papoys1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μην με πάρεις με τις πέτρες αλλά το παραπάνω post αποτελεί μνημείο ημιμάθειας. ........................................................ Λήψη βιταμινών κάτω από τα συνιστώμενα όρια προκαλεί προβλήματα και διαταραχές στον οργανισμό, λήψη πάνω από τα συνιστώμενα όρια σε ορισμένες βιταμίνες προκαλεί και εκεί άλλα προβλήματα και διαταραχές, η βαρύτητα των οποίων ανάλογα με το πόσο ξεπεράστηκαν τα όρια. Αν τώρα ένα σκεύασμα μαζί με την βιταμίνη εμπεριέχει και ουσία που σου προκαλεί εθισμό ή άλλα προβλήματα και διεγείρει τον εγκέφαλο αυτό είναι άλλο θέμα, δεν φταίει πάντως η βιταμίνη για τον εθισμό. Στα γυμναστήρια σίγουρα το τελευταίο που θα σου δώσουνε είναι η βιταμίνη, αναβολικά θα σου δώσουνε και ένα σωρό άλλα σκευάσματα. Αν οι καραμέλες του περιπτέρου ή των Lidl έχουν ζάχαρη ή γλυκαντικές ύλες δεν φταίει η βιταμίνη. ..................................................................................................... Βασίλη δεν πετάω πέτρες συνήθως δέχομαι για απόψεις μου που ορισμένες φορές κάποιοι θεωρούν ακραίες. Ο κάθε ένας έχει τις δικές του απόψεις τις σέβομαι όλες απλά προσπαθώ να πω κάποια πράγματα μήπως βάλω κάποιους να σκεφτούν διαφορετικά γιατί η ζωή δεν είναι μόνο σήμερα αλλά και αύριο. Δεν είμαι εναντίον του να πάρει κάποιος βιταμίνες που έχει πρόβλημα υγείας ύστερα από συνταγή του γιατρού του όπως στην περίπτωσή σου και εύχομαι πολύ σύντομα να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα και να μην σου είναι απαραίτητες. Το λέω για ορισμένους ειδικά νεαρούς (να ξέρεις ότι το μάρκετινγκ σε αυτούς στοχεύει )που χωρίς να βασανίσουν το μυαλό τους και προκειμένου να έχουν παραπάνω ενέργεια από αυτή που φυσιολογικά επιτρέπει ο οργανισμός μας ή να χτίσουν το τέλειο σώμα λαμβάνουν οτιδήποτε και ειδικά χωρίς συνταγή ακόμη και από φαρμακεία γιατί ελεύθερα πουλιούνται επειδή τους το είπε κάποιος άλλος ή το διάβασαν κάπου ή δεν ξέρω τι άλλο. Ναι όπως το λες στα γυμναστήρια τους πασάρουν αναβολικά αλλά σκεπασμένο με το μανδύα της βιταμίνης και τις συνέπειες από τη λήψη τέτοιων ουσιών νόμιμων ή παράνομων δεν θα τι δουν τώρα αλλά μετά από κάποια χρόνια. 1
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αντιβιοτικά και χλωρίδα του εντέρου στην ίδια πρόταση είναι άτοπο. Μην μου πεις ότι δεν σε πάει Injection κάθε φορά που παίρνεις αντιβίωση? Το εάν περνάει ενα φάρμακο η όχι στο το γάλα, διάβασε και το εσώκλειστο από τα επόμενα χαπάκια που θα πάρεις. Όποια και να είναι αυτά, θα αναφέρει σίγουρα οτι οι εγκυμονούσες και οι θηλάζουσες, πρίν τα πάρουν θα πρέπει να συμβουλευτούν τον ιατρό τους για την αποφυγή παρενεργειών στο έμβρυο ή στο νεογνό.. Αφου δε γνωριζεις καλυτερα να μη σχολιαζεις. 1
AristidisZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Σοφή απάντηση. Απλά να προσθέσω ότι όλες αυτές οι βιταμίνες που μας πασάρονται από σούπερ μάρκετ , περίπτερα , φαρμακεία , γυμναστήρια είναι μία ψευδαίσθηση στο βωμό του χρήματος και στην τελική η καταστροφή της υγείας των εθισμένων σε αυτές.. Μπορεί οι καραμέλες του lidl ή του Α/Β ή του Σκλαβενίτη να είναι αθώες αλλά αν γίνουν εθισμός (που εκεί στοχεύουν) ο λήπτης βλέποντας ότι στην ουσία είναι χρωματιστό νερό και τίποτε δεν του προσφέρουν θα πάει στις πιο δυνατές του φαρμακείου και πιθανώς να καταλήξει στις επικίνδυνες και πολλές φορές παράνομες που πασάρονται μέσω γυμναστηρίων που έχει γίνει μία μόδα της εποχής. Συμβουλή.Μην καταστρέφεται την υγεία σας. Πάρτε τις βιταμίνες που χρειάζεστε από φυσικές τροφές που τόσο απλόχερα μας χαρίζει η φύση.. Μην αναγκάζεται τον οργανισμό σας να σταματήσει να παράγει αυτά που το σώμα μας χρειάζεται γιατί του τα δίνουμε έτοιμα. Όταν χρειαστεί ανάγκη να τα παράξει θα είναι αδύνατο γιατί θα έχουμε απενεργοποιήσει το μηχανισμό μας. Ότι να ναι, πραγματικά Δεν έχω καμιά διάθεση να κάθομαι να γράφω δημοσίως για προβλήματα υγείας, αλλά εν τάχει να σου πω ότι προσωπικά τουλάχιστον είχα έλλειψη βιταμίνης D, η οποία μπορεί και να σχετίζεται με ένα θέμα που με ταλαιπώρησε αρκετά χρόνια Σε πληροφορώ λοιπόν ότι κάνοντας εξετάσεις, διαπίστωσα ότι το επίπεδο της D3 στο αίμα μου ήταν στο κάτω όριο Ε λοιπόν πήρα βιταμίνες (σε δοσολογία που μου υπέδειξε ο γιατρός μου) και το έφτασα στο φυσιολογικό Τώρα αν το επίπεδο της βιταμίνης με βοήθησε να αντιμετωπίσω το ζήτημα υγείας που είχα είναι κάτι που δε θα το μάθω ποτέ Το να λέτε κάποιοι όμως ότι είναι placebo είναι εντελώς πατάτα, με συγχωρείτε πολύ... 1
j0hnn1e Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αφου δε γνωριζεις καλυτερα να μη σχολιαζεις. Εν μέρη και οι 2 έχετε δίκιο. Στο γάλα / κρεας / αυγά κλπ υπάρχει χρόνος αναμονής απο την χορήγηση αντιβιωτικών
defacer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 η διαφορά στην τιμή βρίσκεται στην ποιότητα ΑΝ δεν υπήρχε διαφορά στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ ποιος ο λόγος να προτιμήσει κάποιος το ακριβότερο κατσικίσιο? και γτ το βιολογικό αγελαδινό έχει διπλάσια τιμή απ το απλό? Σοβαρά σε μπορείς να σκεφτείς κανένα λόγο για τον οποίο κάποιος θα αγοράσει κάτι που δεν του χρειάζεται και που είναι ακριβότερο χωρίς ουσιαστικό λόγο έτσι; Και γιατί υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά που έχουν διπλάσια ή τριπλάσια τιμή από αλλά; Γιατί υπάρχουν πορτοκαλάδες στα ράφια σημαντικά φτηνότερες από Amita? Είναι από ποιοτικά χειρότερα πορτοκάλια; Γαμάτο θρεντ. 2
aneurysm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αφου δε γνωριζεις καλυτερα να μη σχολιαζεις. 10 χρόνια ενσημα στο κλάδο της υγείας, με πτυχίο στην Μοριακη βιολογια και μεταπτυχιακο στην τοξικολογία? Αν κάποιος θα έπρεπε να μην σχολιάζει, αυτη εισαι εσύ γλυκιά μου. 1
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εν μέρη και οι 2 έχετε δίκιο. Στο γάλα / κρεας / αυγά κλπ υπάρχει χρόνος αναμονής απο την χορήγηση αντιβιωτικών Φιλε μου ναι φυσικα υπαρχει χρονος αναμονης εχεις δικιο. Σ εκεινες τις χωρες ομως υπαρχει συστηματιμη χορηγηση αντιβιωτικων σε πολυ μικρες ποσοτητες τοσο ωστε να μην περνανε στο γαλα αλλα να εχουν και τις επιθυμητες ευγεργετικες δρασεις στο ζωο. Εμας τους ευρωπαιους μας κοροιδευουν που τα εχουμε κοψει φαντασου. Εμεις απο την αλλη,οπως προανεφερα, κανουμε ερευνες στη δραση των προβιοτικων ως εναλλακτικη. Αν καποιος πιστευει οτι παιρνει γαλα δελτα, ολυμπος κλπ και πινει αντιβιωτικα οκ. Δε συμβαινει ομως. Δε σκοπευω να συνεχισω την κουβεντα απο την πλευρα μου απλα ειπα να γραψω 1-2 βασικα πραγματα της Επιστημης μου για να μη πλανωνται αναληθειες. Οποιος θελει τα κανει κτημα του, οποιος δε θελει, καλη καρδια! Over and out 10 χρόνια ενσημα στο κλάδο της υγείας, με πτυχίο στην Μοριακη βιολογια και μεταπτυχιακο στην τοξικολογία? Αν κάποιος θα έπρεπε να μην σχολιάζει, αυτη εισαι εσύ γλυκιά μου. Ξαναπηγαινε δε τα εμαθες καλα "γλυκε μου".
