν η αρχική συζήτηση και έσπευσες να με διορθώσεις κιόλας, οι Αpple CPU από εποχής 5s , σε δύναμη ήταν πιο μπροστά. αυτό συζητούσαμε μάστορα αν θες να μιλήσουμε για ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών και facebook skype, να πάμε σε άλλο thread μπράβο φιλε εισαι και ψυχολόγος .τωρα πήγενε να μάθεις και για cpu γιατι βλέπω οτι δεν ξέρεις τπτ
atheatos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 μπράβο φιλε εισαι και ψυχολόγος .τωρα πήγενε να μάθεις και για cpu γιατι βλέπω οτι δεν ξέρεις τπτ Ενώ εσυ ξέρεις ότι η Apple τα σχεδιάζει με δανεικές πατέντες? Κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ. Πήγαινε διάβασε ποιες εταιρείες αγόρασε χρόνια πριν βγάλει δικό της επεξεργαστή και μετά κάτσε κάνε τον έξυπνο... 2
tsakfot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ηρεμησε και εσυ λιγο . Mην ασχολεισαι Ducati εχεις και εχουν παπακια ... αντε με τα βρωμοντουκάτια έχω ιταλικό V4 και με χτύπησες εκεί που πονάω
boulevar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ηρεμησε και εσυ λιγο . Πρεπει να καταλαβεις πως η αδιαμφισβητη υπεροχη του βιονικου Α11 απο καθε λογικο ανθρωπο χωρις εμπαθειες εχει δημιουργησει εκνευρισμο στους φανατικους της" αλλης πλευρας" .Διοτι τοσο καιρο ειχαν να λενε μονο για τα specs και τους αριθμους και ας κραταγαν πλαστικους κουβαδες . Πλεον τα τελευταια χρονια η Apple επικρατει και εκει με σημαντικη διαφορα .Αλλωστε ολοι αυτοι που "κοπιανιουνται" και "ωρυονται" με τοσο μενος με κατι κινεζικα ταλαιπωρουνται της κακιας ωρας των 150-200 ευρω . Mην ασχολεισαι Ducati εχεις και εχουν παπακια ... Πσσσσ Ηρεμησε και εσυ λιγο . Πρεπει να καταλαβεις πως η αδιαμφισβητη υπεροχη του βιονικου Α11 απο καθε λογικο ανθρωπο χωρις εμπαθειες εχει δημιουργησει εκνευρισμο στους φανατικους της" αλλης πλευρας" .Διοτι τοσο καιρο ειχαν να λενε μονο για τα specs και τους αριθμους και ας κραταγαν πλαστικους κουβαδες . Πλεον τα τελευταια χρονια η Apple επικρατει και εκει με σημαντικη διαφορα .Αλλωστε ολοι αυτοι που "κοπιανιουνται" και "ωρυονται" με τοσο μενος με κατι κινεζικα ταλαιπωρουνται της κακιας ωρας των 150-200 ευρω . Mην ασχολεισαι Ducati εχεις και εχουν παπακια ... Edit: ετσι γιατι μου ανοιξες την ορεξη. Πλαστικους κουβαδες και "κρισταλακια" ειχατε μεχρι πριν 1 βδομαδα. Η αλλη πλευρα απολαμβανει τις νεες τεχνολογιες καθε χρονο. Φιλικα παντα, αξυπνακια της δεκαρας. 5
aneurysm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Oh well... Το μοναδικό πραγμα που εκανε η απλ με μερακι και αγαπη ειναι το iPod... Nano μου, πόσο πολυ μου λείπεις!! Και ο φουστης που σε τζουρνεψε να του καει το macbook του...
tolis29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 απο iphone και εγω αλλα τωρα με ενα mimax2 4/64 το εχω λιωσει 2ο 24ωρο και η μπαταρια ειναι ακομα στο 75%.... Αντε γεια!!! 1
boulevar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 απο iphone και εγω αλλα τωρα με ενα mimax2 4/64 το εχω λιωσει 2ο 24ωρο και η μπαταρια ειναι ακομα στο 75%.... Αντε γεια!!! Εχω ακουσει οτι η μπαταρια του συγκεκριμενου ειναι παρα πολυ καλη. 1
tsakfot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πάρε ένα τίμιο XT για να στρωσεις... να στρώσω τι ακριβώς με το XT? να υποθέσω είσαι και εκεί ειδήμων ή είναι η μόνη μοτοσυκλέτα που ήξερες και είπες να πείς κάτι ?
alexander23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μπορει να μου εξηγησει γιατι οι αλλες εταιρειες στα chip ειναι ενα βημα παντα εμπρος απο την apple και γιατι τα κινητα της εχουν υψηλο δεικτη sar.
alexander23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μπορει να μου εξηγησει γιατι οι αλλες εταιρειες στα chip ειναι ενα βημα παντα εμπρος απο την apple και γιατι τα κινητα της εχουν υψηλο δεικτη sar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα