Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να πας σε φαρμακειο , αξιζει η διαφορα ειναι ουσιαστικοτατη :D

Δεν τις έχω πάρει αυτές του lidl, από φαρμακείο έχω πάρει αν και δεν παίρνω συστηματικά βιταμίνες. Έχω πάρει κι άλλες c, κάτι από τρόφιμα που έγραφα πριν που βγαίνουν 80-90€ το κουτί! Αυτό έλεγα, κατά πόσο αξίζουν οι τεράστιες διαφορές στην τιμή.

Με το μαγνήσιο το ίδιο, έχει μαγνήσιο με 1€, έχει και με 20.

• Like 1
Δημοσ.

Το μαγνήσιο είναι άλλη φάση. Υπάρχουν πολλές μορφές άλλες φτηνές και άλλες ακριβές. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μαγνήσιο είναι άλλη φάση. Υπάρχουν πολλές μορφές άλλες φτηνές και άλλες ακριβές. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα.

Ναι, το έχω δει. Επίσης άλλες μπορείς να τις καταναλώσεις κι άλλες είναι μόνο για εξωτερική χρήση.

Δημοσ.

Ναι, το έχω δει. Επίσης άλλες μπορείς να τις καταναλώσεις κι άλλες είναι μόνο για εξωτερική χρήση.

Ναι έχει και για εξωτερική σε σπρέι ή άλατα μπάνιου. Αν και δεν παθαίνεις τίποτα σε περίπτωση που φας τα άλατα, μόνο που θα κατασκηνώσεις στην τουαλέτα.

• Like 1
Δημοσ.

τι εννοείς;

το πρώτο που κοιτάμε σε ένα προίον είναι η ποιότητα

και μετά συνάρτηση με την τιμή

Δημοσ.

Χρειαζεται αναλυση;

Αν παρεις ενα κινεζικο κινητο απο το ιντερνετ και γραφει οτι εχει 5mp καμερα ειναι ιδιο με ενα samsung galaxy επειδη εχει επισης 5mp?

Το παράδειγμα είναι κακό και δε βοηθάει γιατί κινητά και βιταμίνες είναι πολύ διαφορετικά πράγματα.

Έχει κάποια διαφορά η επώνυμη ζάχαρη από την ανώνυμη; Το Evian από το γουατέβα εμφιαλωμένο νερό;

Οι βιταμίνες βρίσκονται κάπου ανάμεσα στη ζάχαρη και το κινητό μόνο και μόνο επειδή υποθέτω πως μας ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα του προϊόντος και αυτό θα επηρεάζεται από πρόσθετα κλπ. Διαφορετικά, η βιταμίνη Χ είναι μια πολύ συγκεκριμένη χημική ένωση που παραμένει ίδια άσχετα από το τι γράφει η ετικέτα.

Κάνω λάθος;

Δημοσ.

Εγώ δε λέω ότι οι βιταμίνες του Lidl είναι καλές ή όχι.

δε ξέρω και απλά ρωτάω τη γνώμη κάποιων που ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω.

αν είχα ανάγκη σοβαρά από βιταμίνες θα το έψαχνα περισσότερο και σίγουρα δε θα στεκόμουν στη γνώμη κάποιων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι... να είναι φίρμα. αν είναι φίρμα και μας πιάνουν τον κώλο είναι σίγουρα καλό.

επίσης έχει τύχει παλαιότερα να πάρω σαπουνάκια δερματολογικά από μάρκετ σε πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με τα ίδια από φαρμακείο.

φαντάζομαι αν ρωτούσα το ίδιο εδώ, θα με κράζανε για ανώνυμα προϊόντα και να πάω σε φαρμακείο να τα πάρω,

τις είδα μπροστά μου, τις πήρα και ρωτάω. 1,5€ κάνουνε και σίγουρα δεν είναι φάρμακο που πήρα στην τύχη ώστε να μου δημιουργήσει πρόβλημα.

επίσης δε καταλαβαίνω αυτή τη στάση απέναντι στα Lidl.

Αν αναφέρεις ένα προϊόν που πωλείται στα Lidl θα πέσουν να σε φάνε μερικοί. με τη μόνη δικαιολογία ότι είναι lidl.

εντάξει και ο τίτλος που έβαλα είναι λίγο....ειρωνικός

μόλις πήρα ένα δισκίο. αν δε ξαναγράψω στο θέμα θα είναι κακός οιωνός. μη τις πάρετε.

• Like 3
Δημοσ.

Το ασβεστιο του lidl τι λεει; Πωλειται σκετο ή μαζι με κατι αλλο;

Δεν πουλαει μονο το lidl τετοια αλλα και ο ΒΑσιλοπουλος. Εχει ολοκληρη γωνια και με ποιο δυνατα κομματια...απλα οι τιμες ειναι 5 6 φορες πανω...οταν βγαινουν προσφορα 1+1 ειναι καλα, παω και παιρνω 3+3 4+4

Δημοσ.

Καλά οι τιμές στις βιταμίνες των υπολοίπων σουπερμάρκετ είναι αστείες. Στα φαρμακεία είναι φτηνότερες και καλύτερες.

Δημοσ.

Δηλαδή τι γάλα πρέπει να δίνουμε; βιομηχανικό εννοείς τα σκευάσματα στα σούπερ;

Όταν το παιδί πάψει να θηλάζει δε χρειάζεται πλέον γάλα. Το τυρί κυρίως η φέτα είναι πολύ πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και υπάρχουν κι άλλες πηγές ασβεστίου σε πιο καλές μορφές. πχ, σαρδέλες, αμύγδαλα, αποξηραμένα σύκα και άλλα πολλά. Το γάλα έχει επικρατήσει όχι επειδή είναι μια τόσο καλή τροφή άλλα επειδή είναι εξαιρετικά επικερδές για τη βιομηχανία από θέμα επεξεργασίας, αραίωσης και πρόσθετων συστατικών. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα ενήλικα θηλαστικά έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και είμαστε το μόνο θηλαστικό που καταναλώνει το γάλα από τα μαστάρια άλλου θηλαστικού κατα συρροή. Συν τις άλλοις το αγελαδινό γάλα έχει μέσα το δικό του κοκτέιλ βιοσυσσώρευσης απο αντιβιοτικά , ορμόνες και σκατοτροφές που ταΐζουν τα βοοειδή. Όποιος θέλει όμως να το καταναλώνει. Τιμή του και καμάρι του.

• Like 5
Δημοσ.

Όταν το παιδί πάψει να θηλάζει δε χρειάζεται πλέον γάλα.

Τέλος να διευκρινισουμε, συγκρίνουμε την βιταμίνη του 1,5 ευρω με των 15 ή αν αξιζει να δώσεις το 1,5 ευρω για τρία κιλά πορτοκάλια απο λαϊκή καλυτερα;

Δημοσ.

Δηλαδή οι σκατοτροφές που ταΐζουν τα βοοειδή δεν επηρεάζουν το κρέας αλλα μονο το γάλα;

Και σκατοτροφές δινουν μονο στα βοοειδή; χοίροι/αιγοπρόβατα/κότες τρώνε σωστά;

Επισης τα αντιβιοτικά έχουν παύσει να χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη εδώ και χρονια και οι έλεγχοι ειναι αυστηρότατοι αλλα δε βαριεςαι ας λέμε ακόμα για τα αντιβιοτικά όπως 30 χρονια πριν. Ακομη, στην Αμερική που χρησιμοποιούνται , δεν ειναι καν σε ποσότητες τέτοιες που περνάνε στο γάλα.

Τα αντιβιοτικά χρησιμοποιούνται για να κρατείται η χλωρίδα του πεπτικού των ζώων σε επίπεδα τέτοια που βοηθούν στο να μένουν υγειή. Φυσικά και Δ Ε Ν περνάνε στο γάλα.

Οι ευρωπαίοι δουλεύουν στην έρευνα σχετικά με τα προβιοτικά στη διατροφή των ζώων, και υπάρχει ανάλογα έρευνα και απο το Πανεπιστήμιο μου.

Τελικά αν παντού βλεπουμε συνωμοςιες, τι μπορούμε να τρώμε....;

• Like 2
Δημοσ.

Και σκατοτροφές δινουν μονο στα βοοειδή; χοίροι/αιγοπρόβατα/κότες τρώνε σωστά;

το πρόβατο τρώει λιγότερη από τα υπόλοιπα

το κατσίκι σχεδόν καθόλου

γι αυτό και τα προϊόντα που παράγονται από αυτά έχουν 2.5 φορές την τιμή του αγελαδινού

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...