Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το μακ

dimi.d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα MacBook Pro retina 2.4 16ram 512 ssd, ενώ έκανα κάποιες εργασίες στο photoshop ξαφνικά κόλλησε το έκλεισα με το button, παω να το ανοίξω ακούγεται ο θόρυβος αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο. Έκανα smc reset τίποτα έκανα PRAM reset τα ίδια .. κάποιος κάτι ;; Δεν βγαίνει η μπαταρία εννοείτε

Να αρχίσω να αγχώνομαι ;

Από πίσω το μιλο έχει φως ο φόρτισης έχει φως το caps lock δεν έχει φως. Ακούγονται ανεμιστήρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα έχω ένα MacBook Pro retina 2.4 16ram 512 ssd, ενώ έκανα κάποιες εργασίες στο photoshop ξαφνικά κόλλησε το έκλεισα με το button, παω να το ανοίξω ακούγεται ο θόρυβος αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο. Έκανα smc reset τίποτα έκανα PRAM reset τα ίδια .. κάποιος κάτι ;; Δεν βγαίνει η μπαταρία εννοείτε Να αρχίσω να αγχώνομαι ; Από πίσω το μιλο έχει φως ο φόρτισης έχει φως το caps lock δεν έχει φως. Ακούγονται ανεμιστήρες

Μαύρη οθόνη με λίγα λόγια. Μπορείς να τον ξεκινήσεις με το alt πατημένο ή με το command r να δεις αν δείχνει τίποτα?

Ποιος είπε ότι δεν ανοίγει ; Το ανοίγω ακούγεται θόρυβος δείχνει οθόνη μαύρη δεν πάει στο login θαρρείς και είναι sleep. Έχω δοκιμάσει τα πάντα από φωτεινότητα μέχρι να πληκτρολόγησω το κωδικό.

Το μήλο πίσω ανοίγει κανονικά

Φίλε μου, όπως τα λες, αυτό κατάλαβα. Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ακούγεται

το "bong" και προκύπτει μια επίμονη μαύρη οθόνη. Σωστά ;.

Με συγχωρείτε απλά στην αρχή αναγράφω ότι το ανοίγω ακούγεται ο θόρυβος.

Ναι σωστά το ανοίγω ακούγεται ο ήχος και υπάρχει η μαύρη οθόνη θαρρείς και είναι sleep

Φαίνεται να συντρέχει θέμα hardware, με πρώτο ύποπτο τον δίσκο οπότε·

• Κλείσε το Mac με το power button
• Το ανοίγεις μετά ≈ 30″ και μόλις ακούσεις το "bong" πάτησε τα πλήκτρα command-S
για boot σε single-user mode, όπου προσπαθείς να επισκευάσεις  τον δίσκο, όπως
περιγράφεται στο άρθρο.
• Σε επιτυχή έκβαση πληκτρολογείς διαδοχικά τις εντολές και Enter μετά από κάθε μία·

/sbin/mount -uw /
rm -f /Library/Preferences/com.apple.loginwindow.plist
rm -f /var/db/.AppleUpgrade
reboot ή exit

Θα το κάνω μόλις παω σπίτι σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται τι γίνεται ;;

Δεν έχω ξανά ακούσει πρόβλημα σε ssd και αν υπάρχει πως θα τον αλλάξουν αφού είναι τσιπαρισμενα όλα ; MacBook Pro retina

Μου κάνει περιεργια στα καλά καθούμενα ενώ δεν είχε θέμα. Και ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω clean install πάνω αναγραφείς reboot η exit ποια από τα δυο να κάνω

Το θέμα -κατά τη γνώμη μου- είναι hardware related.

Τρέχοντας λοιπόν τα παραπάνω, κι εφ' όσον έχει επισκευάσιμο θέμα ο δίσκος, όλα

πρέπει να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Συνεπώς δεν βλέπω λόγο για clean install, εκτός και το σύστημα σου έχει επιβαρυνθεί

με πληθώρα άχρηστων στοιχείων από τα οποία θέλεις να απαλλαγείς, να το ελαφρύνεις

δηλαδή.

Τρέχεις reboot ή exit, έχουν την ίδια λειτουργία ώστε να επανέλθεις στο σύστημα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...