GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Είπα απο την αρχή οτι είναι unregistered τι δεν κατάλαβες Στέλιο; Φίλε μου μάλλον το τρολλ είσαι εσύ!! Σου δειχνω ημερομηνία αποστολής και σου λέω οτι το έχω ηδη στα χέρια μου....ξαναλεω δεν έχω να κερδίσω κάτι απο αυτό απλα εκανα μια ενημέρωση λογο του οτι και σε μένα μου φάνηκε πολύ περίεργο...τέλος πάντων πίστευε οτι θέλεις δεν έχω θέμα... Εγώ τρολλ, οκ. Πραγματικά θα το πίστευα αν το πάθαινα εγώ ο ίδιος. 1. Βλέπω τον αριθμό παραγγελίας και το tracking (SBxxxxxxxx ή όπως αλλιώς είναι) 2. Τραβάω βιντεάκι την ώρα που το ανοίγω. 3. Τσεκαρω αν ο αριθμός παραγγελίας πάνω στο πακέτο είναι ίδιος με αυτός που έχω παραγγείλει. Προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά καθώς μέχρι και ο αριθμός παραγγελίας θα μπορούσε να αλλάξει μέσω του editor της html. Μετά απλά το τραβας screenshot και το ανεβάζεις. Προσωπικά πάλι ούτε το σκριν μπορώ να εμπιστευτώ ούτε τίποτα οποτε και κλείνω εδώ την συμμετοχή μου στο θεμα.
stelios18120 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τεσπά πιστεύω οκ ακούσαμε τι έγινε Θαύμα πραγματικό από κινα και δεν έχεις λόγο να πεις ψέμματα. Πιστεύω να κλειδώσει τώρα...
G.makrihairis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγώ τρολλ, οκ. Πραγματικά θα το πίστευα αν το πάθαινα εγώ ο ίδιος. 1. Βλέπω τον αριθμό παραγγελίας και το tracking (SBxxxxxxxx ή όπως αλλιώς είναι) 2. Τραβάω βιντεάκι την ώρα που το ανοίγω. 3. Τσεκαρω αν ο αριθμός παραγγελίας πάνω στο πακέτο είναι ίδιος με αυτός που έχω παραγγείλει. Προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά καθώς μέχρι και ο αριθμός παραγγελίας θα μπορούσε να αλλάξει μέσω του editor της html. Μετά απλά το τραβας screenshot και το ανεβάζεις. Προσωπικά πάλι ούτε το σκριν μπορώ να εμπιστευτώ ούτε τίποτα οποτε και κλείνω εδώ την συμμετοχή μου στο θεμα. Καλά κάνεις και κλεινεις εδώ με το θέμα γιατί από τι κατάλαβα οτι αποδείξεις και να δεις θα τις βγάλεις ψεύτικες και αλλαγμένες!!! Βασικά η αναφορά μου έγινε όχι μονο για την ταχύτητα της αποστολής αλλά και για το διαφορετικό προϊόν που έλαβα...
sokonik_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Sorry για το οφφ παιδια, παραγγειλα κι εγω ενα και ειναι η πρωτη αγορα απο gearbest, πρεπει να βγαλω βιντεο οταν ανοιγω το κουτι οταν ερθει?
bromiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Sorry για το οφφ παιδια, παραγγειλα κι εγω ενα και ειναι η πρωτη αγορα απο gearbest, πρεπει να βγαλω βιντεο οταν ανοιγω το κουτι οταν ερθει? Αυτό είναι γενικότερο από όπου και αν αγοράσεις κάτι, ώστε να είσαι ήσυχος για ότι δυσάρεστο συναντήσεις ανοίγοντας το πακέτο.
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι καλο είναι γ να είσαι εξασφαλισμένος Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από stelios18120
dchatz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) παρήγγειλε κανείς αλλος Gearbest από την προσφορά του Νοεμβρίου με τα 12...κάτι ευρώ; από 11 Νοεμβρίου unregistered (είπα για πιο γρήγορα για να μη περιμένει στο τελωνείο, χαζομάρα) και ακόμα τιποτα. Του ήρθε κανενός; Είχα και άλλη παραγγελία από GEARBEST από 24/09 που δεν ηρθε ποτε και πήρα refund αλλα μου έχουν έρθει απο GEARBEST πραγματα που παρηγγειλα 14/11. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2017 από dchatz
johnkaran Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 παρήγγειλε κανείς αλλος Gearbest από την προσφορά του Νοεμβρίου με τα 12...κάτι ευρώ; από 11 Νοεμβρίου unregistered (είπα για πιο γρήγορα για να μη περιμένει στο τελωνείο, χαζομάρα) και ακόμα τιποτα. Του ήρθε κανενός; Είχα και άλλη παραγγελία από GEARBEST από 24/09 που δεν ηρθε ποτε και πήρα refund αλλα μου έχουν έρθει απο GEARBEST πραγματα που παρηγγειλα 14/11. Ακριβώς τα ίδια παραγγελία unregistered 11.11 και ακόμα αναμένω.. μάλλον με τα νέα δεδομένα πάμε για 2μηνο..
Expertr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ο χρήστης dchatz είπε:παρήγγειλε κανείς αλλος Gearbest από την προσφορά του Νοεμβρίου με τα 12...κάτι ευρώ; από 11 Νοεμβρίου unregistered (είπα για πιο γρήγορα για να μη περιμένει στο τελωνείο, χαζομάρα) και ακόμα τιποτα. Του ήρθε κανενός; Είχα και άλλη παραγγελία από GEARBEST από 24/09 που δεν ηρθε ποτε και πήρα refund αλλα μου έχουν έρθει απο GEARBEST πραγματα που παρηγγειλα 14/11.Ακριβώς τα ίδια παραγγελία unregistered 11.11 και ακόμα αναμένω.. μάλλον με τα νέα δεδομένα πάμε για 2μηνο.. Και εγω παραγγελια priority line εγινε shipped 19/11 και ακομα περιμενω να παει αγγλια
sokonik_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) παρήγγειλε κανείς αλλος Gearbest από την προσφορά του Νοεμβρίου με τα 12...κάτι ευρώ; από 11 Νοεμβρίου unregistered (είπα για πιο γρήγορα για να μη περιμένει στο τελωνείο, χαζομάρα) και ακόμα τιποτα. Του ήρθε κανενός; Είχα και άλλη παραγγελία από GEARBEST από 24/09 που δεν ηρθε ποτε και πήρα refund αλλα μου έχουν έρθει απο GEARBEST πραγματα που παρηγγειλα 14/11. Τα ιδια κι εγω apo 11/11 ακομα τιποτα, δεν ειχα βαλει και track να ξερω που ειναι τουλαχιστο... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2017 από sokonik_
G.makrihairis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θεμα για να πω τα εξής: Πριν 2 μέρες ήρθε το "κανονικό" mi band 2 αυτό δηλαδή που είχα παραγγείλει!! Με το προηγούμενο είχε γίνει λαθος στο όνομα όπως κάποιοι συμφορουμίτες είχαν πει πιο πάνω(Expertr)και το επέστρεψα στο ταχυδρομείο.Αυτά σχετικά με την περιπέτεια του mi band 2! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2017 από G.makrihairis
xirosiman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ασχετα με την 11/11, να ενημερωσω πως μ ηρθε προχθες δεματακι mi band 2 απο gearbest, unregistered σε παραγγελια π εγινε στις 13/10. Οποτε υπομονη..
vakvag Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ειμαστε και αλλοι που εχουμε παραγγειλει κυριακη 12/11 και μεχρι σημερα δεν το εχουν στειλει ακομα :Ρ (Οχι mi band) Γενικα γινεται πανικος με τις παραγγελιες αυτον τον καιρο 28/10 action camera ....νομίζω ότι θα έρθει στην αλλη παρελαση 25 μαρτίου . Gearbest ..εγγυηση .
Pseudonumo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 28/10 action camera ....νομίζω ότι θα έρθει στην αλλη παρελαση 25 μαρτίου . Gearbest ..εγγυηση . Δε φταίει το Gearbest. Ότι τους φανεί αξίας στο τελωνείο καθυστερεί υπερβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα