ΛεναΛενα Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εχ....καλα προσωπικα οταν μπορω καθομαι, η ορθοστασια δεν μου επιβαλλεται αλλα η διαμορφωση του χωρου δεν επιτρεπει καθισματα χωρις κλεισιμο του και απο την αλλη συνηθως δεν προλαβαινω να κατσω διοτι μπαινει πελατης Παντως σε νεκρες περιοδους και καθομαι και παιζω και στο κινητο και ολα τα κανω, δεν εχω θεμα...
mary Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Οι παρακάτω εταιρείες βγάζουν παπούτσια που είναι τυπικά για δουλειά αλλά είναι ανατομικά, συνήθως αυτές τις σειρές τις ονομάζουν Work ή κάτι παρόμοιο: Clarks, ECCO, Klogs, Skechers, Dr. Scholl, προσωπικά έχω δοκιμάσει Merrell και είμαι ευχαριστημενος. Ψάξε στα σάιτ να βρεις τα ανατομικά μοντέλα τους Έχω 4 ζευγάρια γόβες από clarks και δεν τις αλλάζω με καμία άλλη γόβα. Ανατομικές και εξαιρετικά άνετες στο περπάτημα. Αν το επιβάλλει η δουλειά να φοράς τακούνι, τις προτείνω ασυζητητί. 1
Ψιτ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Έχω 4 ζευγάρια γόβες από clarks και δεν τις αλλάζω με καμία άλλη γόβα. Ανατομικές και εξαιρετικά άνετες στο περπάτημα. Αν το επιβάλλει η δουλειά να φοράς τακούνι, τις προτείνω ασυζητητί. @andreas443 γόβες clarks να παρεις... @mary, δοκίμασε cole haan, είπε..
webparts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Γελαω με τις σερβιτορες που φορανε ολσταρς η αυτα τα περιεργα χοντροπαπουτσα που ειναι της μοδας τελευταια..
ZELDA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 φιλε θα παρεις πολυ καλο παπουτσι και ελαφρυ γιατι θα εχεις θεμα και με την μεση αργοτερα εγω φοραω northface και παπουτσι crocs
webparts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 φιλε θα παρεις πολυ καλο παπουτσι και ελαφρυ γιατι θα εχεις θεμα και με την μεση αργοτερα εγω φοραω northface και παπουτσι crocs Μετα ομως δε θα βρισκει γκομενα με τιποτα. 3
georgekz750 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι να βγάζεις τον καρκίνο καθημερινά και να διαλύεσαι σωματικά τότε λες να πάνε στο διάολο τα λεφτά και όλα ( πόσο μάλλον όταν αυτά είναι ο βασικός). Εξαρταται απο το ποση αναγκη εχεις τη δουλεια.
webparts Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρταται απο το ποση αναγκη εχεις τη δουλεια. Δεν εχει. 1
mary Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 @mary, δοκίμασε cole haan, είπε.. ουτε με 50% εκπτωση δεν ειναι στο budget μου!
Ντίνα_2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 15/11/2017 στις 10:49 ΜΜ, stormrain είπε Γενικως συνηθιζεται η ορθοστασια. Μπορεις να φροντισεις να κινεισαι και να μην εισαι στατικος σε ενα σημειο ή να στηριζεσαι σε καποιον τοιχο ή κατι τετοιο αν εχει. Εγω παντα προτιμουσα να κινουμαι στο χωρο. Παρεμπιπτοντως σε αρκετα καταστηματα λιανικης επισης απαγορευεται να καθονται οι εργαζομενοι. Ειναι απο τα ηλιθια καταλοιπα του παρελθοντος των παλιων, γερολαδαδων εμπορων Συμφωνώ σε αυτό που είπες στο τέλος!!! Ηλίθια κατάλοιπα του παρελθόντος!!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις