Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο χρήστης Expertr είπε:

Μιλησα για το βιολογικο σε σχεση με το απλο..Οχι για το αγελαδινο σε σχεση με το κατσικισιο

το κατάλαβα
όμως και εκεί ισχύει το ίδιο
αν όχι,γτ να πληρώνει κανείς διπλάσια τιμή για το βιολογικό αν δεν είναι καλύτερο ποιοτικά?

Μα το βιολογικο ειπα οτι ειναι καλυτερο ποιοτικα απο το απλο...Δεν διαφωνησα.
Για το αγελαδινο σε σχεση με το κατσικισιο διαφωνησα

Δημοσ.

Από όλα χρειάζομαι αφού τρώω βλακειες

Μακριά από το trofocard,είναι ασπαρτικό μαγνήσιο.

Προτείνω αυτό https://www.skroutz.gr/s/4037240/Now-Foods-Magnesium-Citrate-Pure-Powder-226-7gr.html

τρώγε όμως και καμμιά μπανάνα και ωμά αμύγδαλα.

Όλοι χρειαζόμαστε συμπλήρωμα μαγνησίου γιατί η απαραίτητη ημερήσια ποσότητα είναι 400mg για έναν ενήλικα.

Το μόνο πρόβλημα σε περίπτωση υπερδοσολογίας είναι η υπακτική δράση,δηλαδή αν κανείς είναι δυσκοίλιος καλό θα του κάνει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι βιταμίνες δεν είναι ελιξίρια δια πάσαν νόσο και ...

Να συμβουλευτείτε γιατρο, να σας στείλει για εξετάσεις αίματος και να σας πει ακριβώς αν σας λείπει κάτι και τι να πάρετε.

Δημοσ.

Τζαμπα δινω τα λεφτα :(

Δημοσ.

Μακριά από το trofocard,είναι ασπαρτικό μαγνήσιο.

Προτείνω αυτό https://www.skroutz.gr/s/4037240/Now-Foods-Magnesium-Citrate-Pure-Powder-226-7gr.html

τρώγε όμως και καμμιά μπανάνα και ωμά αμύγδαλα.

Όλοι χρειαζόμαστε συμπλήρωμα μαγνησίου γιατί η απαραίτητη ημερήσια ποσότητα είναι 400mg για έναν ενήλικα.

Το μόνο πρόβλημα σε περίπτωση υπερδοσολογίας είναι η υπακτική δράση,δηλαδή αν κανείς είναι δυσκοίλιος καλό θα του κάνει.

Για κάντο λίγο ανάλυση αυτό :-(

Δημοσ.

Να συμβουλευτείτε γιατρο, να σας στείλει για εξετάσεις αίματος και να σας πει ακριβώς αν σας λείπει κάτι και τι να πάρετε.

Ελα τωρα σε παρακαλω πολυ. Δε θα τα κανουμε ολα ισιωμα επειδη το θες εσυ.

Ινσομνια, εφημερευον/διανυκτερευον.

• Like 3
Δημοσ.

Βασίλη δεν πετάω πέτρες συνήθως δέχομαι για απόψεις μου που ορισμένες φορές  κάποιοι θεωρούν ακραίες.

Ο κάθε ένας έχει τις δικές του απόψεις τις σέβομαι όλες απλά προσπαθώ να πω κάποια πράγματα μήπως βάλω κάποιους να σκεφτούν διαφορετικά γιατί η ζωή δεν είναι μόνο σήμερα αλλά και αύριο.

Δεν είμαι εναντίον του να πάρει κάποιος βιταμίνες που έχει πρόβλημα υγείας ύστερα από συνταγή του γιατρού του όπως στην περίπτωσή σου και εύχομαι πολύ σύντομα να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα και να μην σου είναι απαραίτητες.

Το λέω για ορισμένους ειδικά νεαρούς (να ξέρεις ότι το μάρκετινγκ σε αυτούς στοχεύει )που χωρίς να βασανίσουν το μυαλό τους και προκειμένου να έχουν παραπάνω ενέργεια από αυτή που φυσιολογικά επιτρέπει ο οργανισμός μας ή να χτίσουν το τέλειο σώμα λαμβάνουν οτιδήποτε και ειδικά χωρίς συνταγή ακόμη και από φαρμακεία γιατί ελεύθερα πουλιούνται επειδή τους το είπε κάποιος άλλος ή το διάβασαν κάπου ή δεν ξέρω τι άλλο.

Ναι όπως το λες στα γυμναστήρια τους πασάρουν αναβολικά αλλά σκεπασμένο  με το μανδύα της βιταμίνης και τις συνέπειες από τη λήψη τέτοιων ουσιών νόμιμων ή παράνομων δεν θα τι δουν τώρα αλλά μετά από κάποια χρόνια.

Έντάξει ρε μαν, απλά δεν ξέρω πως σκέφτεσαι, γράφεις με έναν τρόπο περίεργο που δεν περνάς με την πρώτη το μήνυμα που θέλεις και δίνεις διαφορετική εντύπωση σε αυτόν που σε διαβάζει, τουλάχιστον σε εμένα σε παρεξηγώ σχεδόν σε κάθε post που γράφεις.

