Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα κάτι βιταμίνες optisana στα Lidl.

Πήρα ένα σωληνάριο βιταμίνη C κι ένα πολυβιταμινούχο.

Φωτογραφίες:

post-159612-0-39704200-1510783616_thumb.jpg

post-159612-0-04120400-1510783658_thumb.jpg

post-159612-0-79553700-1510783637_thumb.jpg

post-159612-0-36446800-1510783679_thumb.jpg

επειδή δεν έχω ιδέα απο αυτά....

υποτίθεται ότι το σωληνάριο με τη βιταμίνη C έχει το κάθε δισκίο το 100% της απαραίτητης βιταμίνης C που χρειάζεται ο οργανισμός μας σε μια μέρα;

το κάθε δισκίο του πολυβιταμινούχου έχει το 100% των βιταμινών που αναφέρονται στην τελευταία φωτογραφία που χρειάζεται ο οργανισμός μας σε μια μέρα;

στην πράξη προσφέρουν κάτι αυτές οι βιταμίνες ή είναι απλά καραμέλες;

η τιμή τους είναι 1,5 /σωληνάριο. όσο κάνουν και οι καραμέλες πάνω κάτω.

οι πραγματικές βιταμίνες του φαρμακείου (δεν έχω πάρει ποτέ) νομίζω είναι πολύ ακριβότερες

Δημοσ.

Σου λείπουν βιταμίνες? Αν ναι, πάρε τα φαρμακευτικα σκευασματα που θα πληρώσεις μια ελάχιστη συμμετοχή. Αν όχι, φάε κανονικές καραμέλες.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή.... πηγές στο σούπερ μάρκετ , είδες να πουλάει βιταμίνες (μιας άγνωστης μάρκας) , στην τιμή του 1.5€ και σκέφτηκες ν αγοράσεις. Και μετά μπήκες εδώ να βάλεις φωτο για να ρωτήσεις τι;

Δε το γράφω ειρωνικά, αλλα πραγματικά δε βλέπω νόημα στις κινήσεις σου.

Προφανώς και δε θα έπαιρνα ποτέ τις συγκεκριμένες και ουτε θα τις κατανάλωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή.... πηγές στο σούπερ μάρκετ , είδες να πουλάει βιταμίνες (μιας άγνωστης μάρκας) , στην τιμή του 1.5€ και σκέφτηκες ν αγοράσεις. Και μετά μπήκες  

η τιμή δεν παίζει ρόλο

ούτε και αν ξέρεις εσύ ή όχι την μάρκα

κρίνεις επιφανειακά και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα

• Like 3
Δημοσ.

η τιμή δεν παίζει ρόλο

ούτε και αν ξέρεις εσύ ή όχι την μάρκα

κρίνεις επιφανειακά και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα

Καλα τα λες

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά δεν έχω ανάγκη από βιταμίνες.

καραμέλες ήθελα να πάρω, πως είναι οι halls με βιταμίνη C....  ε είδα αυτά και τα πήρα.

και η ερώτηση μου είναι, επειδή είμαι λίγο χαζός, καλά κατάλαβα σε αυτό που γράφει;

Δηλαδή.... πηγές στο σούπερ μάρκετ , είδες να πουλάει βιταμίνες (μιας άγνωστης μάρκας) , στην τιμή του 1.5€ και σκέφτηκες ν αγοράσεις. Και μετά μπήκες εδώ να βάλεις φωτο για να ρωτήσεις τι;

ερώτηση κρίσεως.

αν τις ίδιες βιταμίνες ή "βιταμίνες" τις πουλούσε το φαρμακείο στα 15€, τοτε θα ήταν οκ ή και τοτε θα ήταν άγνωστη μάρκα;

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι καποτε πηρα κατι dynamisan απο φαρμακειο και με πιασε τρεμουλο και εκανα 2 μερες να κοιμηθω...Χιλιες φορες οι καραμελιτσες του λιντλ που μαλλον δεν εχουν τιποτα ενεργο μεσα και ειναι placebo :fear:

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά δεν έχω ανάγκη από βιταμίνες.

καραμέλες ήθελα να πάρω, πως είναι οι halls με βιταμίνη C....  ε είδα αυτά και τα πήρα.

και η ερώτηση μου είναι, επειδή είμαι λίγο χαζός, καλά κατάλαβα σε αυτό που γράφει;

ερώτηση κρίσεως.

αν τις ίδιες βιταμίνες ή "βιταμίνες" τις πουλούσε το φαρμακείο στα 15€, τοτε θα ήταν οκ ή και τοτε θα ήταν άγνωστη μάρκα;

Νομιζω οτι εννοεις "κρισιμη ερωτηση".

Απο το γυμνασιο μας το ελεγαν,κανεις δεν το καταλαβε.

Λοιπον,τις ιδιες βιταμινες δε θα τις βρεις στο φαρμακειο στα 15 ευρω.

Εχουν καποιο λογο που κανουν 1,5 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά θα μπορούσες να τις συγκρίνεις με κάποιες άλλες επώνυμες να δεις αν έχουν διαφορές. Γενικά στις βιταμίνες, όπως και σε όλα, υπάρχουν τεράστιες διαφορές στην τιμή.

Το θέμα αρχικά με αυτές είναι να βρούμε αν δεν κάνουν κακό και μετά βλέπουμε αν κάνουν καλό!

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι καποτε πηρα κατι dynamisan απο φαρμακειο και με πιασε τρεμουλο και εκανα 2 μερες να κοιμηθω...Χιλιες φορες οι καραμελιτσες του λιντλ που μαλλον δεν εχουν τιποτα ενεργο μεσα και ειναι placebo :fear:

Δεν λέει κάτι αυτό, στα πρότεινε γιατρός να τις πάρεις ή τις επέλεξες μόνος σου; Μπορεί το κάθε σκεύασμα να έχει παρενέργειες ανάλογα την περίπτωση.

Εγώ παίρνω χαπάκια με φυλλικό οξύ, μου τα έγραψε παθολόγος μετά από αναιμία και εξετάσεις αίματος που έδειξαν το πρόβλημα. Ορισμένα φαρμακεία δεν το έχουν και σου προτείνουν ένα άλλο εναλλακτικό, αλλά εγώ ψάχνω και βρίσκω αυτό που έγραψε ο γιατρός.

Δημοσ.

Υπαρχουν προιόντα που απαγορευεται να τα παρουμε απο τα ραφια των sm, και να τα καταναλωσουμε; Και θεωρεις οτι οι υπολοιποι εχουν προβλημα λογικης;

Τι ακριβως μας εμποδιζει να παρουμε μια βιταμινη, και με ενα ευρω αξια;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...