stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 πολύ καλό και τραβαει το συγκεκριμένο. Ανηφόρες δυσκολευεται, εγω εκει που μενω εχω πολλές. Ειμαι 75 κιλά και την παλεύει, αλλά άμα βάλω και τον μικρό άλλα 20 ζορίζεται παραπάνω. Βάξεις και ποδι όμως και βοηθάς. Πάνω από 30 μοίρες όμως πρέπει να κατέβεις. Στην πόλη πρέπει να βρεις διαδρομές που να βολεύουν. Πχ, δεν μπορείς να πας σε μεγάλες λεοφόρους από το δρόμο (για κομμάτια μόνο που έχουν συχνα φανάρια ίσως, και το πεζοδρόμιο μπορεί να έχει λακούβες ή να είναι χαλασμένο. Θέλει καλό προγραμματισμό της διαδρομής. Νομίζω έχω κάνει 12-13 χιλιόμετρα με μία φόρτιση πάντως και μεγαλύτερη ταχύτητα δε θες, για να είσαι ασφαλής. Η φόρτιση πόσο κρατάει?
NaGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 γιατί να πάρει κάποιος ένα απο αυτά σε μορφή ποδηλάτου ή πατινιού και να μην πάρει το Site: ninebot ?
Konstantin77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 οσο λεει, 5-6 ωρες από αδειο σχεδον σε φουλ γιατί να πάρει κάποιος ένα απο αυτά σε μορφή ποδηλάτου ή πατινιού και να μην πάρει το Site: ninebot ? η πρακτικότητα διαφερει, το πατινι ειναι καλύτερο σε σταθεροτητα και εχει και τιμόνι. Τωρα δεν τα εχω δοκιμασει και τα δυο να σου πω.
Parolos4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αυτά είναι για τίποτα τεμπέληδες που βαριούνται να πάνε 50-100 μέτρα μέχρι το περίπτερο και μετά απορούν πως "έγιναν" έτσι! Οι ωραίοι το κόβουν με το πόδι και οι πιο ωραίοι πεταλάρουν και γουστάρουν! Ε ναι ρε συ, αλλα αν η δουλεια σου είναι 3-4 χλμ μακρυα στην πόλη και είναι δουλεια που δεν πρέπει να είσαι ιδρωμένος κλπ τι γινεται? 1
lionheart75 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ε ναι ρε συ, αλλα αν η δουλεια σου είναι 3-4 χλμ μακρυα στην πόλη και είναι δουλεια που δεν πρέπει να είσαι ιδρωμένος κλπ τι γινεται? Eίναι μεγάλη κουβέντα και θα βγούμε offtopic, υπάρχει λύση για όλα πάντως. Εμένα η δουλειά μου (απαιτεί προσεγμένο ντύσιμο και εμφάνιση) είναι 11 χιλιόμετρα απο το σπίτι και πάω καθημερινά με το ποδήλατο τα τελευταία 5-6 έτη εκτός των ημερών που δίνει βροχές και καταιγίδες ή έχει χαμηλές ιδιαίτερα θερμοκρασίες με πάγο στην άσφαλτο. Αν κάνεις ντουζ κάθε πρωί πρίν ξεκινήσεις, έχεις απαραίτητα σωστό ρουχισμό όταν ποδηλατείς (βαμβακερά απαγορεύονται) και ένα wc στο γραφείο για να αλλάζεις και μια ντουλάπα για τα ρούχα σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεσαι στο backpack σου ή στην τσάντα της σχάρας σου είναι μια αλλαξιά ρούχα για τη δουλειά, μια πέτσετα για όταν φρεσκαριστείς κατά το άλλαγμα και ίσως ένα αποσμητικό αν έχεις ιδιαίτερο θέμα με ιδρώτα και κακοσμία. Άλλωστε νωρίς το πρωί που ξεκινάω (7 με 7:15) η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή και ιδρώνω αμελητέα μέχρι να φτάσω, το μεσημέρι που η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή δεν με νοιάζει γιατι επιστρέφω σπίτι. Βέβαια όλοι οι άνθρωποι δεν ιδρώνουν το ίδιο και ο ιδρώτας τους δεν μυρίζει το ίδιο αλλά καταλαβαίνεις ότι για όλα υπάρχει λύση αρκεί να υπάρχει θέληση. Π.χ οι μασχάλες ξυρίζονται αν σκοπεύεις να κάνεις αποστάσεις σε καθημερινή βάση όπως εγώ ή αν έχεις πράγματι μεγάλο θέμα με ιδρώτα και κακοσμία χρησιμοποιείς ταλκ στις περιοχές αυτές. Υπάρχουν φόρουμ που τα αναλύουν για όποιον τον ενδιαφέρει. Όταν μιλάμε όμως για δουλειές σε ακτίνα 3-4 χλμ απο το σπίτι, αποστάσεις που με το ποδήλατο γίνονται στο δεκάλεπτο και δεν ιδρώνεις κάν (εκτός και αν είσαι υπέρβαρος με χάλια φυσική κατάσταση ή ιδρώνεις εύκολα γενικά απο άλλα αίτια όπου και εκεί υπάρχει λύση όπως αναφέρω.). Τα μηχανάκια αυτά μας κάνουν πιο τεμπέληδες και μαλθακούς πράγμα που ήδη έχουμε πάθει όσοι ζούμε σε μεγαλουπόλεις. Να έχεις κινητικά θέματα ή προβλήματα υγείας που δεν σου επιτρέπουν να περπατας ή να ποδηλατείς το καταλαβαίνω και δικαιολογώ την υπαρξή τους αλλά για όλους τους άλλους λόγους μόνο κακό κάνουν να το ξέρετε. 3
Particolamente Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά εκτός του συγκεκριμένου μοντέλου υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο σάιτ με σκούτερ ηλεκτρικά σε καλές τιμές?
