zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εδώ γράφει το amazon τι ακριβώς ισχύει με τα import fees: https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&pop-up=1&nodeId=201117970&ref=amazon_global_shipmsg_viewed_help
Eliaskat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 πηρα το πρωι την στην acer να ρωτησω για την εγγυηση αλλα ακομα δεν με πηραν πισω..... σκεψου να τους χρειαστω κιολας.....
Zus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Alman είναι ο αντιπρόσωπος εδω; Καλά κρασιά αν σας τύχει κάτι. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι για MSI laptop αγορασμένο από US στο οποίο έληξε η εγγύηση άρχισε κάποια στιγμή να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι. Τους πήρα να παραγγείλω το ανταλλακτικό και μου ζήτησαν να τους πάω το laptop εκεί και να τους πληρώσω και την εγκατάσταση του ανταλλακτικού (35€ παρακαλω για να ξεβιδώσπυν 4 βίδες) όταν τους επανέλαβα αρκετές φορές ότι μπορώ να το κάνω μόνος μου
Eliaskat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 ναι αυτοι ειναι , ωραια γιατι κοιταγα να παρω acer laptop .... αλλα υστερα απο αυτο μπα.... σκεψου να παρω απο εδω λαπτοπ και να τους ψαχνω για την εγγυηση ....
Zus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι εντός εγγύησης (για ένα χρόνο στην καλύτερη δηλαδή) δεν θα έχεις πρόβλημα θεωρώ. Μετά το χρόνο για ό,τι χρειαστείς απευθύνεσαι σε ebay 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Alman είναι ο αντιπρόσωπος εδω; Καλά κρασιά αν σας τύχει κάτι.Ενδεικτικά να αναφέρω ότι για MSI laptop αγορασμένο από US στο οποίο έληξε η εγγύηση άρχισε κάποια στιγμή να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι. Τους πήρα να παραγγείλω το ανταλλακτικό και μου ζήτησαν να τους πάω το laptop εκεί και να τους πληρώσω και την εγκατάσταση του ανταλλακτικού (35€ παρακαλω για να ξεβιδώσπυν 4 βίδες) όταν τους επανέλαβα αρκετές φορές ότι μπορώ να το κάνω μόνος μου Το καθε επισκευαστικο κεντρο ακολουθει τη γραμμη της κατασκευαστριας εταιριας, και δεν μπορει να στελνει μη-CRU (Customer Replaceable Units) αναλογα με το request του καθε customer της. Μy point is... δεν ειναι οτι δεν θελαν να σε εξυπηρετησουν, απλως το αιτημα ηταν εκτος support scope. συνηθως οι εταιρειες εχουν και service shops απ' οπου μπορεις να παραγγειλεις parts σε retail price. Για την Lenovo που γνωριζω, ειναι το https://www.medion.com/lenovoserviceshop/welcome 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα