Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχει απλά περισσότερα lanes. Τα λαμπάκια στο ταμπλό κάνουν ένα αμάξι καλύτερο απο άλλο; 1
koula25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πάντως μπράβο ρε παιδιά, είστε απίστευτοι, εκανα εγγραφή πριν λιγο καιρο, Γιατί ειχα κ εχω κάποιες απορίες, κ εχω παθει την πλακα μου, μου τα εξιγιτε ολα τοσο αναλυτικά.. Απλα το θεμα ειναι οτι μου φαίνονται λιγο επιστημονικά.. Χαχα
adtakhs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχα πωωωω ζαλίστικα... Δηλαδή το socket TR4 που εχει 60 Lanes ειναι καλύτερο απο το 2066 ;; Με βάση την πληρότητα και την επεκτασιμότητα ναι είναι το καλύτερο. Μπορείς να βάλεις 8X NVME δίσκους επάνω , 128GB RAM , 3 κάρτες γραφικών , καμιά 15αρία SATA SSD και να τα κρατήσει όλα χωρίς περιορισμούς. Το θέμα είναι ότι ένα τέτοιο σύστημα παίζει να έχει και καμιά 20.000€ και δεν είναι στην κατηγορία του desktop οικιακού υπολογιστή. Είναι μια κανονική SERVER/ και βαριά Productivity πλατφόρμα κάτω από τον όρο DESKTOP .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα