Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο περί ιδεολογίας αυτά που γράφεις λάθος. Ο καρκίνος (συνάνθρωποι σου) είναι επίσης ο λόγος που έχεις ότι έχεις γύρω σου αυτή τη στιγμή. Από την Αφρική μέχρι και την Ασία, αν δεν υπήρχαν τώρα θα ήσουν στην εποχή του χαλκού... ή το πολύ πολύ να δούλευες εσύ σε ορυχεία ή εργοστάσια παραγωγής για 2$ τη μέρα για να έχουν οι υπόλοιποι κινητά κτλπ

Οποιος παρεδωσε θεση ισχυως για ηθικους λογους ηταν ο χαμενος στην ιστορια. Χαιρω πολυ σε αυτα που γραφεις...κοινη λογικη ετυχε να γεννηθουμε εδω...πολλα ετυχαν...αλλα μονο ενας ηλιθιος θα σκοτωνε την τυχη του. Δεν εχω ιδεολογια, διαβαζω ιστορια ,χαμενων και νικητων και βγαζω συμπερασματα, ισως λανθασμενα...για την κοινη λογικη. Ουτε στα ονειρα τους πιστευαν οτι καποια μερα οι δυτικοι βασισμενοι στο συναισθημα και τον ανθρωπισμο θα επνιγαν τα παιδια τους για να ζησουν καποια αλλα. Η ιστορια κυκλους κανει ...απο τους κοκκινους Χμερ εως τον ww2 να διαβασεις...ενα ειναι το συμπερασμα Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. Weak men create hard times.

• Like 7
Δημοσ.

Το τελευταιο ειναι το πυθανοτερο και το ευκολοτερο.

Η απλος να βγαλουν ενα βιολογικο ιο που να μας αφανισει πολυ πιο γρηγορα .

To πιο πιθανό και το πιο εύκολο.

Δημοσ.

Έλεγχο γενήσεων ξεκινήσαμε να λέμε, γενοκτονία το πάτε.

Ηρεμίστε μερικοί.

Και οσο λειτουργησε στη Κινα αλλο τοσο θα λειτουργησει στο Μενιδι, στην Αφρικη,στην Συρια κλπ. :)

Τουλαχιστον στη Κινα ειχαν τα @@ να σκοτωσουν και κανενα μωρακι αν ηταν παρανομο... εδω τι; 

5 ατομα δεν μπορουν να βγαλουν οι μπατσοι απο το πολυτεχνειο... λες να αρπαζουν τα μωρα απο το κοσμο;   :devil:

Δημοσ.

Οποιος παρεδωσε θεση ισχυως για ηθικους λογους ηταν ο χαμενος στην ιστορια. Χαιρω πολυ σε αυτα που γραφεις...κοινη λογικη ετυχε να γεννηθουμε εδω...πολλα ετυχαν...αλλα μονο ενας ηλιθιος θα σκοτωνε την τυχη του. Δεν εχω ιδεολογια, διαβαζω ιστορια ,χαμενων και νικητων και βγαζω συμπερασματα, ισως λανθασμενα...για την κοινη λογικη. Ουτε στα ονειρα τους πιστευαν οτι καποια μερα οι δυτικοι βασισμενοι στο συναισθημα και τον ανθρωπισμο θα επνιγαν τα παιδια τους για να ζησουν καποια αλλα. Η ιστορια κυκλους κανει ...απο τους κοκκινους Χμερ εως τον ww2 να διαβασεις...ενα ειναι το συμπερασμα Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. Weak men create hard times.

Απ' ότι βλέπω θέλεις να το πας το θέμα σε ιδεολογικό και δεν μ απαντάς στην πράξη σε αυτά που σου έγραψα.

Αν και όσο ξαναδιαβάζω το αρχικό σου κείμενο όλο και περισσότερο νομίζω ότι δε θα έπρεπε να ασχοληθώ. Παρόλα αυτά έχει πλάκα το πώς νομίζεις ότι ανήκεις στους "εμείς" όταν χώρες σαν τη δική μας θα ήταν επόμενες στη σειρά. 

ΥΓ. "εχουν συγκεκριμενη κουλτουρα -ειδικα οι νεοι- η οποια περιστρεφεται γυρω απο το καπνισμα χασις...τα επιδοματα και το ευκολο χρημα..." τι μου θυμίζει άραγε.. κάπου το έχω ξαναδεί.. ή μάλλον το βλέπω καθημερινά

• Like 5
Δημοσ.

Βλακιες ειναι ολα αυτα.... Απλα δεν μας θέλουν ελεύθερους, Ειναι γνωστό οτι η γη είναι επίπεδη ας τα πανε στην άκρη να τα πετάξουν τα σκουπίδια απόβλητα κλπ αμαν πΧια εγώ θα τα σκέφτομαι ολα...

Δημοσ.

Και οσο λειτουργησε στη Κινα αλλο τοσο θα λειτουργησει στο Μενιδι, στην Αφρικη,στην Συρια κλπ. :)

Τουλαχιστον στη Κινα ειχαν τα @@ να σκοτωσουν και κανενα μωρακι αν ηταν παρανομο... εδω τι; 

5 ατομα δεν μπορουν να βγαλουν οι μπατσοι απο το πολυτεχνειο... λες να αρπαζουν τα μωρα απο το κοσμο;   :devil:

Aς κόψουν τα επιδόματα που δίνουν σε γύφτους με 15 μωρά και δηλωμένα εισοδήματα μόνο τα... επιδόματα.

Πήγα σε ΚΕΠ πριν λίγο καιρό, κάτι έλεγε ο διπλανός με τον ταμία/γραμματέα για κάποια επιδόματα, και του ξέφυγε "ε περιμένουμε και το 6ο παιδί τώρα". Ο τύπος ήταν δεν ήταν 30χρονών. Του υπαλλήλου του ξεφεύγει "ε δες και καθόλου τηλεόραση ρε φίλε" στο οποίο απάντησε ο τύπος το επικό:

"Δεν μπορώ, μου κόψαν την ΔΕΗ γιατί δεν την πλήρωνα". Και όλα αυτά με ένα βλέμα χαζουπερηφάνιας "εγώ μαμάω όλη μέρα".

Σε τι κόσμο θα φέρει αυτός 6 παιδιά;

Όταν φτάσουμε το κράτος να επιβραβεύει την προσπάθεια και όχι την βλακεία, οι ηλίθιοι δεν θα έχουν λόγο να αναπαράγωνται.

• Like 7
Δημοσ.

Βασικα επρεπε να δινουν επιδοματα σε αυτους που δεν κανουν παιδια. Αλλα τι να πεις. Εδω τους βαζουν στο δημοσιο επειδη δεν βαζανε καποτα... με αποτελεσμα να τους πληρωνω εγω και εσυ. 
Παντως κανουν και αυτοι οτι μπορουν. Αυτη η μοδα με τα gaypride στο κοσμο δεν ειναι τυχαια αλλα ουτε σε 100 χρονια δεν θα αυξησουν την ομοφυλοφιλια πχ ενα 5%.. οποτε αχρηστο και αυτο το μετρο για να πεις πως εξαλειψαν ενα μεγαλο κομματι του προβληματος.. Το μονο που δουλευει καπως ειναι τα τροχαια και ο καρκινος. Σε αυτα δεν εχουν παραπονο.

Ως κανονας παντως της φυσης το σιγουρο ειναι πως η ισορροπια ερχεται απο μονη της με τον ενα ή τον αλλο τροπο. 
Ετσι και εμεις ως "προιοντα" αυτης το σιγουρο ειναι πως αν διαταραξουμε την ισορροπια μας στη περιπτωση μας πληθυσμιακα ή την ισορροπια αυτης τοτε η εκφυλιση του ειδους μας ειναι βεβαιη.

Δημοσ.

Πολυ λεπτό το θέμα. Η ανθρώπινη φύση ποτέ δεν θα αλλάξει. Το τι θα γίνει πάνω στη γη μας πάνω στο προσωρινό μας σπίτι μόνον ο Θεός θα αποφασίσει πως γιατί και πότε.

Ότι και να λένε οι επιστήμονες η εμείς είμαστε τόσο μικροί και ασήμαντοι σε ένα τόσο λεπτό θέμα που δεν πρέπει καν να σχολιάζουμε. Ο Θεός και η φύση θα φέρουν την ισορροπία.

Εμείς οι θνητοί απλά παρακολουθούμε και συνεχίζουμε να υπάρχουμε ώσπου να αποχωρισουμε από αυτή τη ζωή.

Δημοσ.

Νομιζω εχει ξεκινησει με τους τζιχαντιστες να φερνουν την ισορροπια στο ονομα του Θεου. Ειμαστε σε καλο δρομο αραγε; Αν ναι να μη τους κυνηγαμε :P

Δημοσ.

Βασικα επειδη η κουβεντα ειναι για τον πλανητη....Ναι! Καλυτερα θα ηταν ο πλανητης! Γιατι τοτε ουτε δις. τονοι σκουπιδιων θα υπηρχαν, ουτε αποβλητα,ουτε εξατμισεις ουτε ρυπανση γενικα, ουτε τιποτα!

Και τα ζωα θα ηταν πολυ περισσοτερα και οχι με 47 ενεσεις κι 64 καρκινοτροφες και παει λεγοντας...

Παρθενα χλωριδα-πανιδα! Αυτη ειναι η τέλεια γη!

Το πολυ πολυ να εβρισκες που και που κανα ανθρωπινο κοκκαλακι εκει που θα κυκλοφορουσαν οι ζουλου!

Το μονο ειδος που δεν θα ληψει καθολου απο αυτον τον πλανητη αν εξαφανιστει σε μια μερα, ειναι ο ανθρωπος! Αφου ειμαστε στην κορυφη της αλυσιδας και τα κανουμε ολα πουτ@να!

Γελοιότητες. Ο πλανήτης ούτε που καταλαβαίνει αν είμαστε ή όχι εδώ και δεν χρειάζεται τον άνθρωπο για να ξεσκίσει χλωρίδα και πανίδα με κάνα σεισμό ή καμιά πλημμύρα ή κάνα ανεμοστρόβιλο. Αυτό περί τέλειας γης χλωρίδα και πανίδα ρώτα οργανισμούς, ζώα και ανθρώπους που πάγωσαν/κάηκαν/ξεράθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Και ένα βιντεάκι για να καταλάβεις πόσο κλανιά στον αέρα είμαστε μπροστά στον πλανήτη. 

https://www.youtube.com/watch?v=QfmRf8iOBkI 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω πάντως ότι η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας δεν αυξάνει ούτε μειώνει πλυθησμο. Οπότε οι άλλοι φταίνε . Όχι εμείς . 2ον Αν λέω αν βγει τεχνητή νοημοσύνη και πάει το IQ της 300 (υπόθεση κανω) και μας βλέπει όπως εμείς βλέπουμε τον πίθηκο τοτε θα βγάλει το συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος μόνο ζημιά κάνει και θα πρέπει να τους αφανίσει όλους . Πάντως ότι είμαστε καρκίνος και ότι πρέπει να μειώσουμε όσο και να μην το βλέπουν μερικοί ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ. ας ευχηθούμε ότι εμείς θα ζήσουμε αάαν τα καταφέρουμε.το θέμα είναι ότι οι δισεκατομμυριουχοι το συζητάνε πολύ καιρό για το πως θα γίνει ......και μάλλον το βρήκαν . Θα κάνουν δικό τους πλανητάρχη. Τα καλά έπονται.

Υγ συγνώμη αν διαφέρουν Οι απόψεις μου με μερικούς αλλά έχω και εγώ τον δικό μου τρόπο σκέψης . (Οι απόψεις διίστανται )

• Like 1
Δημοσ.

Φανταστείτε να χρειαστεί να φτιάξει η Ελλάδα ένα εργοστάσιο κονσέρβας και να πρέπει να δίνει από μία κάθε μέρα σε κάθε Κινέζο που υπάρχει ....... 1ον πόση έκταση χρειάζεται???

2ον πόση ρύπανση θα έχουμε ?

3ον εμείς τι θα φάμε ???

Φιλοσοφικές ερωτήσεις αναρωτηθείτε. ......

Δημοσ.

Ο πλανήτης δε θα πάθει απολύτως τίποτα, όσο και αν προσπαθήσουμε. Εκεί θα σβουρίζει για μερικά δις χρόνια ακόμα μέχρι να τον καταπιεί ο ήλιος.

Εμείς θα τα πάθουμε όλα. :P

The planet is fine, the people are f$%^ :-D

https://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

(2:30)

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...