Στο θέμα μας τώρα.

Συνήθως αυτό που μπορεί να κάνουν αρκετοί είναι να προτιμήσουν να πάρουν μια βιταμίνη σε σκεύασμα, αλλά παράλληλα έχουν μια Α διατροφή και λαμβάνουν και από εκεί τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός, απλά νομίζουν οτι θα έχουν επιπλέον όφελος αν πάρουν και σκεύασμα με βιταμίνες/ιχνοστοιχεία και τροφοδοτήσουν τον οργανισμό τους με περισσότερα από όσα χρειάζονται.

Από γυμναστήρια κτλ είμαι άσχετος, αλλά από αυτά που βλέπω με όσους ασχολούνται τουλάχιστον, τα άτομα που φροντίζουν το σώμα τους και ασχολούνται τακτικά με γυμναστική μέσα στα γυμναστήρια, ήδη αρκετοί προσέχουν την διατροφή τους και σκανάρουν ή κάνουν έρευνα για κάθε τι που καταναλώνουν. Αν πάμε σε αναβολικά και διάφορα τέτοια σκευάσματα δίνουν μόνο στην περίπτωση που θες να γίνεις μυώδης, γενικά δεν τα δίνουν έτσι στον οποιονδήποτε, και συνήθως όσοι λαμβάνουν τέτοιες ουσίες κοκτέιλς και χέσε μέσα γνωρίζουν αντενδείξεις και παρενέργειες αυτών που παίρνουν, αλλά μιλάμε για πορωμένους οχι τον οποιονδήποτε.

Το οτι υπάρχουν πάντως άτομα που προτιμούν να παίρνουν οτι διαφημίζεται ή βρίσκουν στα ράφια, ισχύει, δεν πιστεύω οτι είναι πολλοί βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι υπάρχουν πάντως άτομα που προτιμούν να παίρνουν οτι διαφημίζεται ή βρίσκουν στα ράφια, ισχύει, δεν πιστεύω οτι είναι πολλοί βέβαια.

Όχι Βασίλη είναι πολλοί και επειδή το σύστημα έχει διαπιστώσει ότι οι νέοι α) δεν βλέπουν τηλεόραση β) είναι πιο σκεπτόμενοι ενημερωμένοι και  έχουν αρχίσει να το ψάχνουν περισσότερο γ) δυστυχώς έχουν λιγότερα λεφτά λόγω πενιχρών μισθών που παίρνουν και λόγω ανεργίας (δυστυχώς το μεγαλύτερο φταίξιμο για αυτό το έχουμε εμείς οι μεγαλύτεροι και όχι αυτοί)  έχει αλλάξει τελείως τη φιλοσοφία και η διαφήμισή του πέραν του γυναικείου φύλλου που εκεί πάντα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για πελατεία έχει στρέψει τα βέλη στους μεγαλύτερους και στην  τρίτη ηλικία λέγοντάς τους ότι με διάφορα σκευάσματα θα ξανανοιώσουν και θα μπορούν να κάνουν αναρρίχηση στην Πάρνηθα θα τους φύγουν οι ρυτίδες και οι σακούλες κάτω από τα ματιά και θα κάνουν επιδερμίδα 20χρονης οι άντρες θα γίνουν πιο πηδήκουλες και ότι μπορεί να ηχεί πιο ωραία στα αυτιά μας σαν τις σειρήνες του Οδυσσέα.

Έχω καναδυό γνωστούς συνομήλικούς μου που δεν μπορείς να φανταστείς τι μαλακίες που πάνε και παίρνουν (εκτός granus φυσικά που είναι στανταράκι). :-D

Άσε για αυτό γέμισε και ο τόπος φαρμακεία.Από τέτοια κονομάνε.

Στην περιοχή μου πριν καμιά 15αριά χρόνια είχαμε 4-5 .Τώρα έχουμε 30 και όλα ανακαινισμένα και πολυτελείας που ντρέπομαι να μπω μέσα και να πάρω μόνο ένα  Depon για τον πονοκέφαλο.

Και δεν είμαστε ούτε Περιστέρι ούτε Χαλάνδρι που έχει πολύ κόσμο.

Πάλι γκρίνιαξα και σήμερα. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Παλιότερα που το είχα κοιτάξει, τουλάχιστον για τη βιταμίνη c, οι βιταμίνες του lidl έχουν 80 mg C. Οι lanes πχ έχουν 1000 mg. Η διαφορά είναι μεγάλη, προφανώς έτσι δικαιολογείται και η τιμή. Βέβαια τα  80 mg είναι το 100% η ημερήσια δόση, οπότε έχει σχέση και γιατί χρειάζεσαι την βιταμίνη. Αν ήμουν άρρωστος θα έπαιρνα lanes,  αν ήθελα απλά να συμπήρώσω την ημερήσια ποσότητα δεν θα είχα πρόβλημα να πάρω του lidl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...