Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα πριν λιγες μερες στο ΟΤΕ για να βαλω πακετο Internet και ΟΤΕ TV. Και ο πωλητης μου ειπε οτι θα εχει Discavery channel και History channel οπως της Nova που ειναι και τα μονα καναλια που με ενδιαφερουν. Το θεμα ειναι οτι ο ΟΤΕ tv εχει διακοψει την συνεργασια του με αυτα τα καναλια απο τον Οκτωβριο . Εχω το δικαιωμα το διακοψω αμεσα χωρις να πληρωσω προστιμο ? Σημερα μου συνεδεσαν τον αποκωδικοποιητή. Μεγαλη κοροιδια παντως ...

Δημοσ.

Κοίταξε, ἀπό ὅσον γνωρίζω, πάντα ὑπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ὑπαναχώρησης τοῦ πελάτη, πού συμπεριλαμβάνεται στό συμβόλαιο, καί δέν γνωρίζω ἀν εἶναι καί νόμος.

Ὀπότε τσέκαρε τό συμβόλαιο πού ὑπέγραψες γιά ἀρχή..

Δημοσ.

εχεις 14 μερες για διακοπη απ οσο ξερω

Αυτό ισχύει αν το έκανε τηλεφωνικά, αν πήγε σε κατάστημα δεν ισχύει. Αν έγινε τηλεφωνικά το πακέτο ζητά την ηχογραφημένη κλήση κανε παράπονο για διακοπή πακέτου.

Δημοσ.

Στο κατάστημα είπε ότι πήγε..Κρίμα δεν το πήρες χαμπάρι εδώ στο ινσόμνια δεν ξέρω πως να το βρω,είχε γίνει χαμός με το θέμα διακοπής της συνεργασίας ΟΤΕ-DISCOVERY

Δημοσ.

Παιδιά την πάτησα δηλαδή . Πήγα στο κατάστημα θα πάω αύριο να διακόψω την υπηρεσία και βλέπω . Ίσως να τους κάνω και καταγγελία για παραπλάνηση .

Δημοσ.

Πρέπει να αποδείξεις ότι παραπλανήθηκες ,να διαβάσεις τι υπόγραψες στην ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΒΑΣΗ cosmote tv στους ειδικούς όρους παρ 5 και μετά να κάνεις καταγγελία !!     

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...