Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Εχω ένα peugeot 206 του 2006 και τα ηχεία μπρος πίσω (μαλλον)έχουν παραδώσει πνεύμα.Βασικα πρέπει να έχουν καεί τα woofer γιατί τα μπάσα τρίζουν και ακούγονται σαν σκασμενα.

Δεν έχω ξανά αλλάξει ηχεία στο αμάξι οπότε δεν σκαμπαζω πολλά.Εχετε να μου προτείνετε κάτι να αγοράσω; Δεν θέλω να πάω στα τυφλά σε ένα μαγαζί γιατί θα μου πιάσουν τον κ"""" σίγουρα.

Γύρω στα 50-60 ευρώ μπορώ να δώσω.

Δημοσ.

με ενδιαφέρει και μένα παιδιά. για ford focus 04 πρέπει να παίρνει 5x7 πίσω. εχω μια πηγή sony των 100€ 4x50W (και καλα) αλλά τα πίσω ηχεία "κλάνουνε" όχι όμως πάντα. 

Δημοσ.

Έκανα και εγώ αλλαγή ηχείων πριν από ένα 3μηνο οπότε έκανα μια μικρή διαδικτυακή έρευνα αγοράς. Η παραγγελία έγινε από https://www.studiomao.gr . Δες τη διάσταση των ηχείων που αντικαθιστάς και αγοράζεις αντίστοιχα σε μάρκες cadence, alpine, mtx, clarion κλπ ανάλογα το budget.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα,εχω αγορασει ενα yaris απο Γερμανια και το περιμενω.Εχω παρει πηγη την PIONEER DEH-S5000BT και λεω να ψαχνω σιγα σιγα για ηχεια να ειμαι ετοιμος.Νομιζω οτι χωραει 6.5 και θελω να δωσω max μεχρι 180 μαζι με tweeter και αργοτερα θα βαλω αν χρειαστει και εναν μικρο ενισχυτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...