makis269 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδια sos ,η βοδαφον εδω και εναν μηνα δεν μου συνδεει το τηλεφωνο διοτι το κουτι στο νεο σπιτι ειναι στα 5 μετρα υψος και μου λεει οτι υπαρχει νομος μεχρι τα 2,5 μετρα να ειναι το κουτι ,ισχυει κατι τετοιο η να προβω σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ ?????
bill2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 πρώτη φορά το ακούω αυτό αν θέλεις περίμενε λίγο μίπως κάπιος ξέρει κάτι παραπάνω 1
makis269 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 οκ φιλε, επισεις τους εχω κανει θεους να μου στειλουν τον νομο γραπτος και με εχουν γραμμένο στα παλια τους υποδηματα.
bill2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 αν θές πάρε ρώτα και στον οτε και ρωτα στην εεττ πρώτη φορά άκουσα τέτοιες δικαιολογίες
grigas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ο κανονισμός που είναι αυτή τη στιγμή σε ισχύ για νέα κτίρια ορίζει ότι ο κεντρικός κατανεμητής πρέπει να βρίσκεται σε ύψος όχι μεγαλύτερο των 2 μέτρων ΦΕΚ 2776Β/15-10-2012 "Καθορισμός των τεχνικών προδιαγραφών για τα εσωτερικά δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του άρθρου 30 (εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις) του Κτιριοδομικού Κανονισμού." (προσάρτημα Α, παράγραφος α.6.6.4) Ο κανονισμός του 83 ορίζει ότι πρέπει να είναι σε σημείο που δεν είναι επικίνδυνο για εργασία και να βρίσκεται στο ισόγειο ή στο υπόγειο. (ΦΕΚ 773Β/30-12-183) Ο κανονισμός του 92 ορίζει ότι πρέπει να βρίσκεται σε ευπρόσιτο μέρος και σε ύψος από 1,00 έως 2.50 μέτρα. (ΦΕΚ 767Β/31-12-1992) άρθρο 7 παράγραφος 2. Τα ΦΕΚ μπορείς να τα κατεβάσεις από το εθνικό τυπογραφείο. 1
dpolal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδια sos ,η βοδαφον εδω και εναν μηνα δεν μου συνδεει το τηλεφωνο διοτι το κουτι στο νεο σπιτι ειναι στα 5 μετρα υψος και μου λεει οτι υπαρχει νομος μεχρι τα 2,5 μετρα να ειναι το κουτι ,ισχυει κατι τετοιο η να προβω σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ ????? Σύμφωνα με ότι σου παρέθεσε ο φίλος από πάνω και από τη στιγμή που το σπίτι είναι καινούργιο πέρνεις επιτόπου τηλέφωνο τον αρχιτέκτονα/μηχανικό/εργολάβο (whatever) που το έκτισε και του λες να έρθει να το διορθώσει.
l337 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 οκ φιλε, επισεις τους εχω κανει θεους να μου στειλουν τον νομο γραπτος και με εχουν γραμμένο στα παλια τους υποδηματα. Δεν έχουν καμία υποχρέωση να σου στείλουν κανέναν νόμο. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει.
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Πέρα απο τη νομοθεσία, ο μηχανικός τι σκέφτηκε για να βάλει τον κατανεμητη στα 5 μέτρα; Παλιά τον βάζανε στα υπογεια/ισογεια για ασφάλεια και προστασία απο καιρικές συνθήκες, μετα βγήκε έξω για ευκολη πρόσβαση σε εργασίες, αλλά στα 5 μετρα ποια η λογική του; Εκτός αν το οικοδόμημα ειναι σε έντονα κεκλιμένο οικόπεδο αλλά και πάλι ο μηχανικός θα επρεπε να μεριμνήσει για τοποθέτηση του σε άλλο σημείο. Τα ρολογια της ΔΕΗ και νερου που τα εβαλε; στην ταράτσα; 1
bill2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 σαν και εμάς στη δουλειά ο κατανεμητής στο πρώτο όροφο είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα