notist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Η αδερφή μου έχει μία επιδότηση από την cosmote,και της πρότειναν σήμερα που πήγε το Nokia 5.Μπήκα στη σελίδα τους και το είδα.Είχα διαβάσει εδώ για την επιστροφή της Nokia στα κινητά,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.Από χαρακτηριστικά φαίνεται καλό.Στην ίδια ακριβώς τιμή είναι και τα 2 Huawei P9 Lite Dual 2017 και το Nova Smart,ένα κινητό που το προτείνει συνεχώς ο Samuran σε αυτά τα χρήματα.Επειδή εκείνη δεν ξέρει από μάρκες τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ,θα της πω εγώ ποιό θα πάρει,εφόσον είναι στην ίδια τιμή,και δεν θα δώσει χρήματα παρά μόνο την επιδότηση. Η γνώμη σας σαν ποιό έμπειροι?Ποιό προτείνετε?Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το προτείνω γιατί με σχέση το Xiaomi έχει καλύτερη φωτογραφία,σχεδιασμο, ήχο,Type-C,Fast battery charging,επεξεργαστή ίδιος, μπαταρία εντάξει το Xiaomi.
notist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ok man σου έφαγα το 123,το κατάλαβα αφού τα διαβάζω.Για εδώ τι λες τώρα?
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και εδώ το ίδιο θα πω. Δεν ξέρουμε και τι θέλει. Τα έχει δει και τα τρία! Γιατί οι γυναίκες έχουν αλλά γούστα.
notist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και εδώ το ίδιο θα πω. Δεν ξέρουμε και τι θέλει. Τα έχει δει και τα τρία! Γιατί οι γυναίκες έχουν αλλά γούστα. Το nova δηλαδή.Συμφωνώ. Ούτε εκείνη ξέρει. Κανένα δεν έχει δει Ναι έχεις δίκιο.Και τώρα που το σκέφτομαι αν της πω αυτό και πάθει κάτι θα με φάει στη γκρίνια. Της πρότεινα και πήρε το j5 πέρσι,και πριν λίγες μέρες κάτι έπαθε και δεν βρίσκει τα wi fi.Ακόμη και του σπιτιού πρέπει να πάει δίπλα στο ρούτερ.Εντάξει λέω να το πάμε στην samsung να το δούνε.Φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι τρομερό.Και άρχισε όχι και τι θα κάνω χωρίς τηλέφωνο,και εσύ μου είπες να το πάρω και άλλα πολλά.
siracos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το nova δηλαδή.Συμφωνώ. Ούτε εκείνη ξέρει. Κανένα δεν έχει δει Ναι έχεις δίκιο.Και τώρα που το σκέφτομαι αν της πω αυτό και πάθει κάτι θα με φάει στη γκρίνια. Της πρότεινα και πήρε το j5 πέρσι,και πριν λίγες μέρες κάτι έπαθε και δεν βρίσκει τα wi fi.Ακόμη και του σπιτιού πρέπει να πάει δίπλα στο ρούτερ.Εντάξει λέω να το πάμε στην samsung να το δούνε.Φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι τρομερό.Και άρχισε όχι και τι θα κάνω χωρίς τηλέφωνο,και εσύ μου είπες να το πάρω και άλλα πολλά. Αδερφή σου είναι αλλά είσαι σίγουρος ότι θες να ανακατευθείς πάλι στην επιλογή κινητού ;
notist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχαχα ναι καλά λες το είπα και ποιο πάνω αλλά με πήρε αμέσως τηλέφωνο από την cosmote να με ρωτήσει για το Nokia 5 που της είπαν.Απλά αυτή τη φορά θα της προτείνω το nova,ας τα δει και ας πάρει όποιο της κάτσει στο μάτι.
Sakiz105 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 έτσι πληροφοριακά, δεν υπάρχει το P9 Lite. Το P8 lite είναι απλά με άλλη ονομασία για τα βαλκάνια και η σειρά P8 δεν είναι και τόσο καλή (3/3 άτομα που ξέρω έβγαλε πρόβλημα πάνω στο 18μηνο με ηχείο, κάμερα και το ένα έσβησε και δεν ξαναάνοιξε) 1
notist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αλήθεια?Δεν το γνώριζα αυτό.Για το P8 μου είχαν πει φίλοι για την μπαταρία που κρατάει λίγο.Τώρα διαβάζω για ηχείο κάμερα dead...Εντάξει στη σειρά το είχα τελευταία επιλογή αλλά να σαι καλά φίλε μου που με ενημέρωσες.Ευχαριστώ.
dpolal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το P9 lite δεν έχει σχέση με το Ρ8. Είναι μοντέλο του 2017 και εχει λανσαριστεί με διαφορετικά ονόματα. Το P8 lite το έχει η γυναίκα μου σαν εταιρικό τηλέφωνο εδώ και ενάμιση χρόνο. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι εκτός από την χαμηλή αυτονομία που βγάζει με το ζόρι μια μέρα πλέον. Από όσο ξέρω το έχουν πάρα πολλά άτομα στην εταιρεία που εργάζεται και δεν έχουν αναφέρει θέματα. 1
Sakiz105 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το P9 lite δεν έχει σχέση με το Ρ8. Είναι μοντέλο του 2017 και εχει λανσαριστεί με διαφορετικά ονόματα. Το P8 lite το έχει η γυναίκα μου σαν εταιρικό τηλέφωνο εδώ και ενάμιση χρόνο. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι εκτός από την χαμηλή αυτονομία που βγάζει με το ζόρι μια μέρα πλέον. Από όσο ξέρω το έχουν πάρα πολλά άτομα στην εταιρεία που εργάζεται και δεν έχουν αναφέρει θέματα. Εχεις δίκιο δεν προσδιόρισα Το P9 lite 2017 δεν υπάρχει καθώς είναι το P8 Lite 2017. Το P9 Lite είναι gg
dpolal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πάντωςκαι το P8 Lite με το P8 Lite (2017) δεν έχουν σχέση, εντελώς διαφορετικά τηλέφωνα. Ααπό ότι φαίνεται το P8 Lite (2017) έχει και ελαφρώς ανώτερα χαρακτηριστικά από το Ρ9 καθώς βγήκε μετέπειτα. (έρχεται κατευθείαν με android 7 σε αντίθεση με το 6 του P9) https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7201&idPhone2=8516&idPhone3=7983
ad276 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το p8 lite αναφέρετε πολλοί για μειωμένη αυτονομία.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οτι το κινητό έχει stamina και καποιες επιλογές για περισσότερη αυτονομια.Αυτές δεν τις ενεργοποιούν;Δεν έχει διάφορα η αυτονομία.Επειδή ίσως κάποιοι απορισετε γιατί θέλω μοντελο του 15 θα πω οτι έχω microSIM και είναι απο τα λιγα κινητα που δέχονται αυτήν την κάρτα.Ο πάροχος μου,μου ζητάει 8 ευρώ για μου αλλάξει σε nanoSIM.Άκουσον άκουσον αλλιως λέει να μου την κόψουν με κάποιο εργαλείο προσεκτικά αλλά μπορεί να την χαλάσουν.Πρόχειρο δουλειές δηλαδή.
vairass Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το p8 lite αναφέρετε πολλοί για μειωμένη αυτονομία.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οτι το κινητό έχει stamina και καποιες επιλογές για περισσότερη αυτονομια.Αυτές δεν τις ενεργοποιούν;Δεν έχει διάφορα η αυτονομία.Επειδή ίσως κάποιοι απορισετε γιατί θέλω μοντελο του 15 θα πω οτι έχω microSIM και είναι απο τα λιγα κινητα που δέχονται αυτήν την κάρτα.Ο πάροχος μου,μου ζητάει 8 ευρώ για μου αλλάξει σε nanoSIM.Άκουσον άκουσον αλλιως λέει να μου την κόψουν με κάποιο εργαλείο προσεκτικά αλλά μπορεί να την χαλάσουν.Πρόχειρο δουλειές δηλαδή. 1.5 ώρα οθόνης βγάζει το πολύ, για πέταμα.
teo_3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Υποσημείωση. Άλλο το Huawei Nova άλλο το Huawei Nova Smart. Καλύτερο το πρώτο που το είχε προσφορά ο Γερμανός. Το πήρα για την αδελφή μου και απλά το λάτρεψε. Το κινητό είναι μπόμπα και ότι πιο εντυπωσιακό σε εμφάνιση για τα λεφτά του (200€).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα