Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η οθόνη να είναι ξεκούραστη και με σωστά χρώματα για να τη χρησιμοποιώ σε χρήση γραφείου. Αυτή θα είναι η κυρία χρήση της οθόνης και επειδή είμαι λίγο περίεργος με ενδιαφέρει αρκετά η χρωματική πιστότητα της οθόνης. Από εκεί και πέρα θα ήθελα η οθόνη να είναι αξιοπρεπής αν θέλω αργότερα να συνδέσω μια κονσόλα και να παίξω ένα παοχνιδι ή αν θέλω να δω μια ταινία ή κάποιον αγώνα σε stream. Αυτά όμως ΔΕΝ θα είναι η κύρια χρήση. Υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες , είναι καλή η οθόνη που αναφέρω; Το λέω γιατί η τιμή είναι χώμα , η χαμηλότερη στην Ευρώπη όσο το κοιτάω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η οθόνη να είναι ξεκούραστη και με σωστά χρώματα για να τη χρησιμοποιώ σε χρήση γραφείου. Αυτή θα είναι η κυρία χρήση της οθόνης και επειδή είμαι λίγο περίεργος με ενδιαφέρει αρκετά η χρωματική πιστότητα της οθόνης. Από εκεί και πέρα θα ήθελα η οθόνη να είναι αξιοπρεπής αν θέλω αργότερα να συνδέσω μια κονσόλα και να παίξω ένα παοχνιδι ή αν θέλω να δω μια ταινία ή κάποιον αγώνα σε stream. Αυτά όμως ΔΕΝ θα είναι η κύρια χρήση. Υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες , είναι καλή η οθόνη που αναφέρω; Το λέω γιατί η τιμή είναι χώμα , η χαμηλότερη στην Ευρώπη όσο το κοιτάω.

http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Εδώ ρώτα τα παιδιά ξέρουν.

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και καιρό σοβαρό all around μόνιτορ στις 27 ίντσες αλλά αυτό παραείναι gaming από ότι βλέπω και είναι και 1080p. Μακάρι να παίξει τπτ καλύτερο BF.

144 Hz + 1 ms + FreeSync  =  gaming.

Δεν "παραειναι gaming", ειναι πρωτιστως για gaming, γι'αυτο ακριβως και ειναι 1080Ρ σε αυτα τα λεφτα.

Ξεχνας την συγκεκριμενη και οσες εχουν παρομοια με τα παραπανω χαρακτηριστικα και ρωτας στο ειδικο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...