Προς το περιεχόμενο

xiaomi electric scooter M365 europe version , flash sale, gearbest 300€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το gearbest με το eu express παλι δεν πληρωνεις τιποτα.

1 περιστατικο ειχαν πει παλια αλλα δεν πιστευω να είναι κ αληθινο...

τεσπα αυτά...

τωρα εδώ μεσα δεν ξερει και τι ρολο βαραει ο καθενας αλλα οκ.

Λες να έχουμε τελωνειακό και να μας ρίχνει στη παγίδα? ????????????
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι επαιζε :-D ....γτ η τιμη πηγε στα 515!!

σορυ!!!!!Warehouse Options:

HK 

Επεξ/σία από rosspy
Δημοσ.

Βλέπω ότι η μέθοδος αποστολής του δικού σου είναι η "Europe Railway Priority Mail(15-25days online)" και όχι η "Priority Mail for Electric Scooter Only".

Οπότε δε μιλάμε για την ίδια ακριβώς μέθοδο αποστολής.

Μπορεί να είναι, αλλα δεν το ξέρουμε σιγουρα.

και όμως, το railway το εμφάνισε αφοτου εγινε η παραγγελία. Κατα τη διαρκεια της αγοράς η μεθοδος ηταν αυτη: Priority Mail for Electric Scooter Only 35 – 40 business days και ειχε κόστος €0.78

Επίσης, για την ιστορία η αποστολή πήρε τελικά 39 μέρες.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω την συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής (Priority Mail for Electric Scooter Only - Railway), για το παρακάτω ηλεκτρικό ποδήλατο που παρέλαβα:

https://youtu.be/5CDBvpSfJGU

Έρχεται μέσω τρένου μέχρι την Πολωνία και από εκεί και πέρα το tracking number αλλάζει σε UPS. Παραλαβή μετά από 45 μέρες περίπου, χωρίς τελωνείο.

Περιμένω και το Xiaomi QiCYCLE τις επόμενες μέρες, πάλι με την ίδια μέθοδο αποστολής. Τελευταία φορά που κοίταξα, το τρένο ήταν κάπου στο Καζακστάν.

• Like 3
Δημοσ.

για να περπατάει με αυτόν τον χοντρομπαλά πάνω πρέπει να ναι όντως κάλο

• Like 3
Δημοσ.

για να περπατάει με αυτόν τον χοντρομπαλά πάνω πρέπει να ναι όντως κάλο

Ελα ρε μην είσαι ρατσιστής.

Πάντως καλά πάει. Άλλη μια φορά η xiaomi άφησε το στίγμα της.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πιστεύω να μη το πάρεις ε;; :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι Xiaomi αυτό στο βίντεο, είναι το F-Wheel DYU.

Το δουλεύω το τελευταίο 2μηνο και είναι φανταστικό! Έχει βγει και το DYU D2 που είναι ακόμα καλύτερο.

Λέει ότι αντέχει μέχρι 120 κιλά. Ο "χοντρομπαλάς" που λες ziaba, είναι ελάχιστα παραπάνω και τον σηκώνει κανονικά.

To Xiaomi QiCYCLE αντιθέτως, λέει ότι δεν συνιστάται για βάρος μεγαλύτερο από 75 κιλά. Θα το δούμε και στην πράξη όταν έρθει.

Για το σκουτεράκι του τίτλου, δεν γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

σε καμία περίπτωσή δεν το πα ρατσιστικά μιας και παίζει να μαι πιο χονδρός, μην κοιτάς το avatar είναι απο τότε που ήμουν ακόμα όμορφος

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά είναι για τίποτα τεμπέληδες που βαριούνται να πάνε 50-100 μέτρα μέχρι το περίπτερο και μετά απορούν πως "έγιναν" έτσι! Οι ωραίοι το κόβουν με το πόδι και οι πιο ωραίοι πεταλάρουν και γουστάρουν! :P  :D

• Like 3
Δημοσ.

Εκτός από το μοντέλο των 250 ευρώ υπάρχει κάτι στα ίδια περίπου λεφτά με δυνατότερο κινητήρα? Επίσης όσοι το έχουν, τραβάει γενικά στην οδήγηση μέσα στην πόλη?

Δημοσ.

πολύ καλό και τραβαει το συγκεκριμένο. Ανηφόρες δυσκολευεται, εγω εκει που μενω εχω πολλές. Ειμαι 75 κιλά και την παλεύει, αλλά άμα βάλω και τον μικρό άλλα 20 ζορίζεται παραπάνω. Βάζεις και ποδι όμως και βοηθάς. Πάνω από 30 μοίρες δεν, πρέπει να κατέβεις. Στην πόλη πρέπει να βρεις διαδρομές που να βολεύουν. Πχ, δεν μπορείς να πας σε μεγάλες λεοφόρους από το δρόμο (για κομμάτια μόνο που έχουν συχνα φανάρια ίσως, και το πεζοδρόμιο μπορεί να έχει λακούβες ή να είναι χαλασμένο. Θέλει καλό προγραμματισμό της διαδρομής. Νομίζω έχω κάνει 12-13 χιλιόμετρα με μία φόρτιση πάντως και μεγαλύτερη ταχύτητα δε θες, για να είσαι ασφαλής.

Επιπλέον είναι και θέμα στάθμης μπαταρίας. ΑΝ είναι στη μέση δεν πάει τη μεγάλη ανηφόρα όπως φουλ γεμάτο.

Το έχω βολευτεί πολύ πάντως. Γράφω 1 χιλιόμετρο την ημέρα ίσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...