Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα laptop 4ετίας το οποίο από την αρχή ήταν πολύ σκουπίδ... low budget. Anw, έχει AMD APU E1-6010 Dual-Core και gpu ATI Radeon R2 6010 με 5GB RAM.

Ξέρω πως κανονικά είναι για πέταμα αλλά επειδή το θέλω για απλό σερφάρισμα και κάνα παιχνίδι τύπου flash έλεγα μήπως άμα έβαζα κάποιο ελαφρύτερο λειτουργικό σύστημα από τα Windows 10 που έχει (αρχικά είχε win 8), ίσως κάποιο linux, να έτρεχε λίγο πιο γρήγορα; Τι λέτε; Ή δεν παίζει κανένα ρόλο;

Πάντως δεν έχω ξαναδεί cpu να πιάνει 100% με το speedfan όταν ανοίγεις καρτέλα στον chrome. :P

Υ.Γ. Σόρρυ αν το thread θεωρείτε άχρηστο ή η ερώτηση ήδη έχει απαντηθεί αλλού...

Δημοσ.

Γι ' αρχή ξέχνα τα Flash games. Είναι απίστευτα βαριά για το μηχάνημά σου. Πόσο μάλλον αν σκοπεύεις να βάλεις GNU/Linux, στο οποίο το Flash είναι για πέταμα (αν υπαρχει ακόμα).

Για 'μένα βάζεις έναν φτηνό SSD και κρατάς τα Windows 10 -- είναι αρκετά ελαφρύ λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Μπάάά, ότι κ να βάλει θα το σκοτώσει ο άθλιος επεξεργαστής που φοράει.

Kάναν SSD μόνο για λίγο καλύτερη απόκριση στο λειτουργικό κ τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, να επενδύσω σε ssd για την σαβούρα δεν το κάνω...τα λειπάμε τα λεφτά, καλύτερα να τα βάλω στον σταθερό. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...