Προς το περιεχόμενο

Nokia 5-Huawei P9 Lite Dual 2017-Huawei Nova Smart?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πάροχος μου,μου ζητάει 8 ευρώ για μου αλλάξει σε nanoSIM.Άκουσον άκουσον αλλιως λέει να μου την κόψουν με κάποιο εργαλείο προσεκτικά αλλά μπορεί να την χαλάσουν.Πρόχειρο δουλειές δηλαδή.

H Voda νομίζω ότι χρεώνει 5 ευρώ την αλλαγή.

Το κόψιμο της παλιάς κάρτας με ειδικό εργαλείο (όλοι το έχουν) είναι κάτι που γίνεται συνεχώς και χωρίς πρόβλημα, όλοι το κάνουν χρόνια τώρα.

Πάντως το να θέλεις να πάρεις τηλέφωνο του 2015 μόνο και μόνο επειδή έχεις παλιό sim είναι κουταμάρα, σόρρυ κιόλας.

Δημοσ.

Καλημέρα.Πολύ σωστή η υποσημείωση.Δεν ήξερα ότι είναι 2 μοντέλα το nova και nova smart,όπου πράγματι το πρώτο είναι καλύτερο.Ο γερμανός πράγματι σταμάτησε την προσφορά που το είχε στα 199€.Οπότε μάλλον καταλήγουμε στο Nokia 5 αφού η αδερφή μου δεν θέλει να βάλει χρηματική διαφορά.

Δημοσ.

Καλημέρα.Πολύ σωστή η υποσημείωση.Δεν ήξερα ότι είναι 2 μοντέλα το nova και nova smart,όπου πράγματι το πρώτο είναι καλύτερο.Ο γερμανός πράγματι σταμάτησε την προσφορά που το είχε στα 199€.Οπότε μάλλον καταλήγουμε στο Nokia 5 αφού η αδερφή μου δεν θέλει να βάλει χρηματική διαφορά.

Ναι και γω για το Nova έλεγα.
Δημοσ.

@dpolal έχω κοσμοτε.Όσο για το παλιό μοντελο δεν με πολύ νοιάζει δεν έχω τέτοιο κόλλημα.Αλλά εκτός την αλλαγή της κάρτας μ αρέσει το ντιζάιν του.Απο review και αξιολογήσεις στο Σκρουτζ παιρνει πολυ καλες κριτικες με το μοναδικό φάουλ την μπαταρία που κανεις ομως δεν αναφέρει 1,5 ωρα οθόνης όπως ανέφερε φίλος παραπανω,μαλλον υπερβολη το βλεπω εκτος και αν ειναι ελαττωματικη συσκευη.Πάντως έχω υπόψιν μου και τα nokia 3,honor 6a και sony xperia L1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...