Apollonas25 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Φιλε μου ναι φυσικα υπαρχει χρονος αναμονης εχεις δικιο. Σ εκεινες τις χωρες ομως υπαρχει συστηματιμη χορηγηση αντιβιωτικων σε πολυ μικρες ποσοτητες τοσο ωστε να μην περνανε στο γαλα αλλα να εχουν και τις επιθυμητες ευγεργετικες δρασεις στο ζωο. Εμας τους ευρωπαιους μας κοροιδευουν που τα εχουμε κοψει φαντασου. Εμεις απο την αλλη,οπως προανεφερα, κανουμε ερευνες στη δραση των προβιοτικων ως εναλλακτικη. Αν καποιος πιστευει οτι παιρνει γαλα δελτα, ολυμπος κλπ και πινει αντιβιωτικα οκ. Δε συμβαινει ομως. Δε σκοπευω να συνεχισω την κουβεντα απο την πλευρα μου απλα ειπα να γραψω 1-2 βασικα πραγματα της Επιστημης μου για να μη πλανωνται αναληθειες. Οποιος θελει τα κανει κτημα του, οποιος δε θελει, καλη καρδια! Over and out Ξαναπηγαινε δε τα εμαθες καλα "γλυκε μου". επειδή δε γνωρίζεις καλύτερα μην σχολιάζεις πες μας για κινητά που γνωρίζεις περισσότερα http://www.insomnia.gr/topic/660573-βιταμίνεςαπό-τα-lidl/?p=56090422 Σοβαρά σε μπορείς να σκεφτείς κανένα λόγο για τον οποίο κάποιος θα αγοράσει κάτι που δεν του χρειάζεται και που είναι ακριβότερο χωρίς ουσιαστικό λόγο έτσι; μπορώ να διαβάσω λόγους να μην σε πάρω στα σοβαρά http://www.insomnia.gr/topic/660507-η-άποψη-μου-για-τη-βιομηχανία-τροφίμων/?p=56089223 2
aneurysm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Over and out Ξαναπηγαινε δε τα εμαθες καλα "γλυκε μου". Επιχειρημα δημοτικου. Μπορώ να σου παραθέσω κεφάλαια ολόκληρα για να δεις την πλάνη σου, αλλά ο εγωισμούλης σου δεν θα σε αφησει να παραδεχτεις την αρλουμπίτσα σου.. Τα του Καίσαρος, Καίσαρι, λοιπόν. 2
apostol1s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Για κάποιον που δεν εχει χρήματα μια χαρά ειναι οι βιταμίνες.Το μαγνήσιο ειναι μεγάλη ιστορία. Αυτο που πουλάνε σε χαμηλή τιμή δεν εχει καμία απορρόφηση απο τον οργανισμό. Ένας που πέρνει μαγνήσιο στη σωστή του μορφή,κοιμάται ποιοτικά και βαθιά,και γενικά το πρωί ξυπνάει αλλος άνθρωπος.
vairass Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Για κάποιον που δεν εχει χρήματα μια χαρά ειναι οι βιταμίνες.Το μαγνήσιο ειναι μεγάλη ιστορία. Αυτο που πουλάνε σε χαμηλή τιμή δεν εχει καμία απορρόφηση απο τον οργανισμό. Ένας που πέρνει μαγνήσιο στη σωστή του μορφή,κοιμάται ποιοτικά και βαθιά,και γενικά το πρωί ξυπνάει αλλος άνθρωπος. Έχεις να προτείνεις κάποιο σκεύασμα μαγνησίου; 1
Expertr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 άρα είναι καλύτερο ποιοτικάόπως είπα προηγουμένως,και είχες διαφωνήσει Μιλησα για το βιολογικο σε σχεση με το απλο..Οχι για το αγελαδινο σε σχεση με το κατσικισιο 1
Apollonas25 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μιλησα για το βιολογικο σε σχεση με το απλο..Οχι για το αγελαδινο σε σχεση με το κατσικισιο το κατάλαβα όμως και εκεί ισχύει το ίδιο αν όχι,γτ να πληρώνει κανείς διπλάσια τιμή για το βιολογικό αν δεν είναι καλύτερο ποιοτικά?
papoys1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Έχεις να προτείνεις κάποιο σκεύασμα μαγνησίου; Εδώ έχει τα πάντα https://www.youtube.com/watch?v=1staTdbddGc&t=50s Και ο Λιακόπουλος υαλουρονικά. 1
mylo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εδώ έχει τα πάντα https://www.youtube.com/watch?v=1staTdbddGc&t=50s Και ο Λιακόπουλος υαλουρονικά. Λιακοπουλο λες φυκιωρη βλέπω. Για να καταλάβω τώρα και εγώ, αν πάρω τις βιταμίνες του λιντλ θα πάθω κάτι ή απλά δεν προσφέρουν τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα