Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχ....καλα προσωπικα οταν μπορω καθομαι, η ορθοστασια δεν μου επιβαλλεται αλλα η διαμορφωση του χωρου δεν επιτρεπει καθισματα χωρις κλεισιμο του και απο την αλλη συνηθως δεν προλαβαινω να κατσω διοτι μπαινει πελατης :mad:

Παντως σε νεκρες περιοδους και καθομαι και παιζω και στο κινητο και ολα τα κανω, δεν εχω θεμα... :-D

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι παρακάτω εταιρείες βγάζουν παπούτσια που είναι τυπικά για δουλειά αλλά είναι ανατομικά, συνήθως αυτές τις σειρές τις ονομάζουν Work ή κάτι παρόμοιο:

Clarks, ECCO, Klogs, Skechers, Dr. Scholl, προσωπικά έχω δοκιμάσει Merrell και είμαι ευχαριστημενος.

Ψάξε στα σάιτ να βρεις τα ανατομικά μοντέλα τους

Έχω 4 ζευγάρια γόβες από clarks και δεν τις αλλάζω με καμία άλλη γόβα. Ανατομικές και εξαιρετικά άνετες στο περπάτημα.

Αν το επιβάλλει η δουλειά να φοράς τακούνι, τις προτείνω ασυζητητί.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω 4 ζευγάρια γόβες από clarks και δεν τις αλλάζω με καμία άλλη γόβα. Ανατομικές και εξαιρετικά άνετες στο περπάτημα.

Αν το επιβάλλει η δουλειά να φοράς τακούνι, τις προτείνω ασυζητητί.

@andreas443 γόβες clarks να παρεις...

@mary, δοκίμασε cole haan, είπε..

Δημοσ.

φιλε θα παρεις πολυ καλο παπουτσι και ελαφρυ γιατι θα εχεις θεμα και με την μεση αργοτερα εγω φοραω northface και παπουτσι crocs

Δημοσ.

φιλε θα παρεις πολυ καλο παπουτσι και ελαφρυ γιατι θα εχεις θεμα και με την μεση αργοτερα εγω φοραω northface και παπουτσι crocs

Μετα ομως δε θα βρισκει γκομενα με τιποτα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν είναι να βγάζεις τον καρκίνο καθημερινά και να διαλύεσαι σωματικά τότε λες να πάνε στο διάολο τα λεφτά και όλα ( πόσο μάλλον όταν αυτά είναι ο βασικός).

Εξαρταται απο το ποση αναγκη εχεις τη δουλεια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/11/2017 στις 10:49 ΜΜ, stormrain είπε

Γενικως συνηθιζεται η ορθοστασια. Μπορεις να φροντισεις να κινεισαι και να μην εισαι στατικος σε ενα σημειο ή να στηριζεσαι σε καποιον τοιχο ή κατι τετοιο αν εχει. Εγω παντα προτιμουσα να κινουμαι στο χωρο.

Παρεμπιπτοντως σε αρκετα καταστηματα λιανικης επισης απαγορευεται να καθονται οι εργαζομενοι. Ειναι απο τα ηλιθια καταλοιπα του παρελθοντος των παλιων, γερολαδαδων εμπορων :lol:

Συμφωνώ σε αυτό που είπες στο τέλος!!! Ηλίθια κατάλοιπα του παρελθόντος!!!

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...