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κατι παππουδες τουριστες βλεπω που τα εχουν αυτα στο εξωτερικο για να βλεπουν μια πολη, σχεδον ακουραστα. Δεν ειναι για νεους νομιζω, καλυτερα ποδηλατο.
nteminio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά εκτός του συγκεκριμένου μοντέλου υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο σάιτ με σκούτερ ηλεκτρικά σε καλές τιμές? νομιζω το gearbest εχει τις καλυτερες τιμες, στο οποιο μπορεις να βρεις και αλλα αντιστοιχα scooter Κατι παππουδες τουριστες βλεπω που τα εχουν αυτα στο εξωτερικο για να βλεπουν μια πολη, σχεδον ακουραστα. Δεν ειναι για νεους νομιζω, καλυτερα ποδηλατο. αναλογα τι χρηση θελεις να κανεις. Αν πχ μπαινεις στο μετρο αυτο αναδιπλωνει ευκολα και το βαζεις μεσα,με ενα ποδηλατο θα δυσκολευτεις πολυ να κανεις το ιδιο 1
argosixna Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Aν το προλαβε καποιος και το μετανιωσε , να μου στειλει μηνυμα
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 νομιζω το gearbest εχει τις καλυτερες τιμες, στο οποιο μπορεις να βρεις και αλλα αντιστοιχα scooter αναλογα τι χρηση θελεις να κανεις. Αν πχ μπαινεις στο μετρο αυτο αναδιπλωνει ευκολα και το βαζεις μεσα,με ενα ποδηλατο θα δυσκολευτεις πολυ να κανεις το ιδιο Υπαρχουν ειδικα ποδηλατα για το μετρο. Αυτα με την λεπτη ροδα ή αυτα που σπανε στα 2. Στο εξωτερικο ποτε δεν ειδα ηλεκτρικα στο μετρο, μονο ποδηλατα, το ιδιο και στην Ελλαδαhttps://www.skroutz.gr/c/299/podhlata.html?keyphrase=spasta+podilata 1
NaGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 δεν είδες γιατί μάλλον είχες πάει πιο παλιά. τα τελευταία 1,5-2 χρόνια τα ηλεκτρικά πατίνιαs/skateboard/hoverboard/μονόροδα αυξάνονται εκθετικά. εγώ πλέον βλέπω πάρα πολλά. κινούνται στους ποδηλατόδρομους κατά βάση και πάνε του σκοτωμού. ειδικά το πρωί βλέπεις και ανθρώπους (ηλικίες πέριξ των 30) που πάνε στη δουλειά και όχι μόνο τρέντυ πιτσιρικάδες. 1
Konstantin77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 πάλι σε προσφορά μέσω μειλ https://www.gearbest.com/scooters-and-wheels/pp_974669.html?wid=72 1
twindrop Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Aν το προλαβε καποιος και το μετανιωσε , να μου στειλει μηνυμα
nteminio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Aν το προλαβε καποιος και το μετανιωσε , να μου στειλει μηνυμα Το βγαζει συχνα σε αυτην την προσφορα παντως παρακολουθα το και θα το ξαναβρεις. Edit: με κουπονι CMONDAYGB79 βγαινει 331€
kosmasdel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μου ήρθε email από Gearbest για το παρόν scooter όπου με αποστολή "Priority Line" μόνο 1,78$ βγαίνει περίπου 280€ ποσό αρκετά κάτω από τα 400€ της Info quest. Με αυτήν την αποστολή υπάρχει θέμα με δασμούς